SEARCH

Loading...

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

MAAJUN BONDAKU (MB)MERAWAT PeRutMuNCiT,KePuTiHaN,VaGiNa,PD,PeRaNaKaN TuRuN,xdeNafSu,S'ggut,SaKiTSeNd





BAGI ORG MELAKA YANG NAK DAPATKAN MAAJUN 

BONDAKU(MB),SUSUT RAMPING(SR) DAN SAUNA 

CREAM(SC) BOLEH SMS SY DI TALIAN


0136046057







Kelebihan & Khasiat Maajon Bondaku dari Perspektif Dalaman



Memelihara kesegaran dan mengetatkan faraj. Disamping memanaskan vagina (takdelah sejuk & telus bila berjimak)

Seks semasa menopause tidak sakit dan kulit faraj tidak kedut dan kering 

Menguatkan otot-otot peranakan

Menguatkan sistem peranakan 

Meningkatkan sensasi berahi dan keghairahan seks tidak kira usia muda atau tua iaitu dpt melahirkan AURA yang luar biasa terhadap pasangan bagi yang hilang nafsu
Memulih dan meningkatkan kepekaan sel2 saraf alat kelamin wanita supaya mudah terangsang dan mempercepatkan klimaks pada wanita
Membetulkan pusingan haid yang tidak teratur/ketetapan menstrurasi (kitaran haid)
Membantu merawat masalah senggugut 
Membantu merawat keputihan (terutama lendir yang pekat dan berwarna kehijauan/kekuningan dari kemaluan) – punca kemaluan mengalami kegatalan.
Membaik pulih hormone kesuburan iaitu meningkatkan peluang kehamilan bagi yang sukar mengandung
Mengawal cecair faraj supaya tidak menganggu hubungan seks (masalah ‘banjir’)
Memulih dan meningkatkan kepekaan sel-sel saraf alat kelamin wanita supaya mudah terangsang dan mempercepatkan klimaks pada wanita 
Membetulkan pusingan haid yang tidak teratur (cthnya 2bln tak datang period)
Menghilangkan bau di alat kelamin wanita yang disebabkan oleh jangkitan kulat 
Amat baik digunakan oleh wanita yang mengandung untuk mengelakkan dari terkena simpul biawak/krem (DISARANKANTELAN 2bj shj sblm tido)
Amat sesuai digunakan pada ibu-ibu dalam waktu pantang selepas bersalin bagi tujuan merapatkan semula pintu rahim dan mengelakkan terjadinya komplikasi rahim jatuh (Peranakan turun). Disamping membantu memperbanyakkan penghasilan susu secara semulajadi.
Membersihkan darah nifas yang tidak keluar sepenuhnya selepas bersalin, dlm masa yang sama dpt mengelakkan dari berlakunya barah rahim, cyst, fibroid dsb
Hubungan kelamin tidak menyakitkan dan tetap bertenaga walaupun ketika menopause
Meningkatkan kesegaran & keceriaan (dari segi TENAGA)
Merawat sakit sendi @ lenguh2 lutut
Mengelakkan keluar bunyi ‘angin’ dari kemaluan tika berjimak
Seks lebih selesa dan nikmat

Kelebihan & Khasiat Maajon Bondaku dari Perspektif Luaran
Membantu memejalkan punggung yang lembik agar lebeh mantap & padat

Awet Muda – Badan langsing persis anak dara
Membantu memperbaiki kedudukan payudara (memejalkan & memontokkan PD) dari terkulai @ kecut slps melahirkan
Meningkatkan sensasi berahi dan keghairahan seks tidak kira usia muda
Rambut yg lebih cantik & berkilat (rambut kurang gugur)
Kulit yg lebih ‘moist’ (tidak kering)
Membantu mengecutkan jerawat & menghilangkan parut2 jerawat
Tumit kaki yang halus & licin (terhindar dr mengalami tumit pecah)
Mengurangkan SINus (bersin/ air hidung meleleh waktu pagi)
  • Wanita mengandung juga bole consume MB utk mengelakkan dari terkena simpul biawak/krem/semut2
  • DOS YANG DIBENARKAN HANYA 2BIJI SAHAJA SEBLM TIDO



MAAJUN BONDAKU JUGA SESUWAI UTK KAUM ADAM SELAKU SUAMI KITA 
BEnefit yg boleh diperolehi seandainya SOMI join sama adalah :-
1. MENolong Membantu PErmasalahan EJAKULASI PRAMATANG 
2. Memantapkan anggota tubuh badan (PLS refer my hubby nyer body) MANTAP SEHH!!
3. Mengurangkan keletihan 
4. UNLIMITED ENERGY yang ada 
5. Insyaallah boleh 'membesarkan' saiz Z*K*R
6. Meng'Glowing'kan kulit muker... 
7. Menghilangkan Scar jerawat yg ade 
8. Melawaskan pembuangan air besar + air kecil 
9. MEngempiskan perut INCASE uols nyer hubby perut buncit @ boroi 
10. Menguatkan sume yang ada ..dari A - Z.. dan Yang Pasti.........Yang Paling Best 
>> Menjanjikan Every Single Night Persis First Night "Mencengkam" abess sehh! ~ Pesan Bonda biar ia Hangat & Tidak hambar...(utk elakkan somi membuka New branch) 
BOLEH MAKAN/TELAN MASE PERIOD AGAR DARAH KOTOR YG KELUAR TIDAK BERBAUR HANYIR ...
Yang pasti ia tidak disaluti ngan kapsul.......ORIGINAL gentel (takde laa lembik sgt) ..ia feksibel ....korunk leh wat bujur agar telus ngan anak tekak korang macam zmn nenek kita mana ada sarung2 nie.. terus je telan baru rasa orginality..
>>> 

ATURAN MAKAN 2 PAGI......2 TENGAHHARI......2 MLM SELEPAS MAKAN

diikuti ngan selawat keaats Nabi & minum ngan air masak/suam

SEBOTOL BERHARGA RM25 (SM)/ RM27 (SS)



KOS PENGHANTARAN RM6SM/RM9SS

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...