CHRISZEN MOIST CAKE FOUNDATION


**Bedak seperti ini tidak pernah anda jumpai di pasaran Malaysia sebelum ini. Sebabnya bedak ni bukan sahaja kosmetik biasa tapi sebenarnya adalah:

---------------------------------------------------------------------------

SKIN CARE+COSMETIC = BEDAK MAGIC ‘CHRISZEN MOIST CAKE’
---------------------------------------------------------------------------

bertindak 2 dalam 1

MENCERAH DAN SEBAGAI ALAS BEDAK @ FOUNDATION
pakai tetiap hari boleh rawat kulit dan mencerah tau
jgn terkejut plak kalau kulit tu cerah
chriszen @ lebih dikenali dengan bedak lolipop atau bedak kek... heheh ramai cust bile whtsp "kak nk order bedak kek" haa tau dah confirm chriszen
 



► KULIT KUSAM & BERMINYAK ??  Selesaikan segera dengan BEDAK MAGIC CHRISZEN MOIST CAKE..
► WOW! KEMBALIKAN KEYAKINAN ANDA SEPANJANG HARI 
[Sesuai Untuk Semua Golongan WANITA dan anda WAJIB baca sampai habis]
► BEDAK MAGIC NO.1 DI MALAYSIA!!
Bedak Magic yang telah membantu ramai WANITA yang ingin MENAMBAH KEYAKINAN DIRI DAN SENANTIASA KELIHATAN JELITA, CANTIK DAN MENAWAN. 



kenapa CHRISZEN ni best sgt?dan lain dr foundation2 yg ada kat pasaran?

  • + L-Glutathione (Mencerahkan)
  • + Pelindung UV (SPF 50/PA+++)
  • + Kolagen (Menghaluskan)
  • + Pelembap (Melembapkan)
  • **Diformulasikan di Korea   
  •  
  • 13 SEBAB KENAPA ANDA PERLU MILIKI 
    ‘CHRISZEN MOIST CAKE’



    ✔ Wajah lebih licin, gebu , glowing & cerah semulajadi.
    ✔ Jimat masa - tak sampai 3 minit wajah tampil berseri2. 
    ✔ Sesuai utk ibu2 yg sibuk & bekerjaya kerana sangat senang disapu dan mudah untuk diratakan ke seluruh wajah.
    ✔ Menutupi bintik2 hitam & ton kulit yg tak sekata. Dapat menutupi parut, serta lingkaran hitam sekeliling mata.
    ✔ Mengecilkan pori2 yg terbuka dan Noncomodogenic – tidak menyumbat pori-pori.
    ✔ Anti aging - melambatkan proses penuaan kulit..kelihatan jauh lebih muda dr usia sebenar.
    ✔ Perlindungan sinar matahari – spf 50++, kulit yg lemah akibat terdedah pd cahaya matahari akan menyebabkan kulit anda cepat berkedut, berjeragat & kusam.
    ✔ Tidak berminyak & sesuai untuk semua jenis kulit (normal, kering & berminyak). Warnanya dicipta untuk orang Asia serta tekstur yg ringan sesuai untuk cuaca panas/tropika.
    ✔ Nampak sangat natural tak seperti memakai mekap tebal, tidak “comot & bercapuk2”.
    ✔ Sapuan sedikit sudah memberi hasil maksima seperti dimekap oleh jurusolek professional!
    ✔ Tahan lama sehingga 10 -12 jam.
    ✔ Mudah di bawa ke mana shj.
    ✔ Yang penting MURAH, JIMAT & SENANG utk digunakan.     

Terima Kasih Membeli MIA SYUHADA SHOP

DERMANIC - kulit putih melepak dan flawless seakan artis korea?

PUTIH SATUI BADAN DENGAN DERMANIC!!!
JGN TUNGGU LAMA2 UOLLS
XNAK KE KULIT PUTIH MELEPAK2 MCM EMMA MAEMBONG??HEHE NI CTH JE TAU
http://dl6.glitter-graphics.net/pub/584/584776qvkek99ty3.gifXDE KAITAN DENGAN EMMA PON. TP SAPA2 YG NK DPTKAN KULIT MELEPAK GTU MEH BACA SAMPAI HABIS.. JOM TRANSFORM!!!!!


apa yg best dengan dermanic ni??


  •  Tak perlu cucuk sana sini untuk cantik
  • kecutkan jerawat 
  • dapat menghilangkan parut jerawat
  • mengurangkan bintik hitam atau jeragat
  • sekatakan kulit 
  • mencerah sambil melembutkan kulit seakan kulit baby
  • Ape yang best sangat dengan DERMANIC ni???
  •  harga amatlah berbaloi mampu milik dan mampu maintain uoollsss


  • konsisten 3 bulan tau ..janagn bru 3 hari guna da pung pang pung pang kata xdak kesan.
    konsisten 3 bulan insyallah dengan izin allah masalah uolls boleh selesai  sure cantik..putih...gebu 

    isi kandungan
    1 botol 30biji ya



    Apa yang hebat sangat tranexamic asid yang ada dalam  demanic ni?? meh kita tgk 

    1. Pemutihan dan mencegah pigmentasi
    ~ Mengurangkan atau menghilangkan pigmentasi kulit
    ~ Mencegah dan / atau merawat pigmentasi seperti chloasmas , freckles , selaran matahari , kulit gelap dan melanoderma disebabkan oleh dadah seperti steroid
    ~ Kurangkan kawasan tempat gelap disebabkan oleh pendedahan matahari.
    ~ Akta Anti -keradangan pada keadaan keradangan ringan kronik di tapak tempat, untuk menyekat pengaktifan melanocyte
     
    2. Menghalang atau meningkatkan kekasaran kulit
    ~ Semula kulit yang rosak disebabkan oleh UVA / UVB , pencemaran atau lain-lain faktor persekitaran.
     
    3. Mekanisme kulit pemutihan
    ~ Blok melanin jalan pembentukan disebabkan oleh sinar ultraviolet
    ~ Mengelakkan pengumpulan melanin
    ~ Mengurangkan aktiviti tyrosinase melanocyte dengan menghalang mengikat plasminogen kepada keratinosit , yang menyebabkan pengurangan prostaglandin dan asid arakidonik , yang pengantara keradangan yang terlibat dalam melanogenesis .
     
    Dengan sistem kimia tranexamic yang unik, ia adalah bebas radikal, tidak mudah terurai dan diyakini bertindak dengan sangat berkesan dan pantas. Tranexamic akan menyerap dengan sangat cepat dan mudah. Ia akan MENGHALANG penghasilan melanin kulit dan menukar eumelanin kepada pheomelanin. ini dapat dilakukan dengan penyekatan melanin serta enzyme tirosinase

    IMPORTED FROM EUROPE. 
    Suggested By Aesthatic & Dr2 DERMA Europe.





    cara pemakanan DERMATIC 

     
     
    First 4 months :
    Consume capsule 2 biji per day  Ambil Masa Perut Kosong Pagi sblm breakfast Dan Malam. 

    Selepas 4 bulan :
    Just maintain 1 biji jew transcaps per day.
    ** biase nye after 4 months ramai dah stop sbb kulit dah cerah putih and tanpa parut.
     





    jom  kita tengok testimonial yang dah berjaya...







     ok puas hati dah???
    berminat nk order??

    harga :
    1botol: RM 80(SM) RM 85(SS) TERMASUK POS Tapiiiii kita nk bg less kalau uolls amik 2 botol
    diskaun rm10 tauhttp://dl7.glitter-graphics.net/pub/687/687657tjeez4a46v.gif
    so 2 botol : RM150(SM) RM 160(SS) je uollss 
    tepuk dada tny hati ..nk jimat beli la 2 botol .dijamin xcari lain dah :)
     
     
    ready stock 

    tunggu brg sampai depan pintu 
    beli tanpa ragu -ragu
    0136046057 

    Terima Kasih Membeli MIA SYUHADA SHOP

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



    - See more at: http://www.miraahussin.com/2011/09/floating-social-button.html#sthash.xBpkrIZd.dpuf
    back to top - See more at: http://www.miraahussin.com/2011/09/back-to-top.html#.dpuf