WIS PUTIH SKINCARE- KULIT LICIN BAK TELUR DIKUPAS


WOW SUPERB! 12 hari pihak kami menerima good testimoni !!kesan pengunaan WIS PUTIH ia dpt mengecilkan pori2 muka,mencerahkan 5x ganda dari agent pemutih!!!membantutkan naik jerawat,matikan jerawat,memudarkan jeragat serta melembapkan kulit dan mengimbangkan minyak berlebihan!!!
======================================================

Wow, Ramainya Yang Order. U all Xnk ke dpt skin LICIN BAK TELUR DIKUPAS..DARI JAUH MCM CERMIN GITU SHINING2 :) 
==================================================

SILA BERTINDAK SEKARANG!!!DAPATKAN 1 SET SEKARANG . JANGAN TUNGGU LAMA2 NANTI KAWAN2 LAIN DAH GEBU GEBAS UOLLS BR NK START .DAH LA NAK RAYA NI..XJELES KE SI KIAH TU DAH COMEL LOTE GEBU BERSERI DAH LEPAS PAKAI WIS D

HARGA PENGENALAN : RM100(SM) RM 105(SS)

HARGA PASARAN : RM 110 (SM) RM 115(SS)

Penggunaan 2 bulan (jimat banyak beb 1bulan rm50 je  kesan super power)

SATU SET MENGANDUNGI :

SABUN 60G

CC CREAM

NIGHT CREAM

FREE 
TONER STEMCELL

nak thu lebih lanjut fungsi semua ni sila teruskan baca..jgn malas2 nk cantik xleh malas..kene usaha sikit :0



-Dah cuba macam2 skincare tapi jerawat dan jeragat tidak berkurang?

- Mahu kulit cerah berseri dan terasa remaja sentiasa?

- Idamkan perawatan wajah yang berkesan dalam masa singkat dengan regim penggunaan mudah?

- Tanda2 penuaan kian memenuhi wajah?

- Anda patut cuba WIS PUTIH ini..

- Memang berbaloi2..

-Harga mampu milik

- paling penting tidak mengelupas dan tak pedih 

-ADA KKM BEB


APA TU WIS PUTIH??

Wis Putih Set Pemutihan Kulit mengandungi 500,000mg agen bahan pemutih termasok Glutathione murni , M-tranexamic acid , sarang burung walit , Arbutin dan banyak lgi . Juga diperkaya dengan ramuan 5 herba terbaik dunia serta 17 stem cell terbaik dunia . Mesti ramai tunggu kan ?? Satu set ada sabun 60gram , cc cream (krim siang) 20gram , krim malam 20gram n FREE grape stem cell toner  50ml . Hehhee . Set ni sesuai untuk mereka yg mmpunyai masalah :


- kulit anda bermasalah
- kulit anda kusam
- anda ingin wajah yg putih gebu
- anda mengalami masalah jerawat
- anda ingin rawat tompokan hitam
- anda ingin kulit licin seperti kulit dikupas

 


 KENAPA WIS PUTIH SANGAT BERKESAN DALAM MASA SINGKAT? 

* Kerana gabungan item dalam set ini memang benar2 hebat! 

1. SABUN WAJAH (60 GM) - mengandungi Glutathione murni yang bersifat reduced , ada ekstrak sarang burung walit yang membekalkan kolagen asli terbaik, berperanan mempercepatkan pembaharuan sel2 kulit baru. Sabun ini turut diperkaya dengan vitamin C sumber dari rosehips yang mengawal penghasilan jerawat/ minyak berlebihan. Manakala ekstrak biji anggur pula berperanan sebagai antioksidan

2. CC CREAM - Tersohor sbagai krim paling hebat dengan keajaiban 20x ganda daripada BB cream, foundation dan krim asas yang biasa di pasaran. Krim siang Wis Putih (CC Cream) bertekstur halus dan ringan mengandungi ekstrak arbutin , M-tranexamic , glutathione murni serta pitera. Kekuatan SPF 80 dengan teknologi FERN-Block yang meghalang penembusan cahaya UV sehingga 99%. Malahan ia diperhebatkan lagi dengan kandungan Korean SupraColor Foundation & Loose Powder By Kryolan , iaitu sejenis serbuk bedak yang ringan dan tersohor di Korea. CC Cream bertindak merawat, memudarkan parut, menghalang pertumbuhan jerawat dan memberi kesan pencerahan dan glowing pada wajah.

3. NIGHT CREAM - Krim malam bebas penggelupasan ini bertindak untuk merawat serta memutihkan kulit sepanjang waktu tidur anda. Kekuatannya 20x ganda daripada krim malam jenama lain. Ia diformulasikan dengan kandungan lilin lebah, antara bahan semulajadi dalam proses pemutihan dan pemulihan kulit muka. Ia turut mengandungi ekstrak ubi kunyit serta pucuk jambu batu. Krim malam Wis Putih adalah krim pertama di Malaysia yang turut mengandungi SPF25.

4. TONER STEM CELL (percuma untuk masa terhad)- Dirumus khas daripada 17 stem cell, antaranya buah anggur, epal, oren, nenas, delima, strawberry dan sebagainya serta mengandungi ekstrak alovera sbagai bahan anti parut dan antibiotik smulajadi, turut megandungi enzim papaya dan M-tranexamic sbagai agen pemutih kulit. Penggunaan toner akan mengecilkan liang pori kulit, menjadikannya halus, gebu dan anjal sentiasa.

Cakkk . Hehe . Customer kite obses n nk try katanya gune kt tgn putih x , licin x . Hasilnya ?? Putih wak . Sabun wis putih boleh pakai kt bdn ye . Sye pon pakai kt bdn . Hehehe . Marvelouss set wis putih - set pemutihan ni only RM100 shjeee . Terbaek wak ! 500,000mg bahan agen pemutihan !! X mau ??

Customer ni ckp kulit makin marvelous , x berminyak dh n semakin glowing . Heheh . Mmg la marvelous , wis putih set orange ni ade 500,000mg bahan AGEN PEMUTIHAN . Ade m-tranexamic yg u all dok gila cucuk tu , ade glutathione , sarang burung , arbutin n mcm2 lg . Harga lak murah RM100 . Free STEM CELL TONER tau . Yg penting x menghakisss . Mai cuba

Ibu customer ni pakai wis putih set pemutihan . Jeragat makin hilang . Hehehhe . Harga dh la murah RM100 . Kesan meletopss n pantas . Pakai x smpai seminggu ye syg . Ade brani nak cuba ?




BANYAK LAGI TESTIMONIAL LAIN >> CLICK SINI 





=============================================================

WIS PUTIH SIMEN SERUM
(belum dilancarkan lagi)

insyaallah minggu depan ready
jom booking dengan harga istimewa 



HARGA PENGENALAN : RM65(SM) RM70(SS)
HARGA PASARAN : RM 70(SM) RM75(SS)

haaa apa gelak2 tu heheh ada sebab nama dia unik skit 'SIMEN' bila je sebut simen mesti uolls terbayangkan simen yang tampal kat bata kasik rata tu kan?haa fungsi dia lebih kurang samalah

sapa2 ada parut berlekuk lubang sana lubang sini WAJIB order 1



==> Tungggu ! Jaga2 . Jaga2 parut berlekuk , berlubang dan parut hitam anda ! Semua boleh kasi padam sekelip mata . Ini produk terpaksa padam parut anda . Perkenalkan Wis Putih Simen Serum . Berkelulusan KKM NOT140403933K . Jdi x perlu risau akan bahan
merbahaya .

==> Wis Putih Simen Serum diperkaya dgn teknologi baru iaitu CERAMIDES . Bese dgr
ceramides ntok rambot je kan ? Rmbot rosak kan ? Kini kulit lekuk2 , parut pon boleh . Mai aii . X dpt bygkan lah kan kalau serum ni sentuh kulit anda yg hodoh tu .

Simen Serum ini diberi nama SIMEN kerana ia menutup lekuk , memadam ketidakrataan kulit akibat parut . Hehehe . Unik kan ? Yg penting kekuatan dan kepekatan adelah 30x ganda drpd serum jenama lain . Stem cell serum pon x boleh lawan ini .

==> Harga x mahal pon . Packaging cantik , bahan menarik , terpaksa cantik , harga bukan mencekik .RM65 sahaja . Untuk 30 ml .Sebulan tahan .
Harga tidak termasok pos .



Terima Kasih Membeli MIA SYUHADA SHOP

BVR-BUBBLE GOLD SCRUB







ORDER: 0136046057

ATAU


 UNIT
 HARGA
 POSTAGE

1

3

5

10

RM65

RM56/UNIT

RM53/UNIT

RM49/UNIT



RM 6

RM 9

RM9SM RM12SS


Terima Kasih Membeli MIA SYUHADA SHOP

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...