SEARCH

Loading...

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

TRIPLE GLUTA SOAP






SABUN TRIPLE GLUTA 60 GRAM

Lagi power dari sabun double gluta
hanya digunakan untuk di badan saja

FUNGSI TRIPLE GLUTA SOAP

• Memutihkan kulit
• Melembut & melicinkan kulit
• Merawat kulit berminyak, berjerawat serta tona kulit tak sekata
• Sesuai digunakan utk muka & badan
• Boleh merawat masalah jerawat badan
• Sesuai utk semua jenis kulit
• Selain memutih, sabun ni dapat merawat kulit
• Kesan seawal 7 hari ( sekali guna pun dah nampak kesan )
• Tak semua kulit peeling walaupun tak peeling tetap akan dapat kulit yg putih
• Tak merbahaya & sakit bila peeling sbb sabun ni bertindak membuang sel kulit mati & gantikan sel kulit yg lebih cantik & sihat

• Bau yang wangi

HARGA : 
1UNIT RM 17 POSTAGE RM6SM RM9SS
2UNIT RM 30 POSTAGE RM6SM RM9SS
3UNIT RM  RM39 POSTAGE RM 6SM RM9SS
5UNIT RM  RM60 POSTAGE RM 7SM RM10SS
10UNIT RM 100 POSTAGE RM7SM RM10SS
30UNIT RM270 POSTAGE RM9SM RM12SS

2 comments:

Suhailah Sahron said...

Macam mana nak order?

Putri aiza said...

Untuk kulit hitam semulajadi boleh putih jga ke

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...