SEARCH

Loading...

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

FACE FOOD MASK+ACTIVATOR BY NINASKINCARE





Fungsi dan kepentingan Masker
Tak kira apa jua masker yang kita guna,fungsi mestilah lebih kurang sama. Sometimes ingridient je berbeza untuk kesan yang tertentu. Fungsi masker untuk membuang sel kulit mati di bahagian atas lapisan kulit di samping melembapkan kulit wajah.
Pengamalan secara konsisten akan membuatkan kulit lebih gebu,lembut dan licin. Masker juha berfungsi menegangkan dan menganjalkan kulit muka. Ini lah dipanggil 'Anti-Aging'. Melambatkan proses kedutan. Muka akan kelihatan lebih muda dari usia. Certain mask ada extract whitening. Boleh memutihkan kulit muka.Tak nak ke macam ni?

Tips lain-lain
Bila muka rasa merah..pedih..kering..oily..etc
Berlarilah berlumba-lumba pakai masker. #Facefoodmask ini bukan benda biasa. Begitu juga masker lain. Masker akan reduce skin problem anda. Kulit akan jadi sihat,tegang,licin,awet muda and rasa FRESH..

Lelaki ; Saya sesuai ke pakai Masker?
Sesiapa sahaja boleh je pakai masker. Dulu, memang perempuan sahaja menitik beratkan kesihatan dan kecantikan kulit. Sekarang ramai maskulin kot? Boleh. Boleh. Boleh. Lelaki atau perempuan semua boleh. Bagus ape?


Masa yang sesuai pakai
Use right out of the shower or before bed. Try when you stress. More relaxing tau. So, kalau stress cuba lah sit and dabbing masker. Feel refresh nanti. Stress pun hilang dan Kulit muka pun cantik. OMG......

Tadi sibuk cerita masker-masker. Sekarang cerita pasal #Facefoodmask by Ninaskincare. Mestilah best macam produk-produk Nina yang lain weh. Special dicombo dengan #Activator.

#Activator??
Mempercepatkan proses #Facefoodmask menyerap vitamin ke dalam kulit dengan lebih efektif.

SALON/SPA : Beautician akan letak #Activator dalam #Facemask jadi result korang rasa kat SPA ni hebat. Tulah jangan tak tau. Adalah tips nya uols. Okay lepas ni buatlah home m
ade sendiri Masking Face dengan 

#Facefoodmask and #Activator by 

Ninaskincare.

~SOYA~
Mencerahkan Kulit
Mengurangkan Eyebag
Mengecutkan Jerawat dengan Pants
Memudarkan parut / bekas Jerawat
Sekatakan Tona Kulit.
Sesuai dengan semua jenis Kulit

~COFFEE~
Membantu stabilkan kulit Merah
Membantu mengurangkan Jerawat
Membantu mengurangkan Jeragat
Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru

~OAT~
Menegangkan Kulit
Anti penuaan
Sesuai unt yang berumur 30an ke atas

~GREEN PEA AND RED BEAN~
Mengurangkan Oily Face Problem
Membantu mengurangkan pori-pori Tersumbat
Anti Aging
Sesuai unt kulit Berminyak , Sensitif & Berjerawat

~ROSE~
Melembabkan Kulit
Memberi effect Pinkish
Wajah lebih Glowing

Sesuai unt Kulit Kusam & Tidak Bermaya



CARA GUNA

1 1/2 sudu FACE FOOD MASK
2 sudu ACTIVATOR
Sedikit air
Apply ke wajah, 30min peel off dari muka ya


HARGA
Combo set #Facefoodmask and #Activator by Ninaskincare
RM 75 SM / RM 80SS
FREE POSTAGE

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...