SEARCH

Loading...

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

TIPS PILIHAN AYLAMYRA SERUM

Photo: www.aylamyra.com.my
Panduan memilih serum
1.Aylamyra Renewal Diamond Serum rm 75/ssrm 79
-kasi nampak muda
-kasi naik seri wajah
-kasi hilang flek dan jeragat
-hilang kedutan
2.Aylamyra 24K Gold Serum rm 75/ssrm 79
-kasi lembab kulit
-awet muda
-kulit kencang
3.Aylamyra Stem Cell Serum rm 75/ssrm 79
-kasi kulit licin
-baiki kulit rosak
-bagus untuk bekas jerawat,muka spt kawah bulan,ada lubang2.
4.Aylamyra Clear Skin Serum rm 65/ssrm 69
-kasi putih kulit
-kasi hilang flek
5.Aylamyra Soothing Serum rm 65/ssrm 69
-kasi mereka yg kulit kering,kulit alergi,gatal dan mengelupas
6.Aylamyra Open Pore Serum rm 65/ssrm 69
-kasi org yg pori2nya besar utk mengecil lagi
7.Aylamyra Purifying and Scar serum rm 65/ssrm 69
-untuk sembuhkan jerawat akne
-untuk hilangkan parut-parut jerawat
8.Aylamyra Eye Serum. rm 65/ssrm 69
-untuk lingakaran gelap dimata
-untuk mata bengkak
-untuk hilangkan garis halus tepi mata

sms /whatsapp +60162890020







masalah parut kehitaman dan parut berlubang.

INI YANG ANDA PERLUKAN UNTUK PERMULAAN

Aylamyra Purifying and scar serum 1 box
Aylamyra Stem Cell peptide serum 1 box

Set ni sangat sesuai untuk mereka yang mengalami masalah parut yang tidak kunjung selesai, caranya mudah hanya perlu sapu 2x sehari.selain itu set ni juga membersihkan wajah, membuang white dan black head,mengecilkan pori serta mencerahkan wajah.Tona wajah juga akan menjadi sekata ,pendek kata wajah anda akan semakin bersih ,cantik dan jelita.



masalah jerawat/mengembalikan size pori pori ke normal/mengimbangi minyak pada kulit/mengurangkan jeragat

INI YANG ANDA PERLUKAN UNTUK PERMULAAN

Aylamyra Purifying and scar serum 1 box

KESAN SEAWAL 7 HARI !!!!
Fungsi .Ia menghilangkan jerawat,mengembalikan saiz pori-pori ketahap normal,mencegah dan menghilangkan parut, mengurangkan jeragat dan mengurangkan kesan kilat kulit berminyak.Bagi anda yang ada parut -parut hitam dan kemerahan akibat jerawat atau luka-luka kecil boleh lah cuba purifying n scar serum untuk menghilangkan parut anda.
sapu 2x sehari dengan konsisten
org berjerawat boleh pakai lagi cepat jerawat kecut dan kering

Aylamyra purifying and scar serum ini boleh
-menghilangkan jerawat
-mengawal pengeluaran minyak
-menghilankan white/blackhead
-mengecilkan pori-pori
-menghilangkan parut.

Masalah kulit gelap/sunburn/kulit tidak sekata/bintik hitam/pudarkan parut

INI YANG ANDA PERLUKAN UNTUK PERMULAAN

Aylamyra Clear Skin (whitening) serum 1box

Serum ini dapat mencerahkan wajah,mengatasi msalah kulit gelap,sun burn ,memudarkan parut jerawat,membantu menyamaratakan tona wajah,menghilangkan bintik hitam dan putih,menghilangkan jeragat dan membantu masalah malasma pada kulit.

masalah jeragat/anti penuaan

INI YANG ANDA PERLUKAN UNTUK PERMULAAN

Renewal Diamond serum 1box

Ramai diantara pelanggan mengadu mereka ada masalah #jeragat dan susah nak hilang dan hampir tak munkin. Ok seperti masalah #parut berlubang jeragat pun makan masa,kalau jeragat dah lama itu yang makan masa , kalau baru nak jadi atau sikit2 cepat pudar.Penyelesaian terbaik hasil pemakaian #Serum Aylamyra Renewal Diamond Sapukan Serum 2 kali sebelum tidur dan pagi ,anda pasti dapat lihat perubahan ketara dalam 2 minggu. Kalau jeragat anda banyak pasti ada perubahan yang menyenangkan hati anda akan nampak pudar tapi belum sepenuhnya perlukan masa yg lama utk itu...tapi cara ini paling JIMAT dan SELAMAT dan SEMULAJADI untuk kulit anda.
Cubalah ...

Description: https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998803_400874003348273_1424243616_n.jpg

Inilah serum berlian , cairan putih berkilau yang diperkaya dengan serbuk berlian yang mempunyai pelbagai khasiat untuk kecantikan dan keremajaan kulit.
Renewal Diamond serum mampu
-menghilangkan jeragat
-mencerahkan wajah
-mengembalikan keremajaan kulit
-memberikan kelembapan untuk masa yang lama
-meningkatkan collagen
-mengurangkan kedutan pada wajah
-memberikan efek shininng pada kulit
-melindungi kulit dari sinar UV
-berupaya menghilangkan rasa tidak selesa kulit sensitif dan kering
-berupaya menyembuhkan luka pada kulit
-Kulit tidak mudah didatangi jerawat
-menghaluskan kulit
-sesuai untuk semua jenis kulit.

Cara mengunakan.
Sapukan dua kali sehari pagi dan malam.
Boleh digunakan sebagai penganti krim malam.

Masalah parut berlubang

INI YANG ANDA PERLUKAN UNTUK PERMULAAN

Aylamyra Stem Cell Peptide Serum

Parut berlubang ? 

Aylamyra Stem Cell Peptide Serum boleh membantu kulit wajah anda licin kembali.
Ramai yang mengalami masalah ini.Ramai juga mengambil jalan mudah mengunakan produk berbahaya untuk mengatasi masalah ini. Ada juga sanggup berbelanja mahal tanpa mempedulikan kesan jangka panjang.

Sebenarnya anda tidak perlu belanja besar , anda cuma perlukan produk yang tepat dan masa yang cukup untuk kembalikan wajah anda kepada yang dulu ...kulit kembali halus dan licin.
Kene faham betul-betul dan yakinlah kulit anda boleh licin semula.
Masalah ini perlukan rawatan mendalam dimana ,sel perlu dibentuk semula untuk memenuhi kembali kulit wajah anda yang sudah berlubang-lubang dan stuktur kulit harus dibaiki semula.
Adakah anda rasa proses ini boleh selesai dalam 7 hari ?
Jawapannya dah tentu tidak.Ini adalah kerana sel kulit manusia kitaran nya 28 hari dan semakin panjang bila meningkat usia.
Anda perlukan bantuan Aylamyra Stem Cell Peptide serum ,sapukan 2x sehari untuk menghasilkan kulit baru .Stem Cell yang kami gunakan adalah daripada buah epal ditambah dengan bahan-bahan alami yang lain mampu menjana dan mengalakkan pertumbuhan sel kulit baru.

Anda akan nampak perubahan ketara selepas 1 bulan pengunaan dan mestilah diteruskan untuk tempoh 2-3 bulan sehinggalah anda berpuas hati.

Anda juga patut menitikkan beratkan pemakaian cleanser,toner,dan sun block supaya wajah anda bersih dan bersedia untuk kulit baru,jika tidak dijaga kulit baru tidak dilindungi maka ianya sia2. Anda juga harus memakai mask bersifat collagen untuk membantu proses ini


tiada masalah tetapi ingin kekal jelita dan cantik muda dr usia

INI YANG ANDA PERLUKAN 

set gebu gebu aylamyra- 5 jenis serum dalam 1 box !!!!!

Anda seharusnya memiliki set serum anda sendiri dirumah,walaupun anda tidak mempunyai
masalah kulit,set ini akan melengkapkan lagi keperluan penjagaan kulit anda.

Set ini mengandungi
Clear Skin Serum 2 botol
Untuk mencerahkan kulit anda.

Purifying And Scar Serum 2 botol
Untuk membersih ,menhindar jerawat dan memudarkan parut.

Renewal Diamond Serum 2 botol
Untuk menganjal dan menaikkan seri wajah dan banyak lagi khasiat.

24 K Gold Serum 2 botol
Untuk melembab dan membersihkan wajah dari cela,wajah nampak bercahaya.

Eye Serum 2 botol
Menghilangkan eye bag dan garis halus di sekitar mata.

masalah kulit kusam/gelap/bekas jerawat/jeragat baru/ingin glowing skin


INI YANG ANDA PERLUKAN 

clear skin whitening serum

KESAN PENGGUNAAN :

[+] Membantu mengawal pembentukan melanin yang menyebabkan pigmentasi
[+] Membuang sel kulit mati
[+] Kulit menjadi cerah sekata
[+] Menghilangkan jeragat

SIAPA YANG SESUAI MENGGUNAKANNYA ?

[+] Kulit normal dan mereka yang mempunyai masalah jeragat


masalah wajah kusam tiada seri



INI YANG ANDA PERLUKAN

Set Berlian kilauan Emas
Aylamyra Renewal Diamond serum 5 botol
Aylamyra 24 K Gold serum 5 botol

Wajah anda kusam ,org lalu pun tak perasan anda, anda nampak gelap tak bercahaya. Dah tiba masanya anda jaga penampilan anda,kembalikan seri wajah anda dengan susuk rahsia ini...he he he....cuba lah serum Emas dan serum berlian ini....Jika anda tidak mengubahnya siapa lagi.
serum gold diperkaya dengan daun emas 24 karat yang hebat dengan fungsi yang mampu memberikan efek kulit lebih awet muda pengganti suntikan. Kesan yang sangat menakjubkan selepas penggunaannya.
[+] Membuang toksin pada kulit
[+] Menyembuhkan kulit rosak dan menggantikan sel kulit baru dan sihat
[+] Membuang sel kulit mati
[+] Menganjalkan kulit
[+] Menghilangkan 3x garis halus pada wajah



set paling laris dan paling mendapat perhatiandan jika anda seorang wanita yg mementingkan penampilan anda wajib memiliki set JELITA

INI YANG ANDA PERLUKAN

Set Kekal Jelita
3 Vial Aylamyra 24 Karat Gold Serum
3 Vial Aylamyra Renewal Diamond Serum
3 Vial Aylamyra Stem Cell Peptide Serum
1 vial Aylamyra Clear skin


Untuk kelihatan cantik menarik ,anda perlu mengamalkan serum dalam rawatan wajah , biar tak lengkap skin care,tapi serum dan sun block mesti ada.kalau untuk menten boleh pakai diamond ia bagus untuk menegangkan kulit,dan elok untuk masalah jeragat dan pigmentasi.

Manakala gold pulak bagus untuk buat kulit kita glowing nampak berseri-seri walaupun kita tak pakai make up tebal atau bedak .Namun bagi yang kulit memang dari dulu tak rata boleh licin balik mengunakan stem cell serum namun serum stem cell bukan lah produk magic yang boleh membuat kulit licin dalam sehari atau sebulan..ia memakan masa.....namun ia berhasil.

Ketekunan dan ketekadan akan nampak sekiranya kita konsisten dan setia,terutama nya bab melicinkan kulit ni.

Ok ketiga-tiga jenis serum ni memang antara yang terlaris dan sgt berkhasiat untuk anda jadikan serum rutin harian anda , dari segi harga masih jauh lebih murah daripada produk seumpamanya di luar negara.


TIDAK perlu dimakan
TIDAK perlu di suntik
HANYA PERLU DISAPU 2 X SEHARI

sebahagian dr cadangn shj..maklumat lanjut atau masalah2 lain sila pm do facebook/ whtaspp 013-6046057

MORE INFO/TESTIMONIAL ; TESTIMONIAL AYLAMYRA SERUM

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...