SEARCH

Loading...

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

SAUNA PANTS MAGNETIC-JENIS SARUNG-ZIP TEPI






SAUNA PANT MUDAH TANPA ELEKTRIK !!!!
DAPAT MENGECILKAN PEHA,PERUT,PINGGUL!!
PERBANDINGAN BERSAUNA DGN AKTIVITI LAIN
1. Bersauna selama 15 minit membakar 400-600 kalori.
2. Aerobics selama 30 minit membakar 400 kalori.
3. Berenang selama 30 minit membakar 400 kalori.
4. Berbasikal selama 30 minit membakar 250 – 500 kalori.
5. Jogging selama 30 minit membakar 300 kalori.

Material : nYLON DAN SYNTETIC RUBBER
Feature: Breathable
Brand : SIBOTE
Graceful Sports Shorts
~Comfortable, Durable, Washable~
~Reversible GYM Wear~

SESUAI UNTUK LELAKI DAN WANITA YANG MEMENTINGKAN KECANTIKAN SAUNA PANTS

Produk yang hangat di pasaran - mendapat sambutan luar biasa

- tanpa rasa tertekan lembut dan selesa
- pembakaran lemak dengan cepat
- membantu mengatasi perut buncit dan menggelebir
- membantu peredaran darah
- membantu mengurangkan tahap kolestrol
- mengurangkan selulit
- boleh di guna luar atau dalam
- pembakaran lemak secara berterusan
- boleh digunakan semasa jogging,swimming,cycling
- pemakaian bila2 masa kecuali tidak digalakkan waktu tidur

- cara cucian ( di basuh dgn air suam)
- Tidak di galakkan jika anda berkulit sensitif
- segera cuci peluh2 setelah menanggalkan sauna pants ( lap di bahagian dalam selepas saja menanggalkan nya)

Cara pemakaian yang mudah di perbuat dari neuprone rubber 4 way strecth double side nylon jersey magnetik

Bagaimana Sauna Pants ini berfungsi:
-melalui tenaga haba dalam badan sama di keluarkan spt bersenam /berjogging
-magnetik yang ada di seluar begitu halus teliti mampu menyah angin angin dari dalam badan.
-kebolehan memerangkap haba yang tinggi serta mampu membantu mengeluarkan peluh yang banyak dari badan

Pinggang 25″ ,pinggul 35″, Peha 18″ Panjang 19″, perut 30″ - saiz S

28 in - 35 in - saiz M

35in - 40 in - saiz L

40in - 44in - saiz XL

44in - 48in - saiz XXL

(** SENANG KIRA - IKUT SAIZ SELUAR YANG KITA BELI )(Jika pinggang 28in tapi perut buncit -boleh guna saiz M )

KEBAIKAN :
-Berkesan untuk mengempiskan perut yang buncit
-Dapat menjadikan tubuh lebih kemas dan membentuk semula pinggul secara semulajadi
-Mengecilkan bahagian paha
-Mengecilkan bahagian punggung
-Meningkatkan peredaran darah & metabolism
-Mencantikkan kulit
-Mengecutkan perut, rahim, paha, menyembuhkan luka-luka dalaman, serta menjadikan lebih bertenaga dan cergas untuk ibu lepas bersalin
-Mengurangkan kesakitan anggota badan, sakit urat, sendi, sengal-sengal tulang, menghilangkan tekanan dan perehatan otot.
-Dapat meningkatkan sistem kardiovaskular dan sistem imunisasi badan.

PERINGATAN :

~BASUH SEBELUM GUNA
~BERSIHKAN BADAN SELEPAS MENGGUNAKANNNYA
~TIDAK SESUAI UNTUK KULIT SENSITIF
~TIDAK BULEH GUNA SEMASA TIDUR

CARA PENJAGAAN:

~DIBASUH DENGAN MENGUNAKAN AIR SUAM DAN SIDAI
~ELAKKAN DARI DIJEMUR DI BAWAH MATAHARI

Testimony
Post by ery ghaireen 25 –oct 2010

Bila sy pakai utk buat kerja rumah sy memang puas hati….pertama ,just sarung n zip pastu seolah2 sy mcm bersenam..mcm xpercaya 20 minit sy berpeluh sakan….alhamdullilah sekarang sy pakai seluar jean dari saiz 39 ke 33 inci…best2 ..berbaloi order hehe

Post by noraz123 05-nov 2010
Salam kak..nak order 1 lg utk suami.hehe ..sy yg beli die plak sibuk pakai ,tu yg sy nak order 1 lg ,saiz xxl ye sama mcm saya punya…suka la kak..sy pakai 3 minggu terus suar lama dah leh pakai….;-)

Post by zianne 13 –nov 2010
Salam kak…..haah smpai dah ..lupa nk pm…sekarang sy dah kurang 5 1/2 inci..best giler ..baru 2 minggu pakai best laa…bila sy buat kerja umah atau ke pejabat,hentam je sy pakai…bila berpeluh sy lap pulak,yg pasti sy dah ketagih,xleh klu xpakai……..perut la paling rasa…flat je….kak ,klu nk jadi pengedar leh x? sy pun berniaga online gak,mcm mbest je market suar ni…berkesan lak tu

Post by qiraan iskandar 26 nov 2010

Ok kak,mula pakai tu tak tahan jugak berpeluh sgt sy ni…tp lama2 tahan jugak laa sebab nk kurus nya pasal….nak jogging jgn harap la sy ni…balik kerja kul 5 sy pakai sampai la sebelum tido..dah masa tido xleh pakai kak kate,hari2 sy konsisten ,kawan serumah tegur,,perut dah kempis ,pinggang dah kecik,peha dah kecik,berbaloi la sebulan berpeluh,tp pasni tak nak tinggal,tkut lau tinggal kang kembang blk …tp sy buat mcm kak suruh tu la ,byk minum air…thanks kak…muah muahm uah hehe

Ini adalah separuh sahaja testimony ,ada byk lg testimony sy tidak dapat disiarkan….harap anda konsisten guna sauna pants ini..klu seminggu sekali pakai memang tidak berkesan langsung!!!

Testimony di fb terbaru 2011!!


Dellilah isqi pada 13hb mei pukul 11.19 pagi

Salam kak,baru sy puas ht dapat pakai suar sauna yg betul2 dapat kempiskan perut dan punggung ni..walaupun panas,sy tahan je 8 jam,dari start keja smpai blk keje….baru 3 minggu suar saya yg saiz 32 dah longgar,sekarang sy kene pakai suar saiz 28…thanks ye..ingat nk order lg utk hubby plak saiz xxl ..hubby deli besau hehe

9 comments:

~mcZura~ said...

salam..
tnye skit..
harga brpe ek..:)

~mcZura~ said...

nnti gtaw kt emel xpe...zuera_a2ymfn@yahoo.com.my

Anonymous said...

nak tahu harga..tebby_070688@yahoo.co.uk

noor said...

hrga brp ek?? ..
lalink_gurlz88@yahoo.com

~~~~Aku yang Bernama Ati~~~~ said...

akak saya pn nk tau harga...
blh email saya harga..
bunga_ika@yahoo.com

kak jue said...

Hage berapa ye.. nak beli 2 lah.. Saiz xxxl dan kalo berat badan anak akk tu 75kg agak2 saiza apa ye. L atau XL. ponggongnye besar gak..tp tak pelah XL lah.. t PM akak ye.. suami akk mgkin da bank in utk beli beli ABC achai berry tu.. t akk soh bank in utk suar ni ye. bglah hage best2 sikit.
time kasih..

Anonymous said...

Kak nak tau harga..kalo nak beli 2 ade disc tak?heheh hubby berat 97 pinggang 40..sy berat 55 pinggang 27...agak2 saiz pe? Pm kat email:
khadija_wiraie@yahoo.com

Anonymous said...

hai kak, nk tnya kalu pinggang dlm 27-28 and punggung dlm 41..saiz bpe ek?

Anonymous said...

Salam..ad lg x sauna pant ni skrg.. n rm brape

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...