SEARCH

Loading...

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

HARUM MALAM



SAPA ADA MASALAH KAT BAWAH NI WAJIB AMIK HARUM MALAM

*MASALAH BAU BADAN ALA2 BAU BAWANG GITEWWW
*MASALAH KEPUTIHAN
*MASALAH GATAL VAGINA
*MASALAH HUBUNGAN INTIM SUAMI ISTERI
*MASALAH HAID
*MASALAH CEPAT LETIH/KURANG BERMAYA DALAM AKTIVITI HARIAN

HARUM MALAM MEMANG POWERRR 

HEHHE


Produk HARUM MALAM ni adalah supplemen dalaman mewangikan tubuh sepanjang masa. Diadun dengan ekstrak ros dan kaya dengan ekstrak herba seperti sirih, buah tin, kismis, madu, goji, limau purut, kayu serapat, buah delima, manjakani, pueraria lobata, pueraria mirifica yang dapat membantu mengatasi bau yang kurang enak dari tubuh.

Hasilnya tubuh akan wangi semulajadi jika diamalkan berterusan. Ia mampu membantu menyihatkan dan mencegah bau badan. Ianya juga dapat mencegah masalah dalaman wanita, memberikan tenaga dan menambahkan stamina untuk melakukan aktiviti seharian.

Apmacam best tak? Itulah aku cakap korang tak caya.

Ok kita sambung lagi ek

Yang ni di antara kebaikan HARUM MALAM ni

-Meningkatkan keinginan serta mempercepatkan ransangan seksual
-bertenaga dan mengatasi masalah vagina kering
-Membantu mengetatkan dan menganjalkan vagina
-Membantu membunuh bacteria dalam saluran kencing serta mengatasi masalah kerap kencing
-Meningkatkan system tahan tubuh serta menstabilkan hormon
-Mengurangkan tekanan dan tension
-Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan dan mengurangkan kedutan
Ramuan : Ekstrak Ros, Sirih, Buah Tin, Kismis, Madu, Goji, Limau Purut, Kayu Serapat, Buah Delima, Manjakani, Pueraria Lobata, Pueraria Mirifica.


HARUM MALAM ni bukanlah ubat yang pahit tuh, ianya ala-ala minuman kesihatan gituh. Dengan hanya minum 2 kali setiap hari, 1 sudu besar setiap pagi sebelum sarapan dan 1 sudu besar sebelum tidur, badan pasti berbau enak dan yang paling bagus side effect bagi produk ini adalah ia dapat merapatkan organ intim wanita. 

Bestnya orang pompuan ek.

Harganya plak,

kalau tak termasuk postage

RM33.00 sebotol bagi semenanjung
RM39.00 sebotol bagi Sabah & Sarawak 


LAGI BEST AMIK 3 BOTOL SEKALIGUS RM 100 JE KAK TON BG SEMENANJUNG
RM 110 SABAH SARAWAK JIMAT KAN???APA LAGI ORDER LA
Kalau termasuk postage

RM40.00 sebotol bagi semenanjung
RM45.00 sebotol bagi Sabah & Sarawak

BELIAN BORONG:

WHATSP : 013-6046057

NAK LAGI INFO? : KLIK SINI HARUM MALAM POWER












































1 comment:

Non Jeff said...

Salam sis..macam mana nak jadi dropship agen/reseller? saya dari singapura..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...