SEARCH

Loading...

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

BEDAK ARAB-KOKURYU SUMMER CAKE 50g DAN 25g






GAMBAR KAT ATAS NI YANG MERAH (50G) DAN YG BEKAS PUTIH (25G)
sy jual 2 2 size heheh boleh le dapatkan size besar ke kecik ke..



KELEBIHAN BEDAK ARAB:
-halal dan boleh dibawa solat
-harga yg berbaloi dan tahan 3-4 bulan
-3 in 1(powder,foundation n moisturizer)
-tahan selama 8 jam
-bedak ni boleh serap ke dlm kulit dlm masa 1 minit dan mberi kesan semulajadi
-sangatt berkesan bila berpeluh lagi cantik,shining dan glowing
-bedak ni wangi
-bedak ni ikut darah pemakai
-boleh cover kulit bminyak
-melindungi jeragat dan jerawat
-dpt mgecutkan jerawat
-muka semakin gebu dan lembut
-UV protection


PILIHAN WARNA 
Puggy Pink - Cerah Kemerahan-not available
Orange Blush - Sederhana Cerah/Sawo Matang -AVAILABLE 25g
Russet - Sederhana Cerah/Natural -AVAILABLE 50g dan 25g
Orange Jade - Cerah Kekuningan-not available
Amber Rose - Sawo Matang-not available
Cherry - Paling Cerah- not available

paling ramai guna russet dan orange blush sebb masyuk ngan kulit org2 kita :)

apa la best sgt dgn BEDAK ARAB NI 

kan..cube baca kat bawah ni


3 In 1 (FOUNDATION..... POWDER... MOISTURIZER)

1. Bedak ini 3 dalam 1: moisturizer, foundation & alas bedak… sangat jimat! (sesuai untuk sesiapa yang apply moisturizer & foundation dekat muka sebelum apply compact powder, tak perlu nak beli banyak-banyak lagi dah)

2. Mengikut aliran darah pemakai. Tak kira kulit gelap, cerah, putih dan sebagainya, Sesiapa sahaja sesuai pakai (sesuai untuk semua jenis kulit muka)

3. Kemas dan sekata membuatkan anda indah (rasa macam tak ada something yang melekat dekat muka bagi yang tidak pernah apply compact powder dekat muka)

4. Tidak akan menghitamkan atau menggelapkan kulit anda (untuk yang berkulit cerah, tak perlu risau sebab compact powder ni tak bagi apa-apa kesan seperti kulit akan nampak lebih gelap atau something)

5. Mengecutkan jerawat (sesuai untuk jenis kulit muka yang mempunyai jerawat, kalau sebelum ni korang risau nak guna compact powder yang mana sebab kulit muka berjerawat & takut bertambah teruk, sekarang tak perlu risau lagi sebab bedak arab boleh mengecutkan jerawat korang)

6. Apabila berpeluh anda akan nampak lebih cantik (certain compact powder akan membuatkan kulit muka korang berminyak bila berpeluh tapi tidak untuk bedak arab malah nampak lagi berseri)

7. Tahan selama lebih 8 jam (sampai malam boleh bertahan, tak perlu nak apply berkali-kali dalam masa satu hari)

8. Tidak melekat pada tudung, kain, tisu dan sebagainya kerana ia terus meresap ke kulit (certain compact powder melekat dekat tudung laa, kain laa, tak pasal-pasal tudung yang dah bergosok cantik kena bedak tapi tidak untuk bedak arab, bedak arab akan terus meresap ke muka)

9. Suci dan Halal, boleh dibawa solat (haaa ini penting, kalau keluar ke mana-mana senang, kalau nak solat mesti nak kena bersihkan bedak dengan betul tapi untuk bedak arab tak perlu lagi, boleh ambil wuduk macam biasa dan kalau bedak tu masih lagi terkesan dekat muka.. jangan risau sebab bedak arab boleh dibawa solat)

10. Sesuai untuk semua aktiviti, santai2, nak pakai cepat tapi hasil mantap (kalau aktiviti bersukan ke ape ke kan, nak pulak kalau tergesa-gesa nak pergi ke kelas sebab lambat punya pasal)

11. Satu bedak compact boleh tahan sampai 3 bulan ( ikut penggunaan masing-masing)

CARA MENGGUNAKAN BEDAK ARAB KOKURYU :

Cuba follow step ni sure puas hati:

1. SEBELUM GUNA BEDAK ARAB PASTIKAN KESELURUHAN SPAN DIBASUH
(span jgn terlalu basah & jgn terlalu kering... agak2 bedak blh lekat elok cukup)

2. PERAHKAN SPAN

3. SAPU SPAN PADA BEDAK ARAB ( klu bedak arab tu first time diguna kena sapu span tu kuat sikit pada bedak br bedak lekat elok.... maklum le bedak tu baru nak guna permukaan bedak tu tak licin lg )

4. KALAU SAPU BEDAK TU TAK PERLU BANYAK2 SEBAB BEDAK DI MERESAK PADA KULIT & NAMPAK SEKATA... JUGA BERTINDAK IKUT DARAH SO SAPU BIASA2 AJE YE

5. SETERUSNYA SAPUKAN BEDAK PADA MUKA ANDA.. RATAKAN DGN SEBAIKNYA

6. LEPAS GUNA PASTIKAN ANDA BASUH SPAN BEDAK ARAB TU.. BOLEH BASUH GUNA PENCUCI MUKA ATAU MANDIAN BABY ( jgn biar span tu x basuh takut kuman melekat tak elok le nak pakai kat muka )

7. TIME BASUH TU GOSOK2 LE SIKIT SPAN BAGI KELUAR KESAN BEDAK TU

8. SETERUSNYA BILAS DGN AIR BERSIH
9. LEPAS BASUH BOLEH MASUKKAN SPAN DALAM PLASTIK YANG DAH SEDIA ADA TU ( jadi span & plastik tu jaga le molek )

10. PERLU DIINGATKAN... SEBELUM MASUKKAN SPAN DALAM PLASTIK PASTIKAN SPAN TU KERING DULU.. ANGINKAN LE KEJAP SEMINIT DUA ( jgn terus masukkan span yg basah dalam plastik coz nanti berbau busuk n berkulat... tak best le kan..... )

Tidak perlu risau bila menyapu bedak mungkin akan kelihatan tompok2 pada kulit muka, tompok tu akan ikut tone naturally ini kerana cara penggunaan bedak ni menggunakan sponge basah so dia tidak akan kelihatan cantik atau rata serta merta .. kecantikan tone dan coverage tu akan di lihat selepas 3-5 minit...


Fake tanpa gold line kat body case tu yer.
Hati2 membeli & memilih. pastikan original

RED CASE (50gm)
Orange Blush = Kulit Cerah
Russet = Kulit Sederhana Cerah


WHITE CASE (25gm)
Orange Blush : Kulit Cerah

TESTIMONIAL








6 comments:

Lady D'yot said...

bape harga yg kecik?

syasya said...

salam..cmne nk order..

Anonymous said...

Im getting orange blush i think it has a yellow tone, russet my my face abit red.

Anonymous said...

Assalamualaikum..
semoga dirahmati Allah SWT..saya membekal bedak kokuryu..terus dari arab..insyaAllah penghantaran seminggu..email ke imirzan_@gmail.com atau whatsup +966548181772.
terima kasih..

nad nadia said...

Brpa RM??

nad nadia said...

Brpa RM??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...