SEARCH

Loading...

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

FLAWLESS SKINCARE ADIRA & IBU PUTIH





Serius jeles tgk adira skerang ..gebu mcm putih telur...skin dia sgtttttttttttttttttttttttttt cantik halus sgt
kaki tangan semua putih sekatatp yg penting muka dia tu dah la mmg peminat adira sejak zaman dia menanyi awan dania tu heheh masa tu xde la putih melepak mcm snow white sekrang tp perghhh sekrang kulit dia mmggg eee gerammmmm

adira gunakan flawless skincare disamping supplement harian yg diamalkan..tahu pon sebb adira upload gmbr produk di ig
flawless skincare ni mmg sgtt sgt top sekarang tau
uolls yg mana xthu lgi atau belum jumpa lg skincare yg serasi cuba la FLAWLESS MUDAH MUDAHAN UOLLS DAPAT LA SKIN CANTIK MCM ADIRA NI

FULL SET MENGANDUNGI

SABUN
WHITENING DAY CREAM
WHITENING NIGHT CREAM
IBU PUTIH

HARGA PENGENALAN: RM110SM RM105SS


TRIAL SET MENGANDUNGI

SABUN
WHITENING DAY CREAM
WHITENING NIGHT CREAM

HARGA PENGENALAN: RM70SM RM75SS

FLAWLESS SKINCARE ADIRA

- 1bar sabun susu
- 20mg - whitening day cream (spf 30)
- 30mg - whitening night cream

Kegunaan
- mencerahkan kulit seawal seminggu
- kecerahan secara alami dan natural
- tiada kesan sampingan
- tiada pengelupasan
- menghaluskan pori-pori
- menghilangkan jerawat & jeragat
- menghilangkan parut
- mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain2.


See... multipurpose kot!!! boleh jimat dah kat situ kan.... mana-mana celah yang gelap2 tue boleh buh..... mana2 kulit tak rata tue boleh rata, mana2 yang tak gebu tue boleh gebu!!! PASTU CAMPO PLAK NGN IBU PUTIH .....TRY LA KESAN SEAWAL SEMINGGU OK... 


haaa yg ni la IBU PUTIH

HARGA PENGENALAN : RM50SM RM55SS


KRIM IBU PUTIH
THE BEST CREAM EVER!!
Cakap pun campur2..sbb seronok sgt..xtau nak gambarkn camne..krim ni sgt besttt ok!
Mahal???yg terbaik semestinya..kalo yg murah2..intipati murah..
side effect bagai..yang ni dijamin selamat!
Mix sket dgn krim mlm + whitening body lotion u olls..nak lagi Malatops mix dgn FLAWLESS SKINCARE Adira.Nak cantik putih bersih..kena rajin la kannnn?:))
¤info¤ krim ini bertekstur pekat so kena mix!





NAK ORDER FULL SET BOLEH NAK ORDER TRIAL BOLEH NAK ORDER IBU PUTIH SAJA PON BOLEH

BELIAN BORONG JUGA DIBUKA!!!

HARGA RETAIL HARGA PENGENALAN

FULL SET :RM110SM RM115SS
TRIAL SET RM70SM RM75SS
IBU PUTIH :RM 50SM RM55SS

HARGA BORONG: 

FULL SET:
10SET:RM75/SET
20SET:RM70/SET
30SET:RM65/SET

TRIAL SET
10SET:RM50/SET
20SET;RM45/SET
30SET:RM40/SET

IBU PUTIH
10BOTOL: RM37/BOTOL
20BOTOL:RM34/BOTOL
30BOTOL:RM30/BOTOL

FOR SERIOUS BUYER ONLY WHATSAPP ME 0136046057



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...