SEARCH

Loading...

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

SOLID FIBER VITAMIN C





  Tujuan utama SOLID FIBRE PLUS VITA C

jom dapatkan SOLID FIBER PLUS VITAMIN C untuk BADAN YANG KURUS & WAJAH YANG JELITA !

ader yang diantara anda kat sini yang ada msalah gemok..?
makan pil kurus tetap tak kurus?
makan pil gebukan skin pun tak der different pun kan...

tau tak kenapa??
sebabnyaaa TOKSIN DEGIL yang dah tersimpan bertahun2 lamanya dalam badan termasuk USUS / KOLON... sangat merbahaya...

Supplement apa pun yg untuk mencantikkan diri kita lansung tak dapat diserap dalam badan.. dan hasilnya hanya buang masa dan buang duit... ni lah silapnya...apa2 nak buat pun kena DETOX dulu ...

Pembuangan toksin tak lama pun... dalam sebulan je dah boleh cleankan.. kita je yang masih simpan bertahun2... inilah yg berlaku dekat bahagian2 pelipat kita makin lama makin gelap... betul tak cakap sya?? tak pun gi check skng... hehe....
Biler dah detox nampak skin kiter cerah tu actually bukan sebab fiber ni sangat bagus tapi sebab toksin u olls dah habis dibuang......

Lepas tu kalau ambik supplement aper2 sure jadik punya... biler toksin dah disingkirkan ia akan tersingkir bersama lemak yg berunsurkan minyakkk dan lemakkk tepu... so do it now!!!!

TUJUAN UTAMA SOLID FIBER PLUS VITAMIN C

- KURANGKAN BERAT BADAN
( dah cuba banyak sangat produk kurus, lotion kurus, tapi aku masih tak kurus2.) Rahsianya ialah banyak toksin dalam usus. Sampai ubat kurus pun tak jalan. Ambil SOLID FIBER PLUS VITAMIN C setiap pagi, kesan kurus dalam 1 minggu dah boleh nampak)

- DETOX / BERSIHKAN USUS DARI TOKSIN
( Toksin ni racun. Berwarna gelap. Dah la kita ni Melayu, melanin asal kita memang pigment warna gelap. Kalau mat salleh melanin dia cerah . Makan lah produk gluta , injection, collagen, vitamin c, ada juga yang alami masalah masih x cerah macam orang lain. Toksin suka kumpul dekat kaki. Dan celah ketiak. serta paru2 dan usus. Lagi2 kalau merokok or hidu asap rokok !
Minum SOLID FIBER PLUS VITAMIN C ni bukan je buat korang KURUS, tapi kulit nampak CERAH. Hakikatnya bukan CERAH, tapi kulit korang dah BERSIH dari TOKSIN. Minum SOLID FIBER PLUS VITAMIN C waktu pagi, dan malam before tido amek lah supplement )

5 MANFAAT UTAMA KESIHATAN TUBUH BADAN DARI MAKANAN TINGGI SERAT:
1 . Membantu Mencegah Sembelit ( Keadaan dimana sistem percernaan terganggu akibat daripada pengambilan makanan yang tiada serat sehingga najis terkumpul didalam tubuh terlalu lama dan menyukarkan pencernaan)
2. Menurunkan risiko gangguan pencernaan.
3. Membantu menurunkan kadar kolesterol dalam darah. ( Lemak akan diserap dengan mudah oleh serat yang terkandung dalam SOLID FIBER PLUS VITAMIN C)
4. Membantu mengawal gula dalam darah.
5. Membantu menurunkan berat badan yang berlebihan ( Melalui penyerapan lemak + air + gula oleh fiber) 

SOLID FIBER PLUS VITAMIN C BOLEH
Detox semua toksin degil yg kita simpan bertahun lamanya
Selepas detox semua supplement yg anda ambil pasti berkesan!!!
Kurus dan gebu serentak dengan tindakan detox SOLID FIBER PLUS VITAMIN C!!!!
Disarankan buat anda yg sangat susah turun berat badan....
Untuk anda yg ingin kurus cantik dan sihat SOLID FIBER PLUS VITAMIN C
adalah jawapanya.. 

KELEBIHAN SOLID FIBER PLUS VITAMIN C UNTUK ANDA:
- Pelincir usus semulajadi mempertingkatkan pergerakan peristalisis, melegakan sembelit dan masalah akibat sembelit seperti buasir 
- Membantu menyingkirkan koprotasis, merendahkan risiko kanser kolon. - Membersihkan kolon, mempertingkatkan persekitaran untuk pertumbuhan bakteria baik.
- Memanjangkan tempoh makanan dlm perut dan memberikan rasa kenyang sepenuhnya.memudahkan proses penghadaman.. 
- Mengurangkan sembelit, lebihan gula dalam badan...
- Mengelakkan kanser usus.... 
- Mengeluarkan keracunan dari badan dgn mempercepatkan pembuangan najis... 
- Menyerap lebihan asid urik dlm badan.. 
- Sesuai untk mereka yg ingin melangsingkan badan kerana serat lama didalam perut.

CARA PENGAMBILAN SOLID FIBER PLUS VITAMIN C
1 sudu kecil dicampur ked lm minuman setiap pg setengah jam sebelum sarapan.

TIP PENGAMBILAN SOLID FIBER PLUS VITAMIN C YANG BETUL, JIMAT DAN PANTAS :-
- MINUM SOLID FIBER PLUS VITAMIN C (setiap pagi selama seminggu)
- Minggu kedua - minum SOLID FIBER PLUS VITAMIN C - 4 kali seminggu
- Makan supplement (seperti collagen, vitamin, gluta) pada minggu kedua. Setiap malam before tidur. dan begitu lah seterusnya . Kulit anda akan lebih cantik, badan anda akan lebih kurus !!! Supplement akan cepat serap ! 

Kalau payah sangat rasa nak turun berat, please sangat2 cuba fiber. Rasa sendiri dan nilai dengan harga yang sangat murah tapi kita mampu tersenyum...

P/S : ambik la apa supplement pun, supplement kurus, supplement kulit, tetapi if tak amek SOLID FIBER PLUS VITAMIN C, kebarangkalian nak dapat result , memang tak tinggi. Tapi if korang amek SOLID FIBER PLUS VITAMIN C, saya pasti sangat korang akan dapat result yang diinginkan






LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...