SEARCH

Loading...

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

COLLAGEN GOLD EYE MASK


MASKER MATA – CRYSTAL COLLAGEN GOLD POWDER EYELID PATCH
Terdiri dari : Serbuk Emas, Collagen, Vitamin C, Vitamin E, Asam Hylauronic, Provitamin B5, dll..
(maximal pemakaian = 2x)
Pada yang tak tahu fungsi eye mask collagen crystal ni boleh baca lagi ye..

KEBAIKAN : 
Mengurangkan lingkaran hitam
Menyingkirkan keadaan bengkak
Mencegah + menghalusi penuaan di bahagian mata

FUNGSI : 
- Kolagen, hadiah paling penting protein semula jadi dalam kulit kita. Kehadirannya, memberikan kekuatan dan keanjalan kulit. Dengan peringkat umur, jumlah serat kolagen berkurangan disebabkan pendedahan setiap hari kepada sinar UV dan oksidan, mengakibatkan pembentukan kedutan dan kulit kendur.
- Hidratkan kembali dan singkirkan lingkaran hitam dibawah mata atau kantung dan kedutan.
Bahan-bahan asli dalam topeng kristal mata kolagen menembusi kulit kita dan ternyata dapat mengurangkan keadaan bengkak dan kantung mata sehingga memberikan hasil yang lembut lagi berkesan!
- Kolagen membantu mengetatkan dan meremajakan kulit di bawah mata kita. Melambatkan proses penuaan yang menghalang atau mengurangkan kedutan.

PENYERAPAN : 
Ia akan larut secara beransur-ansur di bawah suhu badan dan meresap ke dalam kulit. Berbanding dengan bahan-bahan topeng kertas biasa biasanya diserap oleh kertas kapas yang digunakan. Sesuai untuk dipakai sebelum mengenakan make up, untuk mndapatkan mata yang lebih menawan dan make up disekililing mata lebih kekal dan rata.

CARA GUNA :
1) Cuci Muka dan lapkan sehingga kering
2) Buka Pek eye mask, ambil dan lekatkan di bawah mata. Pastikan ia melekat dengan baik.
3) Pakai selama 20 -30 minit atau boleh digunakan sebelum tidur (FOR THE BEST RESULT)
4) Tanggalkan dan buang selepas itu (tidak boleh digunakan semula)
5) Tak perlu cuci selepas guna.
6) Guna eye mask 2 atau 3 kali seminggu mengikut keperluan
7) Buang patch secara perlahan dan jangan tarik dengan kasar serta JANGAN GUNA SEMULA

TIPS :
Sebelum gunakan patch ini, boleh juga sejuk kan Crystal Collagen Eye Patch selama 10 min dlm peti ais untuk dapatkan rasa yang lebih nyaman. Nak guna lebih dari 30min pun boleh, sehingga patch kering.Tidak perlu bilas selepas pemakaian dan boleh terus gunakan pelembab dan bermake up dan anda lihat sendiri perbezaannya nanti.


KANDUNGAN UTAMA: 
Collagen, Natural Extracts, Purrified water, Hyaluronic Acid, ProVitamin B5, Cell Growth Factor


KELEBIHAN :
- Membekalkan supplement collagen protein kepada kawasan sekitar mata.
- menjadikan mata dan kawasan sekeliling mata anda sihat dan segar.
- Menjadikan kulit sekitar mata lembap dan tegang.
- Membantu mengurangkan garis2 halus di bawah mata.
- Membantu mengurangkan kesembapan mata @ eye-bag.
- membantu mengurangkan kesan hitam di bawah mata.
- Menjadikan mata dah kulit di sekitar mata sihat dan segar.

SIAPA YANG PERLU GUNAKAN :
- Mereka yang kurang tidur.
- Mereka yang selalu menghadap komputer, tv atau mesin pada kadar yang lama dan berterusan.
- Mereka yang merokok, dan tidak menjaga diet.
- Mereka yang selalu membaca, menulis, memandu, etc pada kadar lama dan berterusan sehingga mata letih dan lesu.
- Mereka yang ingin mengurangkan garis garis halus disekitar mata.
- Mereka yang inginkan penampilan wajah dan mata yang menarik.
MINIMUM ORDER 10PCS

10PCS=RM20 SIAP POS


HARGA BORONG :

> 50PCS - RM45 - SIAP POS ----> SS/SWK + RM5
> 100PCS - RM70 - SIAP POS ----> SS/SWK + RM10
> 300PCS - RM200 - SIAP POS ----> SS/SWK + RM15
> 500PCS - RM300 - SIAP POS ----> SS/SWK + RM20
> 1000PCS - RM480 - SIAP POS ----> SS/SWK + RM35

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...