SEARCH

Loading...

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

JAMU SERI BONDA



Alhamdulillah dengan izin ALLAH SWT, Jamu Seri Bonda dapat mengembalikan keyakinan seorang wanita :)


Kini menjadi bualan para wanita

"digunakan secara tradisional untuk melegakan kepenatan fizikal, 
melegakan keputihan dan gatal-gatal ringan serta melegakan
 senggugut, melancarkan perjalanan haid, menyihatkan rahim 
selepas bersalin dan mengencangkan otot-otot tubuh."

  
Hanya berharga  RM39 (SM) RM42 (SS),
Lebih menguntungkan, sebotol Jamu Seri Bonda dapat bertahan sehingga lima minggu!

Ayuh! Jom kembali dara, cantik, sihat dan mantap bersama Jamu Seri Bonda!

Jamu Seri Bonda merupakan supplement terbaik untuk wanita masa kini.
Dengan harga yang berpatutan, segala khasiat dan rahsia alam semulajadi di terap ke dalam adunan turun temurun ini. Rasainya sendiri!

Mereka yang boleh mengamalkan Jamu Seri Bonda adalah:

1) Wanita berkahwin (berumur sehingga 65 tahun)
2) Wanita menyusukan anak
3) Anak dara


Jamu Seri Bonda sememangnya 100% di adun dari herba-herba dan rempah ratus terpilih bagi mengekalkan mutu, kualiti bagi kepuasan pengguna. Kami tiada bahan berunsurkan kimia. Semuanya semulajadi! Adunan terbaik ini dicipta khas untuk memberikan kesan yang terbaik untuk wanita khususnya ibu selepas bersalin.

Dengan izin Allah SWT , Alhamdulillah Jamu Seri Bonda dapat menangani masalah yang dihadapi wanita. Inilah rahsia kami :)


Selamat mencuba! ;)

*notakaki: wanita hamil dan datang bulan serta mempunyai penyakit darah tinggi yang kronik tidak digalakkan untuk mengambil Jamu Seri Bonda

Jika anda mengalami lenguh-lenguh di bahagian tertentu dan sebagainya atau haid menjadi lewat beberapa hari, itu cuma tindak balas di peringkat awal pengambilan  JSB. Jadi jangan risau ya. teruskan amal JSB, in shaa Allah masalah yg di alami akan beransur hilang. 


ATURAN MAKAN

 SEBOTOL JAMU SERI BONDA MENGANDUNGI 6O BIJI KAPSUL. IANYA TAHAN UNTUK LIMA MINGGU. JADI ANDA SANGAT JIMAT.

Cara makan:

2biji sehari, pagi atau malam

Cara pengambilan JSB selepas bersalin

Berikut adalah cara pengambilan JSB semasa di dalam pantang:

1) Jika bersalin secara normal, makan JSB pada hari ke 20 selepas bersalin.
2) Jika bersalin secara pembedahan, makan JSB pada hari ke 30 selepas bersalin.

Cara pengambilan: Mulakan dengan memakan 1biji kapsul di waktu pagi dan satu biji kapsul di waktu malam jika anda sepenuhnya menyusukan bayi. Cara pengambilan sebegini digalakkan bagi mengelakkan perut bayi kembung atau sebagainya.

Jika anda tidak menyusukan bayi anda, bolehlah mengambil dos 2biji pagi dan 2biji malam.

Jika bayi anda telah berusia 6 bulan dan keatas, anda boleh mengambil dos seperti biasa iaitu 2biji kapsul setiap hari selepas waktu makan. Namun jika tubuh anda agak lambat bertindakbalas dgn JSB, amalkan memakan 2biji kapsul di waktu pagi dan 2biji kapsul di waktu malam.

Banyakkan meminum air putih untuk kesan yg maksimum.

Cara pengambilan untuk wanita yang berkahwin dan belum berkahwin

Terdapat dua cara yang boleh dipraktikkan iaitu:

1) Amalkan memakan 2biji kapsul setiap hari selepas waktu makan. Biasanya kesan boleh dilihat seawal hari kelima namun ia bergantung kepada tubuh individu.

2) Jika tubuh anda agak lambat bertindakbalas dgn JSB, anda boleh mengamalkan JSB dengan memakan 2biji kapsul di waktu pagi dan 2biji kapsul di waktu malam.

3) Untuk remaja di dalam lingkungan umur 21 tahun ke bawah, disyorkan agar mengambil dos 1 biji kapsul sahaja.

4) Untuk remaja 21 tahun dan keatas, amalkan 1biji kapsul di waktu pagi dan 1biji kapsul di waktu malam.

Sila pastikan anda mengambil minima  8 gelas air putih setiap hari bagi memastikan JSB dapat memberikan kesan yang terbaik untuk tubuh anda.

TESTIMONIAL

Alhamdulillah, dengan izin Allah Jamu Seri Bonda dapat membantu dalam menangani permasalahan wanita

Puan Suzie, Kota Bharu
 Sejak amalkan Jamu Serapat Bonda, rasa sakit di bahagian pinggang lepas bersalin tu ade kurang, keputihan pun ok dah... dan yang paling penting hubungan ngan suami memang suami puji ada perubahan.. hehehe  


Puan Sue, Georgetown
Salam pn.ayu.. ni nak kasi testi sket.. sejak berkenalan dgn JSB ni.. sakit pinggang, sakit urat badan dah xda.. ringan je buat keje.. mula2 mkn asik tekeluar angin jer. hehe.. bab dalam kelambu tu memang best la.. rajin je stiap hari. hubby sukaaa.. mcm anak dara blik tau! tahniah JSB! Harga murah kesan mantopp!


Puan Iela, Georgetown
Hai sis.. thanx sbb promot JSB ni kt saya..sblm ni saya mempunyai masalah period yg tak teratur.. kalau datang haid pun sikit2 jer kluar yg warna coklat2 tu.. tp lepas amal mkn JSB selama 2 minggu, alhamdulillah period saya kluar dgn banyak.. mcm paip pecah.. :-) saya betul2 terkejut dgn kesan JSB ni.. sakit pinggang pun hilang bila buat keje.. alhamdulillah... nanti saya akan update lagi utk botol ke 4.. tahniah JSB! 


Puan Niza, Kota Bharu
As salam..ni kak ja nk bg testi yg u mintak.. pasal JSB ni memang bagus.. kesan dapat rasa dengan cepat bebanding produk2 mahal yg ada kt pasaran.. yg paling best masa 'bercinta' ngan hubby.. lain sungguh rasa.. hubby pun tegur rasa lain mcm jer.. hehe malu lah.. ni kak ja tgh promot kt member2 sekerja plak.. sbb kesan dia memang best!! ni nk oder lg 2 botol ye... thank's


Puan Noor, Nibong Tebal, Penang
Hai. ni akak nk bgtau jue, baguih la JSB ni.. sakit2 badan akak dah xda.. akak dok menjahit kan selalu lenguh2 belakang.. lani dah xrasa lah.. memang hebat.. akak perasan muka akak nampak beseri. ha 1 lg, bab dgn suami..suami ckp knapa bini abg lain mcm ni..heheh dia suka dan dia suh maintain mkn jamu ni.. hehe tq jue.. mcmne nk jd pengedar jue? 


Puan Yaya, Pasir Mas, Kelantan
I nak order JSB lg ni.. sedap la bdn mkn jamu u ni.. nape i rasa breast makin anjal jer.. memang kesan dia eh jue? haid pon lancar dah lani.. dulu xterator.. abg pun memuji time tooottt tuuu.. hehe;-) thanks jsb! powerrrr!!  


Puan Syuhada, Larkin, Johor
Salam..mcmna nk jadi pengedar JSB? saya dah try sebotol.. rasa ok sgt2 lah.. kesan cepat dan murah.. dulu mkn jamu yg glemer2 tu.. tp xlarat nk maintain laa.. hope JSB x naikkan harga lg yer.. bleh jd barang wajib tiap2 bulan..hehehe  

Mama Tie, Wakaf Bharu, Kelantan
Mama baru makan 2 biji Jamu Serapat Bonda semalam, bangun pagi ni sakit-sakit belakang dah tak ada. badan pun rasa ringan. sekarang ni mama terus amalkan jamu ni. alhamdulillah, serasi. (Mama Tie merupakan seorang ibu berusia hampir 50 tahun)


Puan Sah, Tumpat, Kelantan
Jamu Serapat Bonda ni diperkenalkan oleh anak buah saya. alhamdulillah jamu ni dah berjaya hilangkan rasa sakit di bahagian belakang dan pinggang saya kerana saya seorang tailor. baru je cuba 2 biji kapsul semalam. dan hari ni saya order lagi 20 botol utk perkenalkan kepada sahabat dan sanak saudara.


Puan Elly, Wakaf Bharu, Kelantan
Haluu JSB! sy sempat mkn selama 4 ari, pastu esoknye period. ya Allah, byknya darah yg kua. ketul2 pulak tu. lawas betul. dh byk bulan tak period mcm ni. lega sgt2. lepas period ni, sy akan terus mkn JSB. tak sbr nak rasa ape lg kelebihan dan kehebatan jamu ni. Alhamdulillah! 


Puan Ju, Pulau Pinang 

Saya betul2 puas hati dgn kesan JSB ni.. sakit urat badan dah hilang selepas mkn 4 hari turut2.. yang paling best time bg servis kt hubby.. lain sungguh rasa. mcm mlm petama! hehe... tahniah JSB!


Puan Norul, Putrajaya
Sejak menjadi teman kepada JSB, rasa lebih bertenaga, badan tak letih walaupun kerja tak berhenti. Bila bersama suami, rasa bertenaga dan tak cepat klimaks. Kedua-duanya puas. Sengal-sengal pinggang dan angin dalam badan pun hilang.

Puan Junaidah, Kota Bharu
suami suruh saya beli Jamu Serapat Bonda untuk buat stok. sebab katanya bila bersama, dia rasa puas... saya akan pastikan stok sentiasa ada bersama saya demi suami tersayang..

Puan Lin, Klang
Hai... Ayu... Memang best mkn JSB ni....hilang sakit2 urat semua...member pun dah puji muka nampak berseri dan yang paling penting suami pun memuji...nanti i ingat nak order lagi....sebab i dah start promote to my frendz.....nanti i call u yer..kalu i dah bankin....maybe besok or lusa i bank in duit..nanti i call yer.... anyway thanks sebab JSB hidup i bertambah sempurna..Insyaallah...yang letihnya setiap pagi makeup nak gi kerje..cik abe duk tunggu kat blakang lak...tak bagi make up over2 nanti ader yang ngorat lak katanya...tu yang letih tu..hehehhe...anyway thanks yer Ayu...jgn lupa my order tu....fliers bagi lebih sikit pun takper la..senang sikit nak distribute....hehehhe...
takyah byk ckp suh diaorang baca jer.... 

Puan Emy, Ipoh
Baru mkn 3 kali jamu ni bdn da x lenguh2 lagi....hubby lak asyik pandang lain mcm je kata muka da npk lain..hehe.. sekarang saya dah jd pengedar di kawasan sekitar ipoh.. xsabar nk kongsi dgn kawan2 pula lepas ni.. tq jsb...

Puan Ita, Shah Alam
Akak rasa lain sgt nanti kalau mkn jamu tu, ita ada masalah sikit lepas lahir anak no 2, mcm luka jahit tak baik betul atau kena urat.takut nak bersama hubby, kadang2 buang air besaq pun terasa sakit mcm nak bersalin lg, tp lepas mkan jmu tu alhamdullillah,, kuasa Tuhan dgn pertolongan and pengenalan dr kak nor..xde masalah langsung..rasa macam x bersalin normal pun..x rasa dah luka bersalin tu, buang air pun lawas..ni dah 3minggu makan, hubby pulak tegur muka berseri sikit..hehe..
 
Puan Tini, Changlun
Alhamdulillah sejak mengamalkan JSB ni sejak 3 mggu lalu, pelbagai masalah kewanitaan selepas melahirkan ank pertama yg saya alami berakhir..selain manfaat utk diri sendiri..ank saya juga mendapat kebaikannya..masalah jarang membuang air besar yg dialaminya beransur pulih..terima kasih JSB!

Puan Anis, Sungai Buloh
Jamu serapat bonda tu..mmg berkesan la abg kata cam anak dara...hehehehh.. kita pun rasa cam anak dara je...

Puan Izzan, Jitra
Masa mula-mula mkn JSB ni rasa tubuh ringan..cuma period lewat ckit...tp lepas mai tu kuar byk..kulit pun lembab dah, sblm ni kulit kering, asyik menggelupas je..member kat tempat keje pun perasan...pastu suami pun puji..'ehem-ehem' tu rajin je...hehehehe.ok la JSB nui :)

Mrs Izzu, Kuala Lumpur
u nyer jamu dah sampai akak terus ngap amik 2 biji tapi tertinggal kat opis semalam so mlm tak amikla...tapi bila on ngan en suami memang rasa lain sgt..ketat heheheh thumb up to jamu serapat bonda... 

Puan Ida, Ipoh
dulu dia mmg susah nk membuang tp sejak mkn JSB br brape hari je nih mmg senang lar sgt n puas katanyer hehe...alhamdulillah...JSB mmg best..

Puan Nur, Jitra
Sebelum ni badan saya berangin,badan pn rasa lemah je.Tambah2 kalau time bgn pagi nk pegi keje memang susah,rasa berat je badan. Selepas saya cuba JSB ni, alhamdulillah angin2 bdn dh ilang,lenguh2 pn dh takde..buat keje byk pn memang tk rase penat...memang rasa ringan je tubuh ni...yg bab "tut" tu tk tau lg sbb hubby tk de p kursus panjang,nti kna tgg hubby komen la...hehe...Tahniah JSB... 

Puan Fiza, Kota Bharu
Selepas gna sebotol jamu serapat ni.saya dpt rsa kulit bdan saya jd halus lembut. Mula2 tu ingt perasaan sndri je tp bila hubby pn tegur tu yg berani bg testi. Slain ketara kat kulit, breast jd anjal dpt lihat after 2 minggu sy mkn.hehe...ngilu semasa nk dtg haid pn dh xterasa...setakat ni mng berpuashati sgt.tenkiu jsb..isteri suka, suami gembira.haha 

Puan Y, Pahang: 
Pertama kali jmpe JSB mmg tertarik dan terus jatuh hati. botol pertama sy dpt rasakan payudara jd montok dan cantik. "tut" pun rasa lain sgt. abg pun suka, siap suh beli lg... terima kasih JSB...

Puan Jue, Putrajaya 
JSB ni amat bagus, saya sendiri dah ambil dan perubahan boleh rasa selepas 1 hari sahaja! Customer yg ambil bg komen badan dia jadi ringan dan proses pembuangan air sgt lancar. Berbaloi sgt JSB ni...harga pun cukup murah!! Rugi kalau tak try dan terus amalkan JSB ni!!

Puan Zini, Subang  
Alhamdulillah, sebelum ni sy memang susah nak yakin dgn produk2 cam ni kat pasaran tapi xtau kenapa JSB berjaya tambat hati sy dan keputusannya memang xsia-sia.dari untuk kegunaan sendiri, skrg sy salah satu dealer produk JSB.TQ JSB..benda baik elok kita kongsi bersama..

Puan Johana, Johor Bahru
Umur 32 thn, dah kawin 9 tahun, dikurniakan 4 org anak, sebelum ni badan mudah letih sakit kaki... ( banyak bergerak aktive ) masa baru seminggu makan jamu ni setelah *&^ suami... ke esokkan hari suami cakap... mcm baru2 kawin jerk rasa masa malam tadi... ketat sikit ...x mcm biasa.... dan suami bg dorongan utk teruskan pengambilan jamu ni....  

Pn XXX, Ulu Tiram
Hai Ayu.. (for info sy isteri pertama) sy baru makan seminggu lebih JSB ni tp bila suami dapat tu .. sampai x ingat nak balik umah bini no 2... skrg ni asyik kerap balik umah sy jer... :)

Puan Suria, Alor Setar
Selepas mkn jamu serapat bonda nie, keputihan dah berkurangan n badan pn rasa lebih bertenaga... lps nie sy nk order lg 2 btl...
  
Puan Ekin Mohd, Pasir Gudang
Pas mkn jamu nie, buang air kecil n beso pun lawas, badan rasa ringan terutamanya bila bgn tido bdn dh x sakit2 lg. Saya akn pastikan jamu serapat sentiasa ada dgn saya. Jamu Serapat Bonda mmg berkesan!!!
  
Puan Jo, Johor Bahru
Yg plg best tang hubungan suami isteri makin intim..pantang tersentuh..hai.. dan masalah penghadaman pun alhamdulillah setiap pagi jer... dah tau mesti .... ke tandass.. kalau sebelom ni k.jo ada masalah hadas besar... semgu skali..tu pun nasib..tp sejak amalkan JSB ni tiap pagi & mlm mesti ada..KULIT pun makin haluss.. senang kata mmg jimatlah dgn JSB ni x perlu makan kologen dh.. semuanya haiiii sweeettt 16..

Puan ******, Kota Bharu
Ada customer cakap , dia punya "tut" berbau dan gatal2 yg teruk sampai mengelupas dia punya tut sbb garu2 tp semenjak amik JSB Alhamdulilah dah oke dan tak de bau2 dah period pun berjalan lancar, sengugut pun tk sekuat dulu...alhamdulillah .. siap nak order lagi ni....alhamdulilah sangat2 JSB banyak membantu kaum hawa ....

Kak Zan, Kota Bharu
Akak mengalami senggugut yang teruk sangat. macam tahap nak pengsan pun ada. lepas tu akak mencuba JSB. selepas botol ketiga, Alhamdulillah senggugut teruk kak zan dah langsung hilang. miracle betul dan wajah kak zan pun jadi kemerah-merahan gitu :)

Puan Atie, 48thn- guru Kuala Terengganu
First time baca testimoni pada brosur jamu ni.. saya senyum sorang2..sume perkara positif jer….baik utk diri atau utk suami…. Tapi bila dah amalkan jamu ni.. rupa2nya apa yg saya bace dulu tu..memang benar2 saya rasai dan alami..alhamdulillah..saya dipertemukan dengan jamu yang sesuai.. harga pon murah jer..call je Pn. Lya.. terus dapt. Mudah..cepat..jimat..& memang sedap tubuh badan. Betullah brosur yg sya baca.. Sihat Dalaman..Cantik Luaran.
Puan Ieza, Losong
Haid saya dah 6 bulan x datang.. Alhamdulillah selepas mengamalkan jamu ni..haid saya sudah datang seperti biasa… lenguh2 tubuh pun dah hilang.. badan pun rasa ringan jer..terima kasih kpd kwn yg memperkenalkan jamu ni kepada saya.. saya akan pastikan stok jamu sentiasa ada.

Puan Jue, Kuala Terengganu
Jamu ni memang best! Harga pun jimat... 1 botol je utk sebulan..memang murah sgt2… seminggu makan jamu ni dah boleh rasa kesan2 nya yg memang Superb! Sebelum ni pun saya dah byk cuba jamu yg glemer2 tu…tapi jamu Seri Bonda ni memang best… Ramai kwn2 nk cuba jamu ni…

Cik Biela, 19 thn- pelajar IPT
Sebelumnya saya buang air besar 2 kali jer seminggu…itupun memang masalah, sehinggakan sakit kepala. Tetapi selepas mengamalkan Jamu Seri Bonda ni.. saya memang sudah bebas dari masalah sembelit dan sakit kepala. Baru senang hati nak study…setiap kali nk balik ke U, saya sentiasa oder jamu ni utk bekalan di sana. Tq very much kerana mengesyorkan jamu ni kpda saya.

Puan Nor, Kuala Ibai
Sudah setahun lebih saya mendirikan rumahtangga tetapi masih belum dikurniakan cahayamata. Selepas diperkenalkan jamu ni oleh Pn. Lya, sya terus mencubanya pada bulan Oktober 2011. Alhamdulillah..dgn izin Allah.. pada awal Februari 2012.. saya telah disahkan hamil. Saya bersyukur sangat dan berterima kasih kepada jamu yang memberikan saya dan suami satu hadiah yg sgt membahagiakan..

Cik Fatima, pelajar IPT
Saya sentiasa rimas melihat wajah yang sentiasa dikunjungi jerawat, masalah keputihan pun memeningkan kepala gak… bila dah jumpa dengan jamu yg murah sgt ni.. sesuai sgt la ngan status kewangan pelajar IPT…Alhamdulillah.. baru je makan 2 botol jamu..semua masalah saya selesai… sekarang ni.. kulit pun dah cantik..my friends pun dah ramai yg perasan perubahan pada kulit muka saya.. hihihi…ramai yg nk try ni..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...