I'M DOLL SKINCAREAnda mempunyai masalah penuaan?di awal usia 20an tetapi kulit kusam dan tidak bermaya?jeragat tebal? mencuba pelbagai produk tetapi tidak berkesan? Kami ada jalan penyelesaiannya.. dengan kuasa 5x ganda, I’AM DOLL SKINCARE mampu menyelesaikan masalah anda. Dengan gabungan formulasi bahan-bahan terhebat seperti collagen, glutathione, vitamin A dan vitamin C mampu menghasilkan kesan terbaik dalam masa singkat. Keistimewaan produk ini adalah ia telah di bacakan dengan 30 juzuk Al-Quran oleh Sekolah Tahfiz Al Quran & Hadith Al Hafiz, Sungai Petani..tujuannya adalah untuk menghasilkan sesuatu yang lebih baik mengikut syariat bagi menyerlahkan lagi wajah si pemakai.

BAHAN UTAMA

Glutathione:
- Meningkatkan kecerahan kulit (memutihkan), melembutkan dan menghaluskan tekstur kulit dan kulit menjadi anjal. Kadar gluta dalam kulit dapat memberi kecerahan yg sangat baik kepada si pemakai.

Collagen:
- Kajian klinikal menunjukkan keberkesanan penggunaan kolagen adalah mengurangkan bilangan, kepadatan dan kejelasan kedutan, memastikan keanjalan kulit serta memberi kesegaran kepada kulit. Meningkatkan ketegangan dan kekenyalan kulit, mengurangkan kedutan dan garis halus, mengekalkan kelembapan kulit dan mengurangkan parut. Memberi kesan anti penuaan, meningkatkan penghasilan kolagen, mencantikkan dan mencerahkan kulit.

Vitamin E:
- Vitamin E berfungsi sebagai pelembab yang berkesan terhadap kulit, ia dapat membantu dalam menghilangkan kesan parut yang berlaku pada permukaan kulit. Vitamin E juga boleh membantu menegangkan kulit dan melindungi kulit dari sebarang masalah serta membantu proses penyembuhan permukaan kulit dari dalam.

Vitamin C:
- Memainkan peranan penting dalam pengeluaran kolagen untuk keanjalan dan kecantikan kulit dalam mencegah penuaan pra-matang. Berkesan mencerahkan kulit wajah dgn sekata, licin, gebu, berseri. Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata.

Vitamin A:
- Merawat kulit wajah seperti jerawat dan kulit kering. Vitamin A sgt bagus untuk mendapatkan kulit yg sihat disamping menjadi agen pemutih pada kulit.

Apple extract:
- Menghasilkan wangian yang sangat mengujakan. Bau yg ternyata tahan lama serta mengekalkan kesegaran kulit wajah. Setiap buah-buahan mempunyai kebaikan tersendiri yang mampu memberikan kesan positif kepada manusia apabila menggunakannya. Kajian yang dijalankan oleh sekumpulan penyelidik bioteknologi di Kolej Teknologi Geomatika mendapati terdapat beberapa bahan aktif penting dalam pelbagai jenis buah-buahan yang amat berguna kepada seluruh tubuh manusia sama ada untuk tujuan kecantikan luaran mahupun dalaman.

Fungsi “I’AM DOLL SKINCARE”:

- CLEANSING GEL/PENCUCI: Membantu mengecutkan jerawat dan menghilangkan pigmentasi. Membantu menghaluskan kulit wajah, menghilangkan parut dan mencerahkan wajah. Memberi kebersihan yg mendalam.

- TONER/PENYEGAR: Bertindak menyegarkan kulit wajah serta menutup pori-pori yg terbuka. Merawat kesan pengelupasan, membuang sel kulit mati serta merawat secara mendalam. Memberi impak yg berlainan dari segi kesegaran. Ia tidak memberi kesan pengelupasan kepada kulit malah bertindak secara efektif dari dalam. Dengan bau yg wangi iaitu ekstrak buah dapat menyegarkan wajah anda.

- DAY CREAM B/KRIM SIANG: Mempunyai perlindungan UV, menggebukan dan mencerahkan wajah, tidak melekit, bertindak sebagai agen anti penuaan serta menghilangkan cela pada wajah dengan penggunaan berterusan.

- NIGHT CREAM C/KRIM MALAM: Bertindak ketika waktu tidur dengan merawat secara mendalam seperti jeragat, jerawat normal dan pigmentasi.

Kelebihan “I’AM DOLL SKINCARE”:

- Mempunyai kuasa 5 kali lebih berkesan (seawal 5 hari penggunaan)
- Di baca dengan 30 juzuk Al-quran.
- Memutihkan kulit wajah.
- Mengurangkan kedutan dan anti penuaan.
- Menutup pori-pori terbuka.
- Menghilangkan minyak pada wajah.
- Melembapkan kulit.
- Sesuai utk kulit normal.
- Memberi kesegaran pada wajah.
- Menghilangkan parut/jerawat normal/jeragat.
- Mempunyai Collagen, glutathione, vitamin A, vitamin C dan vitamin E.
- Mempunyai pelindung sinaran UV.
- Tidak rasa melekit (seperti tidak memakai sebarang krim pada wajah).
- Kulit rasa tegang serta merta.
- Sesuai untuk 18 tahun ke atas.
- Tanpa pengelupasan.

Cara Penggunaan:

1) Bersihkan wajah menggunakan cleanser, picit sedikit pada tapak tangan kemudian campur dengan sedikit air sehingga buih. Urut pada dahi, pipi, dagu dan seluruh wajah (dalam bentuk bulatan). Urut di wajah selama 2-3 minit kemudian bilas dgn air bersih.
2) Sembur toner/penyegar pada wajah dan ratakan dengan jari (dap-dap hujung jari dengan lembut supaya toner menyerap dgn baik).
3) Sapukan krim siang B/krim malam C selepas semburan toner tadi. Sapu krim pada dahi, pipi dan dagu lalu ratakan ke atas.
4) Anda akan merasakan kesegaran pada wajah selepas semburan toner/penyegar.
5) Untuk kesan lebih gempak, gunakan bersama BB DOLL CREAM di siang hari selepas semburan toner dan krim siang.No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...