SEARCH

Loading...

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

COSRY SKIN THERAPY




KESAN SEAWAL SEMINGGU NAA BOLEH 

TGK KULIT JD SHININGG




FREE GIFT UNTUK BULAN INI

Cosry Skincare Theraphy mempunyai kesan yang menakjubkan setelah anda mengamalkan minuman ini.
Ptoses Pemutihan :
Kulit putih: 1 – 3 Bulan
Kulit Sederhana Gelap: 3 – 6 Bulan
Kulit Gelap : 6 – 12 Bulan


INFO BAHAN – BAHAN COSRY


Stem Sell Epal
- Mengandungi serat yang tinggi
- Membantu proses penghadaman menjadi lancar
- Bertindak menentang radikal bebas ( penyebab kulit menjadi kedut )
- Mengandungi Vitamin C, Vitamin A dan Vitamin B kompleks ( penting untuk kecantikkan kulit)


L – Glutathione
Glutathione adalah sejenis molekul yang terdapat dalam tubuh. Terdiri daripada 3 jenis asid amino L – Sistem, L – Asid Glutamate dan L-Glisin. Ia di hasilkan daripada zat makanan yang terdapat dalam tumbuhan. Bertindak sebagai agen detoksifikasi yang hebat kerana ia membantu membuang toksin seperti logam, bahan pelarut dengan pengikat dan menukarkan bahan – bahan tersebut kepada bentuk yang boleh di buang melalui sistem perkumuhan. L – Glutathione merupakan sejenis antioksida yang bertindak melawan radikal bebas iaitu radikal perosak sel. Selain itu, ia juga mampu menghalang penghasilan melanin yang menggelapkan warna kulit, membantu mengaktifkan sel kulit, membantu mengaktifkan kolagen, melambatkan proses penuaan, serta mencerahkan warna kulit. Kebaikan glutathione untuk tubuh adalah dapat melindungi sel dan tisu utama tubuh seperti hati, arteri, paru-paru dan juga sel-sel kulit. Selain itu L – Glutathione juga bertindak seperti berikut :-


- Berupaya meningkatkan imunisasi badan
- Menegang, menganjal dan melembabkan kulit
- Menghasilkan kualiti rambut dan kuku yang baik
- Mengurangkan keradangan ( inflammation)
- Estrak buah anggur dalamnya dapat memperbaiki penuaan kulit
- Kaya dengan vitamin C
- Bertindak sebagai antioksida


D – Biotin

- Biotin berfungsi untuk menjaga kesihatan kuku dan rambut
- Biotin membantu tubuh dalam membentuk hormon supaya kekal sihat.
- Turut bertindak sebagai vitamin yang di perlukan untuk membentuk glukosa di dalam tubuh badan.
Mulberry Extract
- Mengurangkan gula dalam darah
- Mengurangkan berat badan
- Anti radang
- Anti oksida
- Menentang radikal bebas
Asid Ascorbic
- Agen pemutih secara semulajadi
- Mempunyai cirri cirri oksidan
- Menentang kerosakan radikal bebas dalam badan
- Mengurangkan risiko kanser
- Mengingkatkan sistem imunisasi
- Membantu pengeluaran kolagen
- Mengurangkan risiko katarak mata.
Dextrose Anhydrous
- Bertindak sebagai anti penuaan
- Sebagai ‘Filler’


Malic Asid
- Berfungsi sebagai agen anti kulat untuk menentang jangkitan kuman, bacteria dan lain lain hidupan mikro organism di dalam bahan Cosry.


Citric Asid
- Sebagai ‘Taste Enhance’


Tricalcium Phosphate
- Anti Caking


Perisa Blackcurrant
- Sebagai perisa tambahan.

LELAKI BOLEH MINUM TAK ?
Jawapannya sudah tentu BOLEH!!



Di sini saya hendak berkongsi sekali lagi bagaimana cara penyediaan Cosry Skin Therapy. Untuk 1 penyediaan,campurkan ( 2sudu 10-12g) serbuk Cosry Skin Therapy Skin White (CST) dengan 120ml air sejuk. Untuk hasil yang terbaik, pengguna dinasihatkan untuk minum 2 kali sehari (pagi sebelum makan & malam sebelum tidur). Displinkan diri dengan minum lebih banyak air sehari ! Pasti hasilnya sangat memuaskan !! Semoga berjaya

KELEBIHAN COSRY SKIN THERAPY 

Kenapa ramai sudah bertukar pilihan ke COSRY SKIN THERAPY ?

Mudah je nak jawab ni. Hehe

1.COSRY SKIN THERAPY(CST) adalah produk yang di asaskan melalui swiss , jadi kandungan campuran adalah 100% mengikut sukatan yang sebenar mengikut formula asal.

2. COSRY SKIN THERAPY (CST) ada kandungan ekstrak , epal dan acaiberry di mana kami tahu buah-buahan ini adalah terbaik untuk kulit kita dari segi luaran mahupun dalaman

3. COSRY SKIN THERAPY (CST) ada gabungan Vitamin A, B, C, D, E dan K bertujuan untuk membantu Glutathione bekerja sengan lebih cargas !

4.COSRY SKIN THERAPY produk mempunyai KKM yang tak diragui dan diiktiraf oleh Kementerian Kesihatan Malaysia.

5. COSRY SKIN THERAPY dijual pada harga yang amat berpatutan mesti pun khasiatnya dan mutu bahan campurannya adalah lebih baik dari produk seumpamanya di pasaran.

Puas hati dengan jawapan tersebut ? Hehe. Produk bagus, tak diragui, jadi mestilah yakin dalam memberi jawapan kan ? USAH TUNGGU LAGI. DAPATKAN SEGERA SEMENTARA HARGA MASIH CUNNN


TESTIMONIAL


ramainyaaaaaaaa order cosry....nk bgtaw ni...MMG X RUGI CUBA TRY LAA......2 HARI MINUM TRY TGK KULIT JADI LEMBUT WOOOOOOOOO

ni testimonial 2 minggu je clear semua ...sapa x cuba mmg sgt2 le ruginya


MORE INFO CLICK HERE



NAK ORDER 1 BOTOL?

SMS/WHATSAPP SAHAJA 0136046057

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...