TROPIKA BIOHERBS INDUSTRIES SYAMPOO HERBA, SERUM,KRIM MUTIARA,GINSENG


Stress ??? Sebab masalah

rambut gugur?
rambut beruban?
rambut semakin nipis?
kulit kepala gatal dan berbau?
masalah kelemumur?
rambut kering?


Sekiranya anda tidak merawat daripada sekarang, anda mungkin akan berdepan dengan masalah yang lebih berat. Rambut anda mungkin semakin lama semakin berkurang dan mungkin akan botak.Sesiapa saja yang mengalami masalah rambut pasti akan berusaha untuk merawat rambut di peringkat awal sebelum terlambat. Ada yang sanggup keluarkan wang beribu-ribu semata-mata untuk merawat rambut rosak atau kulit kepala yang bermasalahPersoalannya, apakah rawatan yang dibuat dengan bayaran yang beribu-ribu mampu mengatasi masalah yang dihadapi???

Di sini saya memperkenalkan Produk Rawatan Rambut Herba daripada Tropica Bioherb. Sebelum ni saya juga mengalami masalah rambut gugur yang teruk sehingga ada kawasan di atas kepala yang tidak berambut. Setelah menggunakan beberapa Produk Rawatan Rambut Herba selama sebulan, saya dapati kesan positif yang ketara dimana rambut gugur berkurangan dan rambut baru mula tumbuh.

Produk ini tentunya produk yang halal dan berasaskan tumbuhan semulajadi. Yang paling best harga berpatutan.

Anda mungkin mencari produk yang sesuai untuk rambut gugur atau produk yang murah namun berkesan untuk menyuburkan rambut atau mengatasi masalah botak. Sekiranya masalah rambut anda terlalu kritikal, apa salahnya mencuba produk yang berasaskan tumbuhan semulajadi ini. Anda boleh melihat hasil dalam 3 atau sehingga 5 bulan.

Sekiranya anda membiarkan rambut anda semakin hari semakin berkurangan, kepala anda mungkin akan botak dan susah dirawat.

Serum Rawatan Rambut Kritikal (Limau Purut)

http://4.bp.blogspot.com/-m--PA_cjkaM/TvRAsqKL2dI/AAAAAAAAA1E/PxO4QleCKOY/s400/serum%2B3.jpg
RM40SM RM45SS INCLUDE POSTAGE
 Serum Rawatan Rambut Kritikal (Limau Purut) sesuai untuk (Gugur/Gatal/Kudis/Kelemumur/Uban/Botak) : Serum Rambut Tropica Bioherb diproses daripada minyak kelapa dara asli dan 12 herba semulajadi tanpa menggunakan haba dan bahan kimia.
Mujarab, Ajaib, Murah dan Amat Berkesan Untuk :
·         Rambut Gugur dan Jarang
·         Akar Rambut Mati dan Uban
·         Rambut Lesu dan Pecah
·         Gatal-gatal Kulit Kepala
·         Masalah Kelemumur
·         Membuka liang-liang kulit kepala
·         Melebatkan Rambut
·         Menyihatkan Rambut
+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+
.
Krim Rambut Anti Gugur/Beruban MUTIARA(WANITA)

http://1.bp.blogspot.com/-P5bfD9PsOSQ/TvRAsVjJLCI/AAAAAAAAA00/AvjLmmQSy_U/s400/krim-rambut.jpg
Boleh didapati dalam bentuk bekas bulat & botol panjang (harga sama sahaja)
RM30SM RM35SS INCLUDE POS

Krim Rambut Anti Gugur/Beruban DELIMA (LELAKI)

 RM30SM RM35SS INCLUDE POS

.Krim Rambut Anti Gugur/Beruban (untuk Lelaki & Wanita) : Krim Rambut Tropica Bioherb diproses daripada minyak kelapa dara asli dan 7 herba semulajadi tanpa menggunakan haba dan bahan kimia.
Cara Penggunaan : Amalkan sebagai krim rambut harian. Insyaallah rambut tidak akan gugur dan beruban.
Bahan Semulajadi : VCO, Hibiscuss Rosa Sinensis, Birch, Stinging Nettle, Horse Tail, Coltsfoot, Yarrow, Rosemary, Mother of Thyme.
Mujarab, Ajaib, Murah dan Amat Berkesan :
·         Masalah Rambut Gugur dan Jarang
·         Masalah Uban yang banyak
·         Masalah Kulit Kepala Gatal dan Berkudis
·         Masalah Akar Rambut Reput, Mati dan Rosak
·         Masalah Kelemumur
·         Masalah Sel-Sel Rambut Mati
·         Masalah Stress dan Sakit Kepala
+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+
.
Syampo Herba (Hair Re-Born)
http://4.bp.blogspot.com/-gr1kvWKTnYM/TvRAsEOZlnI/AAAAAAAAA0g/NoOUQyfIrCs/s400/shampo-rambut.jpg
RM40SM RM45SS
.Syampo Herba (Hair Re-Born) : Syampu herba ‘hair re-born’ difomulasi dari ekstraks herba terbaik seperti limau purut, buah mengkudu, serai wangi, bunga raya putih dan lidah buaya. Campuran enzim buah-buahan yang menghasilkan mikroorganisma penting pada rambut menjadikan kesan yang sungguh ajaib pada rambut yang bermasalah seperti gugur, gatal,klemumur, kudis, rambut pecah dan kusut. Membantu pertumbuhan rambut baruserta menguatkan struktur rambut. Membuang panas kepala dan tekanan perasaan.
CARA PENGGUNAAN : Basahkan rambut dan ratakan syampo sepenuhnya pada kulit kepala serta struktur rambut. Urut perlahan-lahan selama 3 minit bagi berlaku penyerapan ektraks herba dan mikroorganisma ke dalam kulit kepala. bilas rambut dan keringkan 80%, sapukan serum atau krim rambut herba tropika bioherb. Urut kepala selama 5 minit.
BAHAN-BAHAN : Dl Water, Enzim buah-buahan, ekstrak herba, ekstrak serai wangi, minyak jojoba, minyak kelapa dara, ekstrak alovera, n70,dimethicomol, cocomid DEA, lanolin, cocomidopropyl, betainne, carbomer,disodium edta, panthenol, glyceryl monostearate, methylylchloroisathiazo linone.

                                                                    
          GINSENG RAWATAN RAMBUT
                                                                                                                 

RM80SM RM85SS

Rawatan rambut ginseng menjadikan kulit kepala dan struktur rambut lebih nutrisi bagi menyekat keguguran rambut dan menggalakkan pertumbuhan rambut baru.

kelebihan:
 
  • Menyekat keguguran rambut
  • Menggalakkan pertumbuhan akar rambut
  • Melebatkan rambut
  • Menjaga kulit kepala sentiasa sihat
  • Memelihara struktur rambut sentiasa segar dan sihat
  • Mengatasi masalah gatal dan kudis kulit kepala

Cara Guna:
 

Bersihkan kulit kepala serta rambut terlebih dahulu. Disyorkan menggunakan shampo herba Tropica Bioherb kerana terdapat enzim-enzim yang menggalakkan pertumbuhan akar rambut. Kemudian ratakan sepenuhnya krim ginseng ke permukaan kulit kepala dan struktur rambut.

+ KOS PENGHANTARAN RM6SM RM9SS


PAKEJ LIMAU 

PURUT 

ATAU GINSENG


Testimoni Set Rawatan Rambut : 

testimoni tropical bioherb

Testimoni 1 – En. Kaha Zulfakar B. Rahim
"Dulu saya mengalami masalah rambut gugur dan hampir botak. Setelah menggunakan produk rawatan rambut TROPICA BIOHERB ini selama 5 bulan, rambut saya kembali normal. Kalau tak percaya, anda boleh cuba sendiri…"

Testimoni 2 – Dato Zulkifli Bin Abas (Ahli Korporat)
"Saya menghadapi masalah rambut jarang dan hampir botak. Rambut saya juga kerap gugur. Saya telah menggunakan semua produk-produk rawatan rambut gugur yang berada dipasaran dan telah menghabiskan berpuluh ribu sehingga saya ke luar Negara bagi mendapatkan rawatan dan semuanya tidak menjadi. Apabila saya diperkenalkan produk rawatan rambut gugur tropica bioherb ini saya ternyata tidak percaya dan yakin kerana dengan berpuluh ribupun rawatan tidak berkesan, inikan produk yang harganya tidak sampai RM100.Tapi oleh kerana harganya murah saya membeli dan mencuba. Alangkah terperanjatnya saya setelah menggunakannya selama satu bulan keguguran rambut saya berhenti, rambut tumbuh dengan lebat sekali. Untuk pengetahuan semua pengguna saya telah membuat kenduri kesyukuran kerana masalah rambut gugur saya selesai hanya dengan produk rawatan yang tidak sampai RM100 sahaja…hebat..!!"

Testimoni 3 – Pn Noraini Binti Husin (Penjawat Awam)
"Saya menggalami masalah rambut gugur yang teruk dan telah mencuba pelbagai produk dipasaran tetapi tidak berjaya sehinggalah saya diperkenalkan produk rawatan rambut tropica bioherb. Setelah seminggu saya mencuba ternyata keberkesanan produk ini amat berkesan sekali.Keguguran rambut saya yang teruk sebelum ini telah berhenti dan kini rambut saya kembali lebat dan sihat…"


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...