SEARCH

Loading...

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

BEAUTY SARA NIGHT CREAM & FULLSET


BS NIGHT CREAM



JOM CANTIKKAN KULIT DENGAN BEAUTY SARA NIGHT CREAM

PENYELESAIAN KEPADA MASALAH KULIT BERJERAGAT/TOMPOK HITAM/JERAWAT/KUSAM/TIDAK BERSERI


BEAUTY SARA NIGHT CREAM khas utk semua jenis kulit. yg ada masalah kulit wajah@tak ada masalah.

Mudah aje kedua2 krim ni hanya dipakai waktu malam sebelum tidur.

Bangun pagi setiap hari dgn kulit makin licinnnn cerah lembab berseri2.
Iye betul...sila baca info semua sampai habis dan lihat bermacam2 testimoni. yg ada jeragat&tompok2 gelap? lagi bagus! sila2 tgk ya.

"Saya dah tak tahu nak guna apa dgn masalah kulit wajah sehinggalah saya jumpa krim hebat ni. cukup mudah.hanya pakai waktu malam saja..."
KATA SALAH SEORANG PENGGUNA

Siapa yg perlu ambil:

 korang yg dah bosan telan vitamin tp kesan berbulan2 tetap sama.
 kulit wajah berjeragat/bertompok.
 berjerawat
 Resdung
Kulit menggerutu
 Kulit kusam gilerrrr

Kesan seawal 2minggu! Jom cantik kulit licin gebu gebasss raya ni 



Haaa ni la dia rupa beauty sara night cream .Dalam kotak tu ada basic set bg beauty sara
1box night cream mengandungi:-

1) krim sarang burung
2) krim kunyit

Cara penggunaan:
Sapu secara nipis krim sarang burung dan sapu lg selapis krim kunyit.Gunakan setiap hari secara konsisten kalau nk kulit berseri mcm kakak kat bawah ni tau..jgn skip2.


Sekali guna dijamin repeat order..

BEAUTY SARA ni xde full set ker??of cos la ada..cube tgk bawah ni ya..

FULL SET BEAUTY SARA
Ni plak FULL SET BS
1set BS Mengandungi:-

1) bs cream malam(sarang burung+kunyit) 7g
2) Sabun collagen
3) Toner 

Cara penggunaan:
SSabun Collagen cuci muka macam biasa 2 atau 3 kali sehari (SABUN KHAS UNTUK KULIT BERMINYAK SAHAJA,JIKA ANDA SEORANG YG KULIT KERING XPERLU AMBIL FULLSET MEMADAI GUN BS NIGHT CREAM SHJ). lepas cuci muka pagi dan malam guna kapas sapu /gosok tipis/lembut dengan toner. Guna Day cream/bs foundation jika ada.Bs night cream guna mcm biasa.sapu secara nipis krim sarang burung dan sapu lg selapis krim kunyit.Gunakan setiap hari secara konsisten kalau nk kulit berseri mcm kakak kat bawah ni tau..jgn skip2.




xcukup yg Full Set mesti ada yg tny xde day cream ke?xde foundation ke??heheh mesti la ada..ni option nk lagi cantik boleh la guna hikhik

okey ni rupa BS FOUNDATION

BEAUTY SARA FOUNDATION
 BS foundation ni xde code color ye. hanya ada 1 kaler je.suit dengan smua warna skin..

wahhh tgk tu walaupon selepas 3 jam still cantik lg..



BS DAY CREAM

AKAN DIUPLOAD KEMUDIAN

 Apa kata mereka??jika anda dah mencuba pelbgai produk tp hampa.Cuba la BS NIGHT CREAM insyaallah xkan cari lain da..kita berusaha. Biar gambar berbicara.TANPA PENGELUPASAN dijamin SELAMAT





Photo: Masalah yg biasa dialami wanita berusia. Makcik Zarah konsisten dgn BEAUTY SARA NIGHT CREAM hampir 3bulan. tinggal sikit2 lg kesan lama. suka sangattt dia :)
Beliau peniaga warung dalam pasar Batu 6 kuala terengganu. peniaga2 dalam pasar duk tegur makcik pakai apa? habis org beliau rekemen BEAUTY SARA NIGHT CREAM :)
Photo: :)
Photo: Tak nak??? :)
Nak sila SMS terus ya
Photo: Doktor pun join sekaki :)
Nak? SMS terus ya
Photo: SMS utk harga borong tq..
Photo: KRIM MALAM BEAUTY SARA bukan untuk kulit bermasalah semata2!
yg xde masalah pun boleh pakai... kan dah ada org tegur :)
Photo: Sekali cuba insyaAllah memang akan sambung lagi... :)
bangun pagi setiap hari dengan kulit yg licin,lembut dan berseri...Siapa xnak???mesti nak kan??

so jgn tgu lagi boleh la order sekrang.

rujuk harga dibawah

Full set BS RM110sm RM115ss include pos
BS night cream RM79sm RM85ss include pos
BS Foundation RM49.90+ pos rm6sm rm9ss
BS Day cream /sunblock RM39.90+pos rm6sm rm9ss

belian fullset+bs foundation
atau 
bs night cream +bs foundation 
akan dapat diskauan sempena ramadhan




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...