SEARCH

Loading...

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

FLORAL LAVENDER MASK




 **************************
FLORAL LAVENDER MASK ( 100ml)

HARGA PENGENALAN RM59.90 POSTAGE RM6SM RM9SS

HARGA NORMAL  RM65.00 SEMENANJUNG / RM75.00 SABAH SARAWAK+POSTAGE RM6SM RM9SS

PEMBELI TERAWAL PERCUMA 3D MASK SEPERTI DALAM GMBAR


COMBO ISTIMEWA: 2BOTOL FLORAL MASK RM 115 FREE POSTAGE 

*************************
KEISTIMEWAAN UTAMA PRODUK
Mask ( peel off) yang berwarna 'purple' dengan haruman lavender merupakan satu - satunya dalam pasaran Malaysia

99.99% pasaran mask Malaysia harini adalah mask berwarna hitam atau putih dan tidak mempunyai sebarang bau
 


FUNGSI PRODUK :
vmelindungi kulit dari pencemaran
vlembut tanpa menipiskan kulit
            vEFFECTIVE UNTUK MENGHAPUSKAN bintik hitam & kekotoran  yang degil 
 vMENGAWAL MASALAH KULIT muka berminyak !
          v MENYAH TOKSIK PADA WAJAH yg jd punca jerawat
 vSANGAT DI GALAK KAN UNTUK KULIT muka sensitif & berjerawat

7 BAHAN AKTIF PRODUK :
terdapat 7 bahan aktif yang berfungsi untuk membersihkan serta mencantikkan kulit anda
          üMempunyai MOISTURE COMPLEX untuk kulit kering dan kusam
  üVitamin A, B3, C, E untuk merawat kulit jerawat dan jeragat
  üQ10 berfungsi menegangkan kulit dan mengurangkan kedutan
 üHYALURONIC ACID melindungi kulit dari pencemaran dan radiasi uv

INFO LAIN :
*jauhi dari kanak - kanak
* boleh di gunakan oleh lelaki dan wanita seawal 12tahun *halal dan muslim product 

TESTIMONIAL ADMIN



 Photo: testimoni floral mask untuk kulit berjerawat 

:: kulit iera berjerawat tpi x la serius sgt,pas pakai mask ni mmg rasa bbeza..kulit lbih flaless smggu 2x .Cik abg pn sibuk nak guna jgk.BEST ! nnt if da abes iera order lg ek

FLORAL MASK ( 100ml)
untuk tempahan isi form di www.dian-pixy.com

HARGA PENGENALAN RM59.90

untuk tempahan isi form di www.dian-pixy.com
(harga tidak termasuk pos) 

pemborong di alu2kan , email jompixy@gmail.com untuk harga borong

***********************************

KEISTIMEWAAN UTAMA PRODUK
Mask ( peel off) yang berwarna 'purple' dengan haruman lavender merupakan satu - satunya dalam pasaran Malaysia

99.99% pasaran mask Malaysia harini adalah mask berwarna hitam atau putih dan tidak mempunyai sebarang bau


FUNGSI PRODUK :
melindungi kulit dari pencemaran
lembut tanpa menipiskan kulit
*EFFECTIVE UNTUK MENGHAPUSKAN bintik hitam & kekotoran yang degil *MENGAWAL MASALAH KULIT muka berminyak !
*MENYAH TOKSIK PADA WAJAH yg jd punca jerawat
*SANGAT DI GALAK KAN UNTUK KULIT muka sensitif & berjerawat

7 BAHAN AKTIF PRODUK :
terdapat 7 bahan aktif yang berfungsi untuk membersihkan serta mencantikkan kulit anda
* Mempunyai MOISTURE COMPLEX untuk kulit kering dan kusam
* Vitamin A, B3, C, E untuk merawat kulit jerawat dan jeragat
* Q10 berfungsi menegangkan kulit dan mengurangkan kedutan
* HYALURONIC ACID melindungi kulit dari pencemaran dan radiasi uv

INFO LAIN :
*jauhi dari kanak - kanak
* boleh di gunakan oleh lelaki dan wanita seawal 12tahun *halal dan muslim product —

Photo: feedback from customer yang telah mcuba floral mask :) MASK NI GUNA SEMINGGU SEKALI JEK.. GUNA SEBELAH MALAM.. PASTU DAH KERING TANGGAL KAN .lihat bintik hitam n putih pada mask..sgt berkesan aoulsss..

FLORAL MASK ( 100ml)
untuk tempahan isi form di www.dian-pixy.com

HARGA PENGENALAN RM59.90

untuk tempahan isi form di www.dian-pixy.com
(harga tidak termasuk pos) 

pemborong di alu2kan , email jompixy@gmail.com untuk harga borong

***********************************

KEISTIMEWAAN UTAMA PRODUK
Mask ( peel off) yang berwarna 'purple' dengan haruman lavender merupakan satu - satunya dalam pasaran Malaysia

99.99% pasaran mask Malaysia harini adalah mask berwarna hitam atau putih dan tidak mempunyai sebarang bau


FUNGSI PRODUK :
melindungi kulit dari pencemaran
lembut tanpa menipiskan kulit
*EFFECTIVE UNTUK MENGHAPUSKAN bintik hitam & kekotoran yang degil *MENGAWAL MASALAH KULIT muka berminyak !
*MENYAH TOKSIK PADA WAJAH yg jd punca jerawat
*SANGAT DI GALAK KAN UNTUK KULIT muka sensitif & berjerawat

7 BAHAN AKTIF PRODUK :
terdapat 7 bahan aktif yang berfungsi untuk membersihkan serta mencantikkan kulit anda
* Mempunyai MOISTURE COMPLEX untuk kulit kering dan kusam
* Vitamin A, B3, C, E untuk merawat kulit jerawat dan jeragat
* Q10 berfungsi menegangkan kulit dan mengurangkan kedutan
* HYALURONIC ACID melindungi kulit dari pencemaran dan radiasi uv

INFO LAIN :
*jauhi dari kanak - kanak
* boleh di gunakan oleh lelaki dan wanita seawal 12tahun *halal dan muslim product —

Photo: stok floral mask SOLD OUT ,dua hari lg bru stok siap.. alhamdullilah..dropship n borong sgt mengalakkan.. de yg ambek 30 botol sekali gus.. produk baru ..tak sangka laris mcm ni. mask ni..sgt2 di galak kan utk kulit berjerawat.. ..CARA GUNA MASK NI.. BLH TGK KT blog ,TESTIMONI..BLH VIEW ALBUM..inbox or isi form ye


FLORAL MASK ( 100ml)
untuk tempahan isi form di www.dian-pixy.com

HARGA PENGENALAN RM59.90
Photo: morning ! wow ! email kena serbu .. tak percaya mcm mimpi.. ke tgh mimpi lg ni ? Ainan Tasneem's :) pakai floral mask ?? siap buat video lg..byk gk whitehead dia kan..

last week dia ada beli  floral mask tp tak sgka dia buat video pakai mask haha..speechless -_- . thanks alot to ainan tasnem

Photo: feedback floral mask lg .. terbukti berkesan .. tak sama mcm mask hitam kt pasaran.. credit to aina maisarah ^_^ 

Saya dh try smlm tp xde la pic..hehe.. Memang berkesan abis keluar whitehead. Rase ringan je muka and fresh.. Xsama dgn yg mask hitam..hehe Nak tanggal kan biasala sakit sikit..hehe. Sgt puas hati.. :)

**************

FLORAL MASK
rm59.90 = 100ml
poslaju rm7 / rm10 sabah sarawak
sebotol tahan 2 bulan

jika belian 2 botol
Floral mask 2pcs + percuma 2pcs 3D sheet mask + percuma cas pos
RM110.00 ( harga asal rm126.80)

borong di alu2kan

untuk tempahan isi form di www.dian-pixy.com atau hubungi HQ negeri kami

selangor ( shah alam,subang,kota damansara & sg buloh )0196947352 ( eida )

pulau pinang ( bayan lepas , teluk air tawar)
0174020308 ( lee)

perak ( taiping)
0134347896 ( pudzi) —
Photo: ben ashaari ..top 10 blogger terkenal malaysia mggunakan floral mask.. dan ia seorang lelaki  :)  . floral mask ni universal hehe.. laki dan ppuan dua2 blh guna seawal 12tahun.. untuk masalah bintik hitam & putih. baca pndpt beliau mengenai floral ? muka rasa fresh dan hilang sekali kotoran .



**************

FLORAL MASK
rm59.90 = 100ml
poslaju rm7 / rm10 sabah sarawak
sebotol tahan 2 bulan

jika belian 2 botol
Floral mask 2pcs + percuma 2pcs 3D sheet mask + percuma cas pos
RM110.00 ( harga asal rm126.80)

borong di alu2kan

untuk tempahan isi form di www.dian-pixy.com atau hubungi HQ negeri kami

selangor ( shah alam,subang,kota damansara & sg buloh )0196947352 ( eida )

pulau pinang ( bayan lepas , teluk air tawar)
0174020308 ( lee)
Photo: feedback customer menggunakan floral mask .puas hati.. wangi.. sejuk paling penting.. byk bintik putih tertanggal : credit to hosti

 sonok pkai,wangi n rase sejuk je pkai cam ade mint..yg best time bukak mask dr bwh ke atas, n hasilnye fuh puas aty bnyk bintik putih tertanggal
**************

FLORAL MASK
rm59.90 = 100ml
poslaju rm7 / rm10 sabah sarawak
sebotol tahan 2 bulan

borong di alu2kan

untuk tempahan isi form di www.dian-pixy.com atau hubungi HQ negeri kami

selangor ( shah alam,subang,kota damansara & sg buloh )0196947352 ( eida )

pulau pinang ( bayan lepas , teluk air tawar)
0174020308 ( lee)

perak ( taiping)
0134347896 ( pudzi) —
Photo: feedback mggunakan floral mask.. dri abg sendiri :)  dan dia wasap kakak suruh cuba lak.. see ?  lelaki ppuan blh guna.. dan ia btoi2 berkesan !

credit to naufas : lepas pakai mask tu kulit rasa bersih,kulit mati pun hilang.. kak hg try,nak cabut pun senang sgt,tarik semua bintik2 tu..bestt aaaaa 

**************FLORAL MASK
SEBOTOL ::  RM59.90 + POSLAJU RM7 / RM10 SABAH SARAWAK

DUA BOTOL :: RM119.80 (FREE POS TERMASUK SABAH SARAWAK)

borong di alu2kan

untuk tempahan isi form di www.dian-pixy.com atau hubungi HQ negeri kami

selangor ( shah alam,subang,kota damansara & sg buloh )0196947352 ( eida )

pulau pinang 
0174020308 ( lee)

perak ( taiping)
0134347896 ( pudzi) —

Photo: suami istri mggunakan floral mask :) sweet kan ? floral mask bukan je bagus utk bintik hitam,putih, dan sel kulit mati..tp dpt eratkan hubgn suami istri gk.. sukaa sgtt.. credit pic from : mrs fawzia

Yeayy.. da pakai.. sekali husband sy pakaikan. Best, berangin ja muka. Sayang nk letak tebal2 takowt abes cepat. Huhu. Whitehead dan kulit mati keluar, cuma blackhead degil skit. Mybe nipis sgt pkai. Pape pn best sgt..


**************FLORAL MASK
SEBOTOL ::  RM59.90 + POSLAJU RM7 / RM10 SABAH SARAWAK

DUA BOTOL :: RM119.80 (FREE POS TERMASUK SABAH SARAWAK)

borong di alu2kan

untuk tempahan isi form di www.dian-pixy.com atau hubungi HQ negeri kami

selangor ( shah alam,subang,kota damansara & sg buloh )0196947352 ( eida )

pulau pinang 
0174020308 ( lee)

perak ( taiping)
0134347896 ( pudzi) —
Photo: eeewwww geli ! byk nye blackhead & whitehead..  floral mask sgt berkesan.. tercabut semua kotoran2 muka.. pic yg awesome ni.. di beri oleh customer dian.. credit to :  Maemunah

3 nama besar Ainan Tasneem's :) , Santai Ben Ashaari , Yuyu Zulaikha pun dah cuba floral mask..  100% di jamin berkesan..

 **************************
FLORAL LAVENDER MASK ( 100ml)

HARGA PENGENALAN RM59.90 POSTAGE RM6SM RM9SS

HARGA NORMAL  RM65.00 SEMENANJUNG / RM75.00 SABAH SARAWAK+POSTAGE RM6SM RM9SS

PEMBELI TERAWAL PERCUMA 3D MASK SEPERTI DALAM GMBAR


COMBO ISTIMEWA: 2BOTOL FLORAL MASK RM 115 FREE POSTAGE 


BERMINAT NAK ORDER??ISI FORM DAN MAKLUMKAN PADA KAMI 0136046057
*************************

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...