SEARCH

Loading...

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

DOLLY SOAP

 KELEBIHAN DOLLY SOAP

----------------------------------
Anda mempunyai masalah seperti di bawah?
Berjerawat
Jeragat
Tona tidak sekata
Kulit kusam
Kulit sensetif
Kedutan
Kulit berminyak
Resdung
Pori-
pori terbuka

Kelebihan Dolly Soap
Mengecutkan jerawat dalam 1 hari
Hilangkan jeragat/parut/minyak
Menegangkan kulit wajah
Memutihkan kulit wajah
Menaikkan seri pengantin (ekstrak fruity floral)
Bau yg sangat-sangat wangi
Menanggal makeup dengan berkesan
Merawat resdung
Menanggal sel kulit mati
Menutup pori-pori
• Bole di
guna pada bahagian badan (bahagian hitam spt ketiak, celah peha)
Mempunyai collagen, niacinamide,vitamin c dan tea tree
Sesuai utk lelaki dan wanita

KELEBIHAN MOLLY BB DOLL FOUNDATION
--------------------------------------------------
Mengapa anda diluar sana "WAJIB" memiliki BB DOLL FOUNDATION.

tidak perlu risau jika tidak reti makeup. Sekali sapuan memadai mendapatkan effect seperti ke kelas make up
jangan risau jika anda kuat berpeluh atau makeup luntur.Molly mempunyai daya tahan lama/kekal cantik selama 12 jam
tidak berminyak,menutup cela dan menampakkan wajah anda begitu natural tanpa makeup yg tebal
Sesuai untuk kegunaan harian/ke pejabat/majlis penting/makeup pengantin
✔anti
rekahan.
tidak perlu menggunakan bedak powder/loose lg.

Ramai gadis-gadis jelita diluar sana yang dah menggunakan MOLLY BEAUTY BB DOLL FOUNDATION.

Salah
satu testimonial bertulis pelanggan kami

"
Kak.....happy giler bila dapat MOLLY ni..sampai2 je terus guna..xreti makeup pon boelh jd cantik ehehe.wah macam x percaya parut jerawat dan bintik hitam dapat ditutup.lepas ni xperlula sy makeup tebal-tebal untuk menutup cela. terima kasih kak.Boleh la glowing mowing dipagi raya nanti..LUV IT.thx for cute free gift"

Banyak lagi testimonial yg kami terima .SAYA sendiri pengguna tegar MOLLY BB

apa tunggu lagi?
-----------------------------------------------------------
ANDA XNAK KE TAMPAK LAIN DAN LEBIH CANTIK DIPAGI RAYA NANTI?
-----------------------------------------------------------


kalau nak jangan tgu lama-lama nanti habis kami xjamin ..

INFO PRODUK
1UNIT =10G
penggunaan selama 1 bulan lebih (bergantung pada kekerapan)
1CODE WARNA=
Sesuai untuk semua jenis kaler

COMBO MOLLY DOLLY : RM90SM RM95SS
TERHAD 20 PELANGGAN TERAWAL

HARGA PASARAN:DOLLY SOAP RM50SM RM55SS
MOLLY BB RM55SM RM60SS




DOLLY SOAP 30G
Anda mempunyai masalah seperti di bawah?
Berjerawat
Jeragat
Tona tidak sekata
Kulit kusam
Kulit sensetif
Kedutan
Kulit berminyak
Resdung
Pori-
pori terbuka

Kelebihan Dolly Soap
Mengecutkan jerawat dalam 1 hari
Hilangkan jeragat/parut/minyak
Menegangkan kulit wajah
Memutihkan kulit wajah
Menaikkan seri pengantin (ekstrak fruity floral)
Bau yg sangat-sangat wangi
Menanggal makeup dengan berkesan
Merawat resdung
Menanggal sel kulit mati
Menutup pori-pori
• Bole di
guna pada bahagian badan (bahagian hitam spt ketiak, celah peha)
Mempunyai collagen, niacinamide,vitamin c dan tea tree
Sesuai utk lelaki dan wanita
RM50SM RM55SS

*di
buka utk borong minima 10 unit

BERMINAT UNTUK ORDER??
SMS KAMI ATAU ISI FORM SELEPAS PEMBAYARAN DILAKUKAN




seperti yg sedia maklum, ramai yg mintak real testimoni utk dolly soap..n almaklumla, perempuan bila datang bulan jd la gejala jerawat batu..nMasa ari 1st jerawat batu ni sakit n siap merah n kekuningan ada nahah..apa yg moly bt? cuci muka 3x sehari, masa cuci biar 2 minit..bila pg esoknya, jerawat ni pecah n kecut.kulit siap bercahaya seperti gmbar ke2..xsabar tunggu hari ke 5, hope hilang parut..ya mmg betul, jerawat bole kecut dlm masa 1 hari.. rasanya xperlu tipu sb bulan puasa nih.. selamat mencuba 


UOLSS LEH LIKE MY FANPAGE YA MOLLY BEAUTY


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...