(RECOMMENDED)VITAMIN C IQR1000-WHITENING

WAJAH MASIH KUSAM TIDAK 

BERSERI ???? JOM REMBATSSS

 UNTUK PENCERAHAN TON 

KULIT DALAM MASA 2 MINGGU* . ANDA MAMPU 

MILIKI 

DENGAN HARGA BERPATUTAN - VITAMIN C 

WHITENING IQR1000

"abg kepada vitaminc 500mg"



If ambil vit c /IQR1000+BE
Vit c ambil after meal +beutskin essence ambil before tido
Iqr1000 ambil before meal+beutskin essence ambil before tido

IQR1000 (Vitamin C), PRODUK TERBARU.. Tablet yg mngandungi 1000mg vit c and 500mg glutathione gabungan mantap yg mampu buat Kulit cerah,mulus and tiada cela hnya dlm msa 2minggu! Abang kpd vitamin C yg sy jual sekarang ni n dijamin kesan yg lebih umphh.. Sesuai utk yg mmpunyai msalah kulit yg amat teruk...1 tab perday sudah mncukupi! 


SOALAN LAZIM

BERAPA LAMA KESAN BOLEH NAMPAK?
bergantung pada kulit individu dear...stengah org badan die dpt absorb n proses ubat dgn cpt n stengah org ambik mase sket... :)

APA BEZA IQR DAN VIT C 500MG
both sgt baik untuk kulit and tubuh badan. if dah consume vit c 500mg xperlu dah ambil iqr1000
bezanya dos shaja yg berlainan

pregnent and bf mom boleh ke ambil vit  c500 mg dan iqr1000
BOLEH

CARA MAKAN PF DAN IQR1000
pagi ambil PF selepas breafst ,malam ambil IQR1000



APA VITAMIN C BOLEH LAKUKAN UNTUK ANDA?
  • Kulit dan Kulit Muka - Fungsi Vitamin C yang terkenal adalah rumusan kolagen iaitu bahan protein yang mengikat sel-sel. Ia penting bagi pembaikan semula dan pertumbuhan tisu, sel, gusi, pembuluh darah, tulang dan gigi. Vitamin C mempercepatkan pemulihan luka, melecur dan gusi berdarah. Penyembuhan selepasa pembedahan adalah lebih cepat dengan pengambilan Vitamin C yang tinggi.
  • Antioksidan - Vitamin C merupakan antioksidan yang menolong mengeluarkan toksin dalam darah dan mempunyai kesan anti penuaan. Ia amat berguna bagi menentang jangkitan, menghalang serangan virus dan bakteria, mengurangkan kesan alergi. Bagi perokok Vitamin C menghapuskan keracunan nikotin.
  • Tindakan Kardiovaskular - Vitamin C mengurangkan pembekuan darah dan menolong menurunkan kolesterol dalam darah. Ia juga menolong menyerap zat besi dan meningkatkan hemoglobin dalam darah.
VITAMIN C BERFAEDAH UNTUK :
  • Memperbaiki kesihatan kulit muka.
  • Ekzema, dermatitis, masalah kulit.
  • Batuk, demam selsema, jangkitan.
  • Warga tua.
  • Mereka yang mengambil antibiotik dan menjalani perubatan.
  • Wanita yang mengambil pil perancang.
  • Perokok dan mereka yang mengambil alkohol.
  • Pesakit kencing manis.








latest
kalau sebelum ni testi ada bagi pic start pengambilan iqr1000 dari bulan pertama - bulann ke - 4

so now adalah latest oic dimana testi sudah mengamalkan iqr1000 selama 7 bulan dan testi juga sekarang hamil 2 bulan

ternyata iqr1000 bukan sahaja cantik tapi sihat, utk informasi pengguna lain testi sudah lama inginn kan cahaya mata yang ke - 3... selama 6 tahun menanti dan mula mengambil iqr1000 sebagai suplement kesihatan kulit dan dalaman.. 
now she was pregnant two months.. hapyyy.. kulit cantik dan dapat baby... tahniah... ternyata iqr1000 juga membantu repair tisu dalamn badan utk tahap kesihatan yang maksimum

rasa beruntung dapat testimoni ni.. sbb dia mampu membuktikann iqr1000 bukan lah 1 suplement yang tipu..


testimonial

result setelah 2 bulan mencuba...
anda bila lag



KEYAKINAN SAYA BERTAMBAH BILA SAYA BAWA IQR KEPADA DOCTOR DAN DOCTOR MEMANG SUGGEST PARA IBU UNTUK AMBIL.. AGAR PIGMENTASI KULIT DAN KESIHATAN KULIT TERPELIHARA



mengalami masalah kulit tidak sekata, eyebag dan jerawat2 kecil di bahagian dahi.. terasa sangat tidak yakin kepada diri sendiri apatah lagi bila perlu berdepan dengan oranng ramai.. setelah mengamalkan IQR1000 selama hampir 1 bulan kulit mengalami sedikit perubahan pada kulit dimana saya rasa sedikit cerah di bhagian wajah dan yang plg best jerawat - jerawat kecil sudah kering. walaupun baru sedikit mengalami berubahan saya sudah teruja, saya pasti akan amalkan iqr1000 sehingga mendapat kulit yang diidamkan.




SAYA RASA AMAT BERPUAS HATI MENGAMALKAN IQR SEPANJANG TEMPOH HAMIL.. TIADA SEBARANG EFECT NEGATIF KEPADA BAYI MAHUPUN SAYA.. DALAM MASA BERPANTANG SAYA MENGAMALKAN GLUTACOL AGAR KULIT CEPAT PULIH DARI PIGMENTASI SEWAKTU MENGANDUNG.. SEKARANG HAMPIR SETAHUN SAYA MENGAMALKAN PRODUK INI.. KULIT LEBIH HALUS , MULUS DAN SEKATA.. TERIMA KASIH KEPADA ADMIN KERANA PERKENALKAN PRODUK SUPERB INI KEPADA SAYA




penerangan ikhlas dr pengguna diatas

Sulie, Bebey.. Saya nie kulit kusam, kering n berbiji2 kecil... n slalu berpanas coz cikgu Pj lah 


kan... Saya mkn vit c nie bukan nak putih, tapi nak hilangkan masalah kulit saya..

. Alhamdulillah selepas makan vitc nie kulit saya jadi lembab... N biji2 kecil tu hilang... 

Bukan saya jer yg makan malah suami n kawan2 yg nampak perubahan pun... Bertanya....






pengguna vit c/iqr1000 + PF VITAMIN
RALAT : 1 BULAN BUKAN 10 HARI





TESTIMONIAL BERTULIS


ramziyah

kak.. jerawat belakng bdn dh kurang sejak mkn iqr

tinggal dot2 ja skit lg

ct zara


Nak share testimony.. Setakat 6 hari dah makan iqr1000 tu.. Wah!!!!!!!!!!!!!!! Saya suka 

sangat.. Jerawat dah tak naik lagi. Yang pentinng saya terkejut tadi.. Saya tgk cermin saya

 perasan pori – pori kat muka dah semakin mengecil…………. Sangat tak sangka 

okey!!!!!!!!!!!!!!!!!! Parut jerawat pun saya tgk kian pudar.. tak sabar nak tgk hasil setelah 

sebulan makan… saya teringin nak jadi dealer akak… tp apa2 kena tunggu result selepas 

sebulan makan.

naniey

dlu kt muka ada bekas2 jerawat, kulit kusam dan berminyak..sekarang ni bkas jrawt dh


 hilang kulit mkin cerah n gebu..suami pon tnya pakai apa kulit cntik..sy gtau la sis mkn 

vitmn sis je...dia pon nk jgk..hehhehe..tq sis pekenalkan produk SUPERB ni..sy rasa akn jd 

cust tetap siis je pas ni..

sulie

• sebab ok lah aku nak lagi.. muka nampak putih n bersih... tu pasal kakak ipar aku beli...

• dia tengok muka aku waktu balik kg ari tu..

• aku ckp kat dia aku makan vit c...

• suami aku pun perasan perubahan muka aku…

• dia siap nak makan aku punya vit c lg weh..


1BOTTLE-30CPAS 


RM95 FREE POS SM/ADD RM2 SS

TRIAL PACK 15PCS

RM50 FREE POS SM/ADD RM2 SS


BERMINAT??SILA ISI FORM YA

Terima Kasih Membeli MIA SYUHADA SHOP

3 comments:

Anonymous said...

Nk tanye bleyh cod x? Halal ke?

Anonymous said...

kalau ambek yg ni saje boleh ker?? .. x ambek produk yg lain tuh?

Amal Yusuh said...

Hi! Ada stock lg ke? Contact number?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



- See more at: http://www.miraahussin.com/2011/09/floating-social-button.html#sthash.xBpkrIZd.dpuf