SEARCH

Loading...

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

PF VITAMIN PREMIUM FORMULA VITAMIN





PF vitamins (Premium Formula)
RM95 30BIJI
DEALER DIPERLUKAN

BUKAN multi-vitamin ya..dia adalah vitamins yg formulated khusus for skin, hair and nails. Ada 32 jenis vitamin dan garam mineral utk kuatkan kuku,& kurangkan masalah rambut gugur.

Bahan Penting PF: Vitamin A, B, C, D dan E

Vitamin A utk mata, Vitamin B utk energy ,
Vitamin C utk immune & Vit E utk Antioxidant, horetail rush utk cartilage, kuku & rambut, biotin, for support kuku, kulit, & rambut.



yang best nya pasal PF vitamins ni dia sumber alami.. semua halal n of course bahan semulajadi..sebab tu color green.. GO GREEN! hhe plus dia ada time release,maksudnya xsama mcm vitamin lain sebab bila ambil ni zat2 akn diserap sikit2 dan disimpan dlm badan jadi bila kita xnak continue when kulit dah cantik pon skin tetap maintain glow gitu!..

tapi makesure anda dah pernah amalkan vit c500mg atau IQR1000 sebelum mencuba ini.SEKURANG-KURANNYA 2MNGU ATAU LEBIH.
limited stok dah 50 bottle jual in 2hour tinggal 30 bottle.. berminat? order n bankin now!

new vitamin named PF stand for premium formula.. this vitamin contain of vitamin A,B,C,D COMPLETE nutrition for us!

alert.. ini hanya untuk mereka yg telah amalkan vitamin c 500mg atau iqr1000 selama lebih dari 2minggu.. kenapa?

1)vitamin ini bertindak selepas vitamin c mengeluarkan semua toksin dalam badan.. ianya akan menjadi senjata ke-2 yang akan membunuh kuman2 yang menyebabkan kulit menjadi masalah.. ianya akn memulihkan msalah parut degil and segala yang degil yang xmampu dirawat oleh vitamin c, hebat kan? ia juga mencerahkan kulit secara semula jadi.. 

PF vitamins-(premium formula) BUKAN multi-vitamin ya..dia adalah vitamins yg formulated khusus 4 skin,hair and nails. 

Kelebihan and beza with vitamin C: 

1) PF adalah pure vitamins tanpa campuran collagen yang membahayakan..jadi sangat selamat untuk ibu mengandung and menyusu dan orang berpenyakit.

2) Pf,bertindak sebagai zat yang akn membantu badan membuang sisa2 yang xdiperlukan... Bukti? Bila amalkan pF and akan buang air kecil bewarna KUNING PEKAT,ini menunjukkan badan bertindak balas dengan vitamin.. Dan juga menunjukkan kualiti vitamin ini..sebab tu pF xdigalakkan ambil malam sebab ia agak panas sebab akan keluarkan toksin dari peluh juga..semua simptom ini menunjukkan yang badan semakin sihat and hilang sisa yang xdiperlukan...

3) Yang paling best about pf ..semua zat vitamin yang masuk ke badan separu akan disimpan.. Pf xmacam vitamin lain..dia ada timed-released maksud nya dia xakan buang semua zat vitamin dalam badan macam vitamin lain..Pf adalah vitamin yang akan kekal lebih lama.jadi kalau ambil and stop pun xakan ada masalah...

4) Dan pF adalah vitamin yang mampu mencerahkan keseluruhan badan, mencantikkan kulit dan menghalan pertumbuhan jerawat, mengurangkan masalah kulit kering dan kuku yang buruk serta mengilat dan menguatkan rambut! Oh ya... Ianya membantu menegangkan badan dan membentuk bentuk badan idaman... Plus PF sangat sesuai untuk lelaki dan wanita..

PF adalah produk berkualiti jadi digalakkan untuk simpan di dalam peti sejuk atau tempat hawa dingin untuk mengekalkan kesegaran vitamin


harga pengenalan hanya rm95 utk 30 biji.. diambil 1 hari sebiji sahaja.

LIMITED STOCK..FAST SELLING 

BERMINAT??SILA PM SY DI

http://www.facebook.com/pages/Syuhada-E-Shop/260747544003088

ATAU DIRECT

 0136046057

1 comment:

Anonymous said...

slm, sy nk tye pf vit nie ley ilang kn prut kt bdn x..?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...