SEARCH

Loading...

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

EGYPTION MAGIC CREAM(EMC)



Egyptian Magic 118ml/4Oz 

RM130.00 + Free Pos Laju 

10g Jar - RM15.00

MADONNA PUN PAKAI NIE..MEH KITA TGK..APA YG ARTIS2 NIE GUNAKAN SELALU..MESTI U ALL NAMPAK KAN MESTI ADA EMC..??


SBB TTU EMC BOLEH DI GELAR PROFESINAL SKIN CREAM WITH A MAGICAL TOUCH - 100% NATURAL











Recommended:

1) Guna sblm tido sebagai krim malam, bgn pg muka fresh sgt.. Merawat parut dan melembutkan kulit, sapu skali ke bibir, dpt juga merawat bibir pecah dan kering

2) Apply sblm foundation atau BB cream, make up akan jadi sgt smooth (jgn bnyk, nanti berminyak)

Cara-cara nak pakai EMC :-
1-Basuh muka
2-Pakai toner/ampoule
3-Ambil sedikit krim dan terus sapu kat muka
4-Ratakan ke seluruh muka sapu2 urut2 sikit...

**UNTUK BAHAGIAN SELAIN MUKA,BOLEH TERUS SAPU DITEMPAT YG DIKEHENDAKI.

Egyptian Magic Cream diperbuat daripada bahan semlajadi iaitu olive oil | bees wax | honey | bee pollen | royal jelly | bee propolis

Kegunaan Egyption Magic Cream (EMC)

Krim Pelembab dan Kecantikan
Kebanyakan pengguna bermula menggunakan EMC untuk merawat masalah kulit seperti ruam, kesan terbakar dan parut, dan seterusnya melanjutkan penggunaan sebagai krim pelembab kulit dan sebagai krim anti-penuaan. Kami mendapati bahawa menggunakan EMC 2 kali sehari dapat melembutkan dan melicinkan kulit. Faktor inilah yang menjadikan EMC sebagai krim rawatan dan kecantikan yang popular di kalangan makeup artist dan selebrity popular holywood.

Merawat Kesan Terbakar, Luka dan Calar

Sesetengah pengguna menyimpan EMC di dalam peti pertolongan cemas ekslusif sebagai rawatan untuk luka terbakar, luka, kerengsaan kulit dan sejenisnya.

Penyembuhan Parut

Respon pengguna juga hebat tentang “keajaiban”  dan kemampuan EMC menyembuhkan bekas luka atau parut. Meskipun tidak disyorkan untuk luka lama, banyak pengguna percaya  EMC memang boleh bekerja dengan keajaiban untuk meminimumkan bekas luka baru dan memudarkan warna parut. EMC sangat popular di kalangan ahli bedah plastik, yang mengesyorkan kepada pesakit mereka untuk mempercepatkan penyembuhan luka pembedahan plastik.

Pelembab Rambut Semulajadi

Untuk kebanyakan pengguna, salah satu penemuan paling berguna adalah bagaimana  EMC  berfungsi sebagai pelembab rambut. Bahan semulajadi di dalam EMC disamping memberikan kelembapan akan memberikan kilauan terhadap rambut anda.

Rawatan Eczema & Psoriasis

Hasil survey mendapati satu pertiga dari pengguna menyatakan EMC adalah alternatif terbaik untuk merawat eczema selain dari krim komersil di pasaran. Dengan aplikasi 2 kali sehari, anda akan lihat perubahan yang ketara.

Krim Ruam Kulit

EMC dilaporkan dapat berfungsi dengan baik dalam mengubati segala macam ruam, termasuk reaksi alergi terhadap ubat, bahan kimia, kerengsaan persekitaran dan gigitan serangga, kerengsaan kulit, seperti nikel atau logam lain; ruam panas, iritasi dari pakaian, ruam ketika kehamilan, ruam lampin dan sebagainya.

Best Customer Review

skin moisturizer
makeup remover
diaper rash
skin rash
clear up foot odor
chicken pox
stretch marks
athletes foot
sun and wind moisture protection
aromatherapy
essential oils
fungus
hemorrhoids
vaginal moisturizer
vaginal cream
cold sores
chapped lips
dry skin
itchy skin,
cracked skin
ashy skin
massage lotion
massage oil
shaving cream for legs and face
after-shave cream for legs and face
relief from razor bump
dry scalp
itchy scalp
“hair tamer”
hot oil hair treatment
surgical incisions
skin irritations
eczema
scars

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...