BENGKUNG MODEN 4 STEP ZIP ~BELI 3 RM102 SAHAJA~







RM36 FREE POS SEMENANJUNG


RM39 SABAH SARAWAK

PEMBELIAN 3 PCS DISKAUN RM34 SEPASANG UNTUK 



SEMENANJUNG


BORONG 10 UNIT(SMS YE) UNTUK YG SERIUS SHJ


  • memberi kesan seakan bersauna, selepas 30 minit pemakaian, kulit akan terasa berpeluh
  • penggunaan yang konsisten selama sebulan dapat melihat pengurangan inci yang ketara
  • ada 4 tahap zip boleh laras, dianggarkan dari pinggang 24 inches – 32/34 inches
  • best dan ideal digunakan waktu period dan pantang, sbb sauna effect tu die bg kesan panas, ala2 bertungku gitu, so darah-darah kotor mmg keluar dengan effective.. try la!!!
  • sila pakai waist trimmer dalam keadaan baring, supaya mudah dan senang utk zip
  • TIDAK DIGALAKKAN GUNA BERSAMA KRIM PANAS KERANA DIKHUATIRI JIKA KULIT SENSITIF AKAN MENJADIKAN GATAL-GATAL DAN RASHES
  • TETAPI JIKA KULIT ANDA TAHAN DAN TIADA MASALAH, IA ADAAH SATU KELEBIHAN DAN PROSES KEMPISKAN PERUT AKAN MENJADI LEBIH CEPAT, RECOMMENDED GUNA BERSAMA YILI BALO CHILLI

*************************
4 step waist trimmer dgn sauna effect (ade infra red).. berpeluh2 beb.... big bargain , 24-34 inches waist !~ ade 4 tahap adjust, so sesuai utk sume golongan... up to 32 inches..

Peringatan:
Kepada semua pembeli Waist Trimmer, sila check ukuran pinggang
terlebih dahulu sebelum membuat pesanan...
(hanya sesuai utk saiz pinggang antara 24-34 inches waist. )


cara guna :
1.waist trimmer ada 4 adjustable zipper.
hanya sesuai utk saiz pinggang antara 56cm-96cm.
macam bengkung biasatetapi berbeza jenis fabrik. fabrik yg digunakan disulami dgn sinaraninfrared.

2.infrared ini bertindak balas dgn lemak2 dalam badan apabila adanyahaba & peluh.
Fabriknya pula jenis bermutu tinggi yg dpt hasilkanimmediate effect (rampingkan pinggang)

3. cara pakai yang terbaik adalah dalam keadaan baring.
Pertama kali menggunakannya, jangan gunakan zipper level
yg terlalu ketat,…..
adjust zip yg sesuai dengan perut…. biarselesa…….
pastu adjust ke level lain bila terasa perubahan yg positif.
Ambil masa skit.. utk lihat/rasa perubahan setiap level.
(Ini utk menjamin ketahanan fabrik & zipper. )


4. boleh pakai siang/malam.. al least 8jam


Cara cuci :
Celup ke dalam air tanpa sabun dan sental perlahan-perlahan
Bilas dan tekap dengan tuala kering
Keringkan di bawah kipas. Dilarang menjemurnya di bawah sinar matahari (akan merosak FIR di dalamnya)


testimonial



riantika wrote:
im here sebab nak share experience + bagi review tentang WT yang i dah pakai abt 2 weeks since awal puasa. saya tak gemuk tapi ada problem dengan tummy disebabkan operation masa deliver 3rd baby last january 07. bila operation memang tak boleh nak berbengkung sebab after 4 mths pun still rasa sakit bila cuba nak berbengkung. as result..perut ni buncit & saya tak boleh nak tuck in shirt bila pakai skirt or pants to work which is very frustrating - nampak tak cantik sebab nampak perut yg buncit.

bila start pakai WT ni..i pakai zip no 4. i pakai tiap2 malam without miss waktu tidur & sebelah siang kalau pakai baju yg loose saya akan pakai WT ni atau kalau saya di rumah.

so lepas 2 minggu..bila saya cuba pakai skirt & pants dan cuba tuck in my shirt..memang tak ada masalah cos i dun see my tummy..macam tak percaya but its true. dan banyak baju2 sebelum ni yang ada problem di perut now dah boleh pakai. maybe disebabkan pakai WT ni ketika puasa ianya lebih berkesan.

since WT ni bagus, saya dah recommend 5 of my frens to get this WT and so far feedback from them are all positive.

anyway, i want to thanks my fren for introduce me such a good product.

pada yang belum cuba, i strongly recommend you to try this WT.

hai all

harini da sebulan sarah pakai WT...

nak kata berkesan tu maybe....lagipun bulan pose....mestila makan tu kurang...

but for your info...

first day pakai....i zip ke 4....kadang2 cam longgar....kadang cam ok

then..2nd day....i try zip ke 3....rasa sedap lak...cam fit2 ler....

then..3rd week...i da le pakai zip ke 2...

i pakai p keje...

Carrot 
owh...xpe la...mlm tdi da baca msj akk kt fon, tp xlarat sgt...so pas subuh td baru replied...its ok.isnin pn ok..ooo...kulit sensitif eh....ade perubahan jugak saya pakai.1st pakai guna zip4, pas 3 jam saya moved to zip2, now consistent dgn zip2.....

June 24Syuhada E-Shop
wah alhamdulillah..keep on using ya.kalau stil rasa gatal leh celup wt dalam air n biar kering..takut peluh2 kita buat kita rasa gatal

June 24Carrot Susu
ok 


June 24Syuhada E-Shop
wah alhamdulillah..keep on using ya.kalau stil rasa gatal leh celup wt dalam air n biar kering..takut peluh2 kita buat kita rasa gatal
eh silap...1st pakai guna zip4, pas 3 jam saya moved to zip2...lepas sehari moved ti zip2, now consistent dgn zip2..... 


Terima Kasih Membeli MIA SYUHADA SHOP

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



- See more at: http://www.miraahussin.com/2011/09/floating-social-button.html#sthash.xBpkrIZd.dpuf
back to top - See more at: http://www.miraahussin.com/2011/09/back-to-top.html#.dpuf