SEARCH

Loading...

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

Buang Daki Badan Dlm 1 Minit Menggunakan Anti Wrinkle Peeling Gel


Buang Daki Badan Menggunakan Anti Wrinkle Peeling Gel (SP BeautyCare)
Dari Ekstrak buah raspberri merah, limau & anggur, dan epal hijau,
Pomegranate
Ekstrak dari buah-buahan yang berkualiti dan mengandungi Vitamin E serta Mineral Laut Mati (Dead Sea Minerals)
.
.
Harga Promosi Saiz Mini (150 ml) : RM 29.00
Harga Promosi Saiz Besar (250 ml) :  RM 39.00
..postage add rm6 sm/rm9 ss
nak pakai kat tangan ,kaki,tengkuk semuanya boleh..tp jangan pakai kat muka yer.dalam 1 minit je confirm daki2 yg dah lama melekat kat tempat2 tu berjaya disingkirkan...

Kenapa Produk Ini Anda Perlu Miliki?
- Sangat sesuai untuk membuang daki-daki badan yang degil;
- Dibuat dengan bahan semulajadi dan tiada sebarang unsur kimia @ bahan berasaskan haiwan;
- Dihasilkan dari buah-buah terpilih seperti red raspberries (raspberri merah), lime & grape (limau & anggur), pomegranate (buah delima), tamarind (asam jawa) dan green apple (epal hijau);
- Ekstrak dari buah-buahan yang berkualiti dan mengandungi Vitamin E serta Mineral Laut Mati (Dead Sea Minerals);
- sesuai untuk semua jenis kulit, semua peringkat umur dan jantina;
- Produk berkualiti, selamat dan berkesan;
- Merupakan gel anti kedut dan sesuai untuk semua jenis kulit;
- Menghilangkan sel-sel kulit mati;
- Menghilangkan kesan kedut serta melicinkan kulit;
- Kulit semakin cerah dan berseri.
.
Bagaimana Ia Digunakan?
1. Digunakan sebelum anda mandi;
2. Gosok secara perlahan-lahan sama ada di lengan, kali @ bahagian pelipat badan selama 1 minit sehingga kering dan nampak daki hitam melekat di gel;
3. Basuh dengan air bersih.
4. Gunakan 2 – 4 kali seminggu.
.
Testimoni & Demontrasi Penggunaan Produk
.Originally Posted by sir
aku dah guna... mmg terbaik laa... aku sapu skt jer jel ini, lepas tu gosok pelan untuk ratakan, tiba2 terkejut aku, daki kat lengan aku terus keluar tu... mmg berbaloi laa aku beli... mungkin dah habis akn order lagi.. 

mmg ggler banyak daki ooo...pas kuar daki putih ler 

2 comments:

Anonymous said...

salam..brapa harga seset??

Dayang Euis said...
This comment has been removed by the author.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...