SEARCH

Loading...

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

WAIST TRIMMER /BENGKUNG MODEN - INGINKAN PINGGANG PERSIS ANAK DARA


  •  diperbuat dari 4 lapisan nilon,kapas dan ada far infrared
  •  ada 4 zip untuk keselesaan
  •  saiz pinggang dari 22 inci hingga 40 inci sahaja
  •  lelaki dan wanita boleh guna
  •  dari paras dada ke bawah hanya 10 inci (26 cm)
  •  jd ia tidak terlalu labuh seperti bengkung kain


FUNGSI 

  • membakar lemak yg berlebihan
  •  melangsing kan pinggang

amaran : tidak di galakan mereka yg berkulit sensitif.


KELEBIHAN BENGKUNG INFRARED 4 ZIP

  •  Memberi kesan seakan bersauna, selepas 30 minit pemakaian, kulit akan terasa berpeluh
  •  Penggunaan yang konsisten selama sebulan dapat melihat pengurangan inci yang ketara
  •  Ada 4 tahap zip boleh laras, dianggarkan dari pinggang 24 inches – 32/34 inches
  •  Best dan ideal digunakan waktu period dan pantang, sbb sauna effect tu die bg kesan panas, ala2 bertungku gitu, so darah-darah kotor mmg keluar dengan effective.. try la!!!
  •  Sila pakai waist trimmer dalam keadaan baring, supaya mudah dan senang utk zip


CARA PENGGUNAAN

  • laras kan bengkung ikut saiz pinggang kamu dengan zip yg ada.zip dan pakai selama 8 jam ..mengikut keselesaan kamu samada semasa berkerja atau berada di rumah!
  • cara basuh bengkung infrared 4 zip
  • hanya rendam dengan cecair lembut dan gosok dengan tangan sedikit,tos kemudian jemur
  • dilarang : menarik2 bengkung , menjemur di terik panas matahari, mereka yg berkulit sensitif.
  • ( jika mereka yg berkulit sensitif nak pakai boleh lapis dengan kain,kerana kesan peluh berpanjang akibat sauna pada bengkung ini boleh mengakibatkan ruam pada pemakai yg berkulit sensitif

TESTIMONIAL

TESTIMONI 1

saya pun tgh pakai WT nih....rasa slim jer perutku.....tak nampak la bonjol2...sy pakai time keje dan mlm gak...harap2 cpt2 la dpt kempiskan perut nih...skg dah pakai 2nd zip....sb yg 1st zip dah rasa tak grip sgt dah....

TESTIMONI 2

Harini epi sgt sb dah leh guna zip ke-3..hehehehe..pewut dah mula surut laaa....suka bangat.....dah takde bonjolan lagi...dan kwn2 opis dah tegur
perut dah slim mlim....tq utk junn krn perkenalkan WT ni....akhirnya perutku dpt gak kempis walaupun tak se flat sblm bergelar ibu dulu....hehehe..hubby pun suker tgk hasil WT nih...

TESTIMONI 3

dah stat pakai..selesa tak rasa senak pun macam pakai bengkung....kemas jer rasa, lunch td makan 1/3 jer...cepat kenyang....masa pakai nampak flat jer perut...best..thanks junn..terbayang pakai baju kebaya songket bunga tabur raya nihhhhh...

TESTIMONI 4

saya tak pasan biler saya amik.. rasa aderler dkt2 nak seminggu guna dah... nak tau
1st day sampai saya terus pakai... mmm not bad.. selesa n kemas jerkkk... mmg teruja sgt2... blik umah bukak mmg berpeluh2... tp tak pasan lg ler tak check bebetui.. lepas mandi ptg tu tak gak pasan lg.. mmm keesokkannyer seblm sarapan..n lepas mandi.. nak pakai baju fit (biasanya sabtu ahad dok umah ala2 dok umah sendrik la kan.. bergaya sakan utk somi..)
sya panggil somi sya... soh dia tolong tgkkan.. masa tu tak angkat baju lg..dia kata cuba angkat baju tu..nak tgk.. ke awk pakai 'benda' tu... then .. la..tak nmpk ker WT tu tersidai kat ampaian tuu ha (sambil tunjuk WT tu kat penyidai sejadah..) then.. dia kata "mmmmmm kempis ler.. takper..takper..teruskan..."
saya pun apa lagi... mmg terkejut gak mmg betui ler flat jer perut ni... teruskan juga pakai baju fit tu.. mmg dah tak segan..rasa nak menunjuk kat adik ipar pulak...hihihihihihih
nnt sehari dua genap seminggu nak ukurlilit pinggang pulak.. hihih nnt saya bg testi lg yer.. tungguuuuu....
"tak mau cuba? tak tau kesannya testing dulu baru tau...!"

TESTIMONI 5

eila nak testi gak pasal WT ni..
memula pakai..terus zip ke2..
sebab zip pertama tu rase cam tak berapa grip kan...
pas 2 minggu ni..
pg tadi...panggey hubby suh die tolong zipkan...
selalunya zip ke2..tp bila zip cam tak berapa ketat la..rase longgar..
pastu hubby ckp..meh try zip ke3..
lor...terkejut giler..leh sampai zip ke3 tu..br rase sedap dan grip..
macam mula2 pakai dulu....
uih..terkejut..gembira pun ade...
pastu hubby sound suh pakai kebaya yg dah lama tergantung tu..
fuiyoo..muat..hehe..
skang malam2 hubby lak pakai utk kempiskan perut die plak...
erm..bagusla..berkesan..double thumbs up!!

TESTIMONI 6


bagi yg belum mencuba,cubala anda hanya perlu tanya diri rajin atau tidak......nak seribu daya,xnak seribu dalih......pakai bengkung harga 4-5 ribu klu x rajin,memang xjadi hehe..

tidak digalakkan guna bersama krim panas kerana dikhuatiri jika kulit sensitif akan menjadikan gatal-gatal dan rashes
tetapi jika kulit anda tahan dan tiada masalah, ia adaah satu kelebihan dan proses kempiskan perut akan menjadi lebih cepat, recommended guna bersama kream halia

kenapa 4 steps shape waist trimmer menjadi pilihan pengguna???? kualiti yang bagus dengan harga yang amat rendah, dan yang paling penting, ianya memberi kemasan terbaik di mana ia tidak bergulung seperti kebanyakan waist trimmer di pasaran.. 

try it today and you will love it!!!


HARGA

RM35(SM) /RM40(SS)

FREE POSTAGE


CARA ORDER


WHATSAPP: WT" SENT KE 013-6046057




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...