SEARCH

Loading...

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

IZEARA 6 INCH BODY SERUM - best slimming serum tampil anggun tanpa diet ketat

IZEARA 6INCH BODY SERUM 


Rahsia Kurus ENOT dengan 6 Inch Hanya 48 Jam


Produk losyen/body serum yang pertama mengandungi Garcinia Cambogia.

Seperti yang awak tahu Garcinia Cambogia ni sangat berkesan dalam menurunkan berat badan.
Dan kini dengan menggunakan formula stem cell Izeara 6 inch Body Serum dihasilkan dalam bentuk sapuan.
  •  sesuai utk ibu menyusu
  •  sesuai utk penghidap penyakit kronik
  •  sesuai utk awak yg tak suka makan ubat

Bagi anda yang serious nak kurus..cuba lah Izeara 6 inch Body Serum kerana; 


  •  Produk 100% Bebas bahan kimia
  •  Produk 100% Bebas Paraben
  •  Menghilangkan selulit
  •  Membakar lemak
  •  Membentuk struktur badan




SAPU JER BOLEH KURUS KE ??

Inilah soalan pertama kak enot sebelum guna & yakin utk menggunakan 6 Inch Body Serum....

Tetapi setelah menggunakannya selama 35 hari,
Alhamdulillah sgt2 teruja & bersyukur xsangka produk 6 Inch Body Serum Izeara ni betul2 powerfull.

Kak enot dah berjaya turun hampir 28 KG hanya dlm masa 35 hari...5 Star kak enot bg pd Produk ni....

Berminat nak kurus pantas dgn sapu2 jer....




LEPAS BERSALIN PERUT I BUNCIT HABIS....
Malu & sekarang nak jaga bebetul...
Pakai Serum Kurus Sejuk Langsung X panas..


Guna 2 Kali Sehari 2 Kg Turun....
Proven & Terbukti pada perut i.
Jadi, dah x malu lagi dgn cik abang
Sekarang suami pon bertambah bernafsu tengok i tau..


Nadia 29 Negeri Sembilan

“Turun 6 Inchi selepas guna 48 Jam ! Really amazing result,
macam xpercaya pun ada..
Ukuran asal dkt 16inch, lepas guna 48jam, 10 inch !
Seluar yg biasa guna ketat pon memang longgar habis.


Really thankfull pd produk 6 Inch Body Serum ni,
dahlah murah ,berkesan sgt2.. tq2


Rita 30, Kuala Lumpur



# BETUL2 X SANGKA DPT RESULT MCM NI #

" Saya tau ramai yg senasib seperti sy dahulu, sgt stress guna bermacam produk kurus dah guna, last2 semua xmemuaskan.

Duit dah habis puluh ribu kat produk & treatment.. 

1 day tu, sy nampak iklan 6 Inch Body Serum, sy nekad utk cuba

memang really dpt result yg amazing gile, mmg xsangka, syukur sgt2

- anita 26 Anita Kuala Lumpur 




KANDUNGAN

Produk losyen/body serum yang pertama mengandungi Garcinia Cambogia. Tak pernah ada pada slimming losyen lain tau.

garcinia cambogia ni sangat femes di german terutama di kalangan ahli farmasi dalam membantu proses pembakaran lemak dengan pantas. losyen slimming lain mana ada.. kat malaysia baru nak start femes pasal garcinia nie...so...memang patut cuba.


Q AND A
6 inch body serum ada KKM tak?
ADA..KKM approved!
NOT140803635K

Ibu mengandung, menyusukan anak dan berpantang boleh guna tak 6 inch body serum?

Jawapanya BOLEH. untuk pregnant boleh disemua tempat kecuali muka dan perut.


6 inch body serum boleh digunakan dimuka?
TAK BOLEH. Boleh apply diseluruh badan kecuali muka. Leher boleh untuk hilangkan double chin.


SOALAN FAMOUS...6 inch body serum ni panas tak..
saya sendiri dah cuba..SIRIUS..memang tak panas..bukan panas sikit-sikit/suam-suam. TAK PANAS LANGSUNG. Trust me. tak tipu punya. tiada rasa gatal-gatal..atau miang-miang..hanya bau extract lime yang sangat-sangat best.


CARA PAKAI 6 INCH BODY SERUM

  • Mulakan dengan Bismillah
  • Sapukan Izeara 6 Inch Body Serum di bahagian yang dikehendaki
  • Sapu 3 @ 5 kali sehari
  • Seeloknya pakai selepas mandi dan sebelum tidur
  • Sangat disarankan pakai bengkung atau korset untuk kesan yang maksimum (jika kulit tidak sensitif)
  • Anda ada masalah Imej yg membuatkan anda rasa tak senang & malu apabila ditegur rakan anda ? (Masalah Obesiti) Jangan risau, kini ada penyelesainnya.


TESTIMONI 6 INCH BODY SERUM

 bau yang menggoda..hehe..wangi la..tak macam sesetengah body losyen lain.










 KISAH BENAR TURUN 8KG DALAM MASA 14HARI SAHAJA 

“Dah macam-maca, produk kurus yang cuba tapi benar-benar menjadi sekarang ni susah nak jadi,dah guna macam-macam losyen, makan ke, apea semua dah cuba, tetap hampeh..


  • Setelah kawan syorkan ‘6 Inch Body Serum’ ni memang sumpah macam tak percaya sebab ;-
  •  Memang tak panas langsung,
  •  Tak berminyak langsung, yang buatkan rasa tak best mcm losyen kurus lain.
  •  Bau yang sangat-sangat fresh menaikkan mood uolls bila cium, 
  • ( tak da bau macam perfume tak best @ minyak angin, sebab produk ni from 100% Extract Alami)
  • tak da langsung rasa gatal-gatal or miang-miang..Memang rasa macam tak pakai apa-apa
 Yang paling macam tak percaya, bila timbang selepas 2 minggu guna,


WOW dah 12 kg turun tanpa kawal diet @ ubat kurus lain..
Hanya sapu-sapu manja sambil tengok tv je dah boleh kurus..Memang 5 star baig kt company Izeara sebab keluarkan produk Superb ni ‘6 Inch Body Serum’ the best …


100%ORIGINAL

HARGA ASAL
RM 139.00 SM / RM 145.00 SS

HARGA PROMOSI

1 botol RM 70 (SM) / RM75 (SS)
3 botol RM 200 (SM) / RM210 (SS)
FREE POSTAGE

CARA ORDER


WHATSAPP: IZEARA" SENT KE 013-6046057


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...