SEARCH

Loading...

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

SCAR CREAM BY NINASKINCARE



SCAR CREAM NINASKINCARE

Bahan2 utama :

Onion extract : membantu memudarkan parut dgn cepat & dpt menegangkan kulit jugak..

Glycolic Acid & Hydraulic Acid : reduce pigmentasi & mencegah bakteria dr masuk ke dlm kulit..

Aloe Vera extract : kulit akan jadi lembut & bersinar..

Vitamin E : merawat parut2...

Cara pakai : bole pakai as night cream atau mix dgn any cream atau nak pakai kat tempat yg ada parut je pun bole.. 

TERBAIK UTK HILANGKAN PARUT !!

MAGIC SCAR CREAM by NINA SKINCARE

○ Membantu memudarkan parut dengan cepat serta dapat menegangkan kulit.
○ Pudarkan pigmentasi
○ Mencegah bakteria masuk ke kulit
○ Kulit lebih lembut dan bersinar

HARGA : RM 45SM RM48SS



2 comments:

Anonymous said...

Mcm mane nk oder ni, boleh email saya x salwanafuad@yahoo.com

Baq Al said...

Just Info :)
Mengurangi kekurangan wajah dengan krim malam (perawatan wajah kusam)
Krim malam untuk mengurangi kerut dengan zat menenangkan dan pelembab dari tumbuhan bekerja baik dnegan proses pembaharuan kulit di malam hari. Hasilnya wajah lebih halus ketika bangun pagi.
Selengkapnya .......

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...