SEARCH

Loading...

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

RAHSIA JELITA DATIN PADUKA UMIE AIDA DENGAN DOUBLE STEMCELL



BAGAIMANA PHYTOSCIENCE DOUBLE STEMCELL BOLEH MEMBANTU ANDA MENDAPAT WAJAH YANG LEBIH CANTIK?
Double Stemcell akan membantu dan merangsang pertumbuhan dan pengantian sel sel baru serta pembaikan sel lama ( yang telah rosak/cedera ) dalam darah, organ, kulit dan seluruh anggota badan. Dengan mengambil Double Stemcell – sel induk secara teratur setiap hari akan membantu pembaikan serta pengantian sel lebih effisien serta effektif dan dengan keseluruhan tubuh badan menjadi jauh lebih sihat dan ini akan terserlah pada kulit, wajah dan bentuk badan seseorang. Badan akan sentiasa cergas dan penuh bertenaga untuk menjalani kehidupan harian dan sesuai untuk semua peringkat umur dan jantina.

Hanya buka 1 sachet & tuangkan serbuk di bawah lidah.. Kemam selama 15-20 saat.. SENANG JE, kn.. Disyorkan bagi penyakit kritikal 1 sachet sebelum tidur & 1 sachet selepas bangun tidur.

KEUNGGULAN DOUBLE STEM CELL

1. Badan - menambahkan tenaga.
2. Kulit : Menjadikan kulit lebih lembut, muda serta mengebukan kulit.
3. Menegangkan Payudara.
4. Mengetatkan serta menghalang jangkitan dan masalah keputihan.
5. Menghitamkan serta menggalakkan pertumbuhan rambut.
6. Mengurangkan Migrain
7. Lain – lain : Mengatasi masalah sukar tidur, mengelakkan pertumbuhan kanser serta membekalkan tenaga kepada badan.

Amatlah disyorkan kepada mereka yang mempunyai masalah seperti berikut:

• Gout
• Kencing manis
• Darah tinggi
• Lemak darah
• Anemia
• Kulit sensitif
• Sistem penghadaman lemah
• Demam selsema
• Mudah letih dan badan lemah
• Tekanan
• Kolestrol tinggi

Bagaimana cara pengambilan Double Stemcell ini?

14 sachets X 1200mg (1 Kotak)
Pengambilan: 1 sachet setiap hari
Dengan teknologi nano, ia amat mudah dan cepat untuk diserap. Hanya letakkan di bawah lidah sahaja sudah memadai tanpa perlu dicampurkan dengan air terlebih dahulu.



Produk Kecantikan Dan Kesihatan PhytoCell Double Stem Cell

Picture
PHYTOCELL DOUBLE Stemcell™ adalah kombinasi terkini Swiss PhytoCellTec™ MalusDomestica (Sel Stem Epal) dengan  teknologi Swiss PhytoCell™ Solar Vitis (Sel Stem Anggur). diperkaya dengan Acaiberry dan blueberry untuk menyuburkan kulit anda dari dalam serta memberikan hasil yang ketara.

Produk DOUBLE Stemcell ini akan mengaktifkan semula sel-sel pada seluruh tubuh badan agar sentiasa cergas dan bertenaga menjalani aktiviti harian. Ia sesuai untuk lelaki dan perempuan.


PhytoCellTecMalusDomestica - selinduk daripada buah epal 
Uttwiler Spatlauber adalah nama pokok epal dari Switzerland yang ditanam sejak kurun ke 18 mempunyai keupayaan untuk menyembuhkan diri sendiri dan bertahan lebih lama daripada jenis-jenis lain, pokok epal ini hampir pupus kerana buahnya yang masam dan kurang diminati. Satu pasukan sains di Mibelle Biochemistry membuktikan bahawa dengan tahap kepekatan 0.1% daripada PhytoCellTec™ dapat memberi inspirasi kepada banyak sel-sel stem manusia yang menakjubkan sehingga 80% adalah formula rahsia yang kaya dan terkenal.

Epal ini tidak sama seperti yang terdapat di pasaraya atau kedai-kedai, ia mengandungi antioksidan yang tinggi, jika buah epal ini jatuh ke tanah, ia tidak akan kecut atau busuk untuk jangkamasa 4 hingga 6 bulan dan juga jika pokok atau buahnya tercedera, ia akan pulih dengan cepat. Antara mereka yang telah menggunakan teknologi Sel Stem Epal dalam penjagaan kesihatan mereka seperti Michelle Obama, Jennifer Lopez dan Helen Mirren.

PhytoCellTec™ Solar Vitis - selinduk daripada buah anggur  

Picture
PhytoCellTec TM Solar Vitis - selinduk daripada buah anggur

Stem Cell daripada anggur Gamay Teniturier Freaux. Gamay ialah  sejenis anggur dari daerah Burgundy, Perancis. Ia Mengandungi kandungan antioksidan yang sangat berkesan dan merupakan penyingkir radikal bebas untuk perlindungan UV. Ia merangsangkan pembaruan yang berterusan dan memperbaiki kulit untuk mengekalkan kelembapan kulit menjadikannya lembut dan gebu. Aktiviti sel stem kulit adalah factor utama dalam memastikan tenaga dan kapasiti penjanaan semula kulit. Solar Vitis kedua-dua melindungi dan mengekalkan aktiviti sel stem epidermis - walaupun dalam kes-kes tekanan yang disebabkan oleh UV.

Acaiberry

Picture
Dianggap sebagai beri kecantikan dari Amazon. Acai adalah padat dengan sebatian yang membuat badan terasa dan kelihatan menakjubkan dari luar dan dalam. Ia padat dengan antosianin dan flavonoid yang membekalkan lebih banyak antioksidan berbanding dengan kebanyakan buah beri. Ia mempunyai 5 kali antioksidan ginkgo dan 33 kali antioksidan wain merah. Bahkan ia bukan sahaja antioksidan, beri kecil ini juga padat dengan asid lemak omega, asid amino, mineral semulajadi serta Vitamin A, B1 dan E.

Dari sudut pandangan kesihatan, kelebihan Acai adalah amat mengkagumkan, antaranya:
  • Berat badan - meningkatkan metabolism dan menyingkirkan bahan buangan dan toksin yang banyak. 
  • Tenaga yang berpanjangan - berehat dengan lebih baik, bangun dengan lebih segar. 
  • Melancarkan peredaran darah, tumpuan dan ingatan - boleh meningkatkan peredaran darah ke otak supaya mampu beroperasi dengan lebih berkesan di samping meningkatkan daya ingatan dan kejelasan mental. 
  • Kulit yang lebih berseri - sebatian yang unik dan antioksidan menjadikan kulit dengan lebih muda dan segar. Merendahkan kolesterol, menguatkan jantung.

Buah Blueberry

Picture
Buah Blueberry merupakan penjana Anti Pengoksidaan yang berkesan. Perubatan tradisional memberitahu kita bahawa Blueberry mempunyai sejarah yang lama dalam penggunaan untuk anti penuaan, kencing manis, keletihan mata, menengangkan serviks/ payu dara, perlindungan sistem jantung, peningkatan selera makan, peningkatan daya ingatan, menyokong saluran darah, mengelak daripada jangkitan saluran air kencing dan juga pengurangan kolestrol dalam badan.

Buah yang tumbuh dimusim panas di Amerika Utara ini tumbuh secara liar seperti semak samun tetapi banyak sekali khasiat yang terkandung didalamnya. Selain buahnya, daun dan akar juga amat berkhasiat untuk kesihatan manusia. Banyak dihasilkan dalam bentuk serbuk teh!


PENGEDAR/STOKIS DIPERLUKAN SELURUH MALAYSIA
JANA INCOME 4K-5K SEBULAN



Plan ini membolehkan anda menggunakan produk dengan harga ahli iaitu RM270 anda akan mendapat 2pek DOUBLE stemcell. Jika anda hanya nak menggunakan produk tanpa menjadi ahli, harga sebenar produk adalah RM250 untuk 1 pek. Dengan menjadi ahli anda boleh jimat ;

Bukan AHLI :1 pek = RM250 , 2 pek = RM500


AHLI : RM270 (dapat 2pek), JIMAT RM230


 1 pek ~ 14 bungkus untuk 14 hari penggunaan

Dan ANDA juga akan memperoleh keuntungan syarikat lagi iaitu ;

1) Pendapatan dari ahli yang join dibawah anda 
Bonus penajaan   : 40% (downline)
 - Jika you masuk pakej silver dan ada rakan2 yang akan join under you masuk ; 
                  rakan silver, >>>>> you akan dapat RM100
                  rakan gold, >>>>> you akan dapat RM300
                  rakan mobile, >>>>> you akan dapat RM600
(Upgrade boleh dilakukan selepas 30hari dari tarikh pendaftaran dan perlu beli pakej baru dengan harga penuh)

>>>> Tengok, dengan kaedah makan jee tapi ANDA boleh menjana pendapatan.

 

Lately Ramai sms/pm /call dan mereka nak mencuba tapi merungut kerana harga yang ditawarkan agak 'lumayan'. Apa boleh buat kerana harga pasaran telah ditetapkan oleh pihak syarikat.

So untuk keuntungan dan penjimatan jangka panjang saya amat syorkan supaya anda terus beli dan daftar sebagai ahli. Saya pun hairan kenapa ramai yang segan-segan atau takut-takut. Anda tak perlu bayar apa-apa lagi kecuali nak order barangjer. Nak buat bisnes atau tidak takde paksaan. Yang penting boleh beli double stem cell pada harga terendah!

Keistimewaan sebagai ahli double stem cell
  • Beli sekali teus jadi ahli seumur hidup. Tiada yuran tahunan.
  • Anda diberikan username dan password peribadi untuk lihat rekod pembelian dan promosi esklusif yang ditawarkan.
  • Belian semula pada bila-bila masa yang anda suka secara terus online siap dengan tracking order. 
  • Harga belian semula yang jauh lebih murah.
  • Tak perlu maintain, datang meeting atau seminar.

so kalau uolls nk oin ahli double stem cell under syuhada e shop ada pakej dibawah


JIKA UOLLS INGIN BUAT BUSINESS DAN JANA INCOME LEBAT KAMI SYORKAN ANDA AMBIL PAKEJ GOLD DAN MOBILE STOKIS

PAKEJ PRODUK DOUBLE STEMCELL

Terdapat 3 Jenis Pakej Yang Ditawarkan:

PAKEJ
AMAUN
PRODUK
PRODUCT
POINT (PP)
SILVER
RM270 (W.M)
(USD80 / W.M)
2 PACKS OF
DOUBLESTEMCELL
250
(73)
RM285 (E.M)
(USD84 / E.M)
GOLD
RM1,620(W.M)
(USD477 / W.M)
12 PACKS OF
DOUBLESTEMCELL
1,500
(440)
RM1,700 (E.M)
(USD500 / E.M)
13 PACKS OF
DOUBLESTEMCELL
MOBILE STOCKIST
RM5,400 (W.M)
(USD1,588 / W.M)
40 PACKS OF
DOUBLE STEMCELL


5,000
(1,470)
RM5,660(E.M)
( USD1,665 / E.M)
43 PACKS OF
DOUBLE STEMCELL

Setiap pakej adalah berbeza dari segi jumlah dan potensi pendapatan yang anda akan terima dalam Pelan Fast Start!
Pemilihan pakej adalah amat penting sekali kerana ianya akan menentukan Jumlah Pendapatan Maksima Harian yang akan anda terima.

Bagaimanapun anda diberikan masa untuk UPGRADE ke Pakej yang lebih besar dalam masa 30 hari selepas pendaftaran.


Yg berminat blh pm kamisapa mau daftar join ahli double stem cell under syuhada e shop angkat tangan !!!!duta umie aida

pakej silver : 2 box (rm270) -- keuntungan sehingga 10k
pakej gold : 12 box (rm1620) -- keuntungan sehingga 50k
Pakej mobile : 40 box (rm5400) -- keuntungan sehingga 100k
Harga jual 1 box rm250

Yg berminat blh pm kami


OK DAH BACA??DAN DAH BUAT 
 


KEPUTUSAN NAK JADI AHLI???


 LAKUKAN PEMBAYARAN RM 270 ATAS

 MANA MANA AKAUN DAN MAKLUMKAN

 KEPADA KAMI MELALUI 

SMS/WHATSAPP 

KLIK SINI>>>>double stemcell

ATAU SMS> JUTAWAN 

STEMCELL>0136046057


TESTIMONIAL





























No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...