SEARCH

Loading...

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

SNE CAPSULE( PENAWAR TERBAIK SEGALA PENYAKIT) INSYAALLAH


Salah satu kelebihan yang terdapat pada kapsul SNE ialah kemampuannya mengesan penyakit. Caranya, letakkan kapsul SNE di bawah lidah dan tunggu sehingga ianya larut. Apa yang anda rasai itu menggambarkan keadaan tubuh badan anda (sebenarnya, kemam kapsul SNE tak sampai seminit pun anda sudah boleh rasa dan menilai sendiri di mana tahap kesihatan tubuh badan anda..:))



CAPSULE SNE
Sesuai untuk yang mengalami masalah jerawat,kulit sensitif,badan bertoksin. Kami sarankan anda ambil Beutskin bersama Pil SNE untuk kesan yang lebih baik.
Harga : RM220.00 (SP)
HARGA AHLI RM180.00
BELI SEKOTAK RM220 dan daftar ahli dengan kami untuk dapatkan harga RM180 untuk belian seterusnya.
Trial ada 10 biji,20 biji,30 biji,40biji

READY STOCK!!!
SESUAI UNTUK LELAKI DAN WANITA


DAPATKAN SEKARANG!!!!



013-6046057




KAPSUL SNE menggabungkan minyak biji Seabuckthorn dengan Mukopolisakarida Makromolekul sebaga ramuan aktifnya, diekstrak dan diperhaluskan dengan penggunaan teknik pengekstrakan superkritikal karbon dioksida. KAPSUL SNE berkesan untuk menyingkirkan toksin danradikal bebas, meningkatkan system imun, mengaktifkan sel-sel otak, system saraf dan system endokrin, serta menyelaras dan membaik pulih sel-
sel badan, untuk mencapai tahap metabolism yang optimum.



Kapsul SNE bertindak mengikut 5 teori dlm badan manusia: 1. Membaik pulih sel (kencing manis berlubang) 2, Mengimbangkan hormon 3. Menyingkirkan radikal bebas 4. Meningkatkan sistem imun 5. Mengubah genetik (penyakit keturunan)

 Untuk info...kapsul sne adalah produk utama dlm syarikat kerana kehebatan nya membaik pulih penyakit spt strok, soriasis,ekzema,jantung,kencing manis dll....Kaya dengan 190 vitamin, galian dan mineral.... ramai doktor dah join dan rekomen kapsul sne kpd pesakit...


6 CIRI UTAMA

• Menyuburkan dan mencergaskan sel
• Menyelaras dan membaik pulih sel
• Mengandungi kesan anti-bakteria
• Menyeimbangkan system badan
• Membersihkan darah dan membantu dalam proses detoksifikasi.

MANFAAT UTAMA
• Berkeupayaan untuk menyingkirkan radikal bebas dan elemen berbahaya.
• Meningkatkan fungsi system imun.
• Mencegah pelbagai jenis penyakit system pencernaan.
• Mengurangkan tahap lipid darah dan kolestrol, justeru mencegah penyakit kardio-serebrovaskular.
• Mencegah jangkitan influenza.
• Merawat lecur, parut, reput fros dan kudis tekanan.
• Mencegah kerosakan yang diakibatkan oleh radiasi dan oksidasi.
• Menggalakkan peredaran darah dan mengelakkan pembentukkan bekuan darah/thrombus; mempercepatkan prose penyembuhan luka selepas pembedahan.
• Mencegah dan merawat pelbagai masalah ginekologikal. Produk ini amat sesuai untuk kaum wanita.
• Membantu perkembangan fizikal dan keupayaan mental kanak-kanak.
• Meningkatkan kesihatan kulit dan menagguhkan proses penuaan.

KESAN RAWATAN KAPSUL SNE

Tempoh Rawatan Pertama (1-30 hari)
- Wajah yang cantik dan berseri
- Kualiti tidur bertambah baik
- Mempertingkatkan system imun
- Kesejahteraan mental
- Meringankan penderitaan penyakit semasa
Indikasi :- Kesan rawatan Kapsul SNE telah bermula, menyingkirkan toksin dan radikal bebas daripada badan anda. Sesetengah individu akan mengalami tindak balas yang positif (reaksi penyelarasan). Namun begitu, reaksi sedemikian akan hilang dalam tempoh 1-2 minggu.

Tempoh Rawatan Kedua (30-60 hari)
- Berasa cergas dan bertenaga
- Wajah yang cantik dan berseri
- Pigmentasi dan kedutan berkurangan
- Kualiti tidur bertambah baik
- Penderitaan penyakit semasa diringankan dan bertambah lega
- Wajah tampak berseri dan lebih muda.Indikasi :- Sistem endokrin diselaraskan untuk mencapai keseimbangan dalaman; fungsi imun dipulihkan, metabolism pada tahap optimum. Anda dinasihatkan untuk terus mengambil Kapsul SNE.

Tempoh Rawatan Ketiga (selepas 60 hari)
- Keletihan, kepenatan dan sakit belakang semakin lega
- Kulit tampak lebih lembab, halus dan gebu
- Pigmentasi berkurangan atau semakin pudar
- Pengurangan tahap gula darah, lipid darah dan kolestrol
- Peredaran darah yang optimum; hujung jari berwarna kemerah-merahan
- Symptom penyakit semasa telah dibaik pulih dengan ketara.
Indikasi :- Kapsul SNE merupakan sumber nutrient penting untuk tubuh badan anda. Ia membantu menyelaraskan fungsi tubuh anda. Anda dinasihatkan untuk terus mengambil Kapsul SNE.

Penyelarasan kesihatan yang optimum.
- Pada tahap ini, anda telah menikmati faedah Kapsul SNE. Anda dinasihatkan untuk terus mengambil Kapsul SNE. Dos boleh dikurangkan setengah. Kesimpulannya, Kapsul SNE membantu anda kekal sihat, bebas daripada penyakit dan awet muda, membolehkan anda menikmati usia yang panjang.

KAPSUL SNE sesuai untuk :
1. Penyakit saluran pernafasan; penyakit saluran gastrousus; penyakit sistem urinary.
2. Penyakit kerdiovaskular dan serebrovaskular; penyakit system peredaran darah.
3. Penyakit system saraf; reumatisme dan arthritis
4. Penyakit kulit;
5. Keadaan separa sihat;
6. Fungsi imun yang semakin merosot;
7. Lecur, lepuh, kudis tekanan, luka, reput fros.


DEALER 


Syarat menjadi dealer yang amat mudah. Modal kecil tetapi permintaan, untung dan bonus yang tinggi


Details yang diperlukan untuk pendaftaran dealer SNE Beutskin Essence adalah seperti di bawah:


Nama penuh:

No I/C:

Taraf Perkahwinan:

Alamat penuh surat-menyurat:

No Tel Rumah:

No Tel Pejabat:

No Tel Bimbit:

Email:




Kepada semua yang tinggal berdekatan dengan area rumah sy di kg alai melaka boleh direct ke rumah untuk amik barang

SENARAI DEALER/STOKIS  KAWASAN AKAN DIUPDATE DALAM MASA TERDEKAT.SO SESIAPA YG BERADA DIKAWASAN YG BERDEKATAN DENGAN DEALER SY BOLEH LA COD DENGAN MEREKA (dealer yg betul2 aktif je ye sy akan senaraikan)
if ada cust yg nak COD dikawasan uolls, i akan recmmend uolls sebgai delaer and stokis sah untuk deal dengan mereka.jgn risau visitor yg lawat blog ni around 250-300org everyday so potential untuk uolls dpt buyer tinggi.lagipon kalau sy dr mlk nk COD ke KL xke jauh ,so if ada dealer kt kawasan tu jimat la duet pos.senang kan cust xyah tunggu seharian untuk brg sampai 

ni visitor sehingga jam 10.29mlm 






DEALER
Siti Nuurul Fatihah- Kota Belud/Kota Kinabalu (012-8255633)
Zuliana-selayang,Gombak/damansara/ pj ( 012-6381499)
Siti nor zarina-semabok/duyong Melaka (012-9338405)
Nurzahidah- miri sarawak/brunei(+6738952112)
siti affzan -bukit rambai/melaka (0173100064)


BERMINAT???
LIKE MY FAN PAGE DULU HEHE
SMS 0136046057 UNTUK PERTANYAAN STOK
ISI FORM DI SINI SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...