SEARCH

Loading...

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

CHRISZEN SPONGE AIRMATA - mekap lebih cantik dan rata


yeeeehuuuuu sekianlama cik kiah x update blog..kekangan masa...
cik kiah br je bawk masuk chriszen sponge ni memandangkan ramai cust2 yg order chriszen foundation mencari2 spponge air mata ni...

ramai xtahu sponge air mata ni bukan calang2 sponge tau.... 


KEBAIKAN SPONGE AIRMATA

 Direka menggunakan bahan yang selamat untuk kulit

Lembut dan selesa pada kulit anda

Memberikan sapuan yang lebih sempurna bagi menyerlahkan kecantikan kulit

Sesuai untuk pelbagai jenis kegunaan dalam penjagaan kecantikan

Mencegah krim atau bedak asas daripada bertompok pada kulit wajah

Boleh digunakan untuk bedak asas, krim pelembap, pemerah pipi mahupun pembayang mata

Boleh dibawa ke mana-mana




CARA GUNA



Boleh digunakan ketika Chriszen Teardrop NBR Sponge lembap mahupun kering.

Sapukan span pada krim pelembap, pemerah pipi mahupun bedak asas dan oleskan pada wajah.

Bahagian bawah span boleh digunakan pada bahagian wajah yang luas seperti dahi dan pipi.

Bahagian hujung span pula sesuai untuk digunakan pada hidung dan kelopak mata.

Cuci span menggunakan air serta pencuci muka atau penanggal mekap dan keringkan sebelum menggunakannya semula.



Ok mungkin korang tertanya-tanya kenapa bentuk span ni pelik? Sebenarnya bentuk dia ni sangat memudahkan korang apply foundation seluruh muka tau. Contohnya tengah-tengah span yang melengkung tu memudahkan korang pegang (easy grip design), dan bentuk atas yang tajam tu memudahkan korang apply foundation di tempat-tempat yang susah nak capai seperti bawah mata, celah tepi hidung, dan kawasan tepi bibir. Last sekali bahagian bawah dia yang bulat memudahkan korang apply kawasan seperti dahi, pipi, dan leher.



ANTARA KOSMETIK YG BOLEH MENGGUNAKAN TEARDROPS SPONGE


Liquid foundation

Cream foundation

Stick foundation

Concealer

Face powder


Biasanya span ni dibasahkan dahulu sebelum sapu foundation ke muka untuk mengelakkan span tersebut menyerap terlalu banyak product / foundation terutama bagi liquid foundation. Membazir je sapu foundation bebanyak kat muka tapi sebenarnya nak guna sikit je, kan?



BERMINAT UNTUK ORDER??



harga kami:

1 unit : rm 23sm rm25ss




tunggu brg sampai depan pintu 
beli tanpa ragu -ragu
0136046057 


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...