SEARCH

Loading...

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

SYMA BEAUTYCARE:UNTUK KULIT LEBIH CERAH ,GEBU DAN BEBAS CELA

 Masalah kulit berjerawat dan kusam? 
Berminyak dan tak berseri? 
Nak jadi cantik tapi tak mampu keluarkan modal mahal untuk membeli alatan kosmetik?
Jom jadi cantik dengan Syma Beauty Skincare (SBS)....
Pasti U Olls akan Berpuas Hati... 


Lihatlah hasilnya, muka berbintik, akibat jerawat, jeragat dan sbgainya semua kami padam dan gantikan anda dengan kulit wajah putih glowing hanya dengan harga yang sangat Berbaloi...

Murah dan mudahnya? Tak percaya? 
Jom sertai kami hari ini dan jadilah wanita jelita yang bijak memilih syma beauty skincare. Sekarang semua wanita mampu jadi cantik. 

Jawapannya senang aje u olls...
U Olls Harus Dapatkan Syma Beauty Skincare (SBS)

Haaa cun ke idak pengasas SBS ni??

syma dah gunakan SBS 6 bulan sebelum beliau memasarkan SBS lagi tau... 

eleh mmg la kulit xdak masalah boleh la sembang
sapa kata??
mai nk kasik tepek 1 gambr uolls belek puas2

haaa nampak beza x?? sikit ke banyak??
xpercaya lagi xpa xpa
before tu kita tgk dlu apa kelebihan dan kebaikan SBS nikitty luv

[INGIN TAU KELEBIHAN SET SYMA BEAUTY SKINCARE?] 

1) Syma Beauty Soap (Facial Cleanser) - 50g [KKM : NOT40905187K]
 [✔] Menghilangkan jerawat & jeragat pada wajah 
[✔] Menjadikan kulit berseri-seri & tidak kusam 
[✔] Menghilangkan parut & masalah kulit berminyak 
[✔] Menjadikan wajah kelihatan segar & bermaya
 [✔] Menjadikan kulit gebu, awet muda & bercahaya  

2) Syma Day Cream With SPF 35 - 5g [KKM : NOT40905187K]
 [✔] Membantu mengimbangi minyak berlebihan pada kulit
 [✔] Membekalkan nutrien yang diperlukan pada kulit 
[✔] Menghindarkan kulit dari terdedah kepada sinaran matahari yang berlebihan
  [✔] Membantu menghilangkan masalah kulit wajah 

3) Syma Night Cream - 5g [KKM : NOT40905188K 
[✔] Mengatasi masalah serius akibat penggunaan produk lain berasaskan merkuri 
[✔] Memelihara kulit wajah agar kelihatan awet muda 
[✔] Menjadikan kulit gebu & mengembalikan seri wajah  





Cuma perlukan 3 benda ni sahaja okay untuk nampak cantik 


Cantik sangat-sangat kan kulit pengasas Syma Beauty Skincare (SBS) ni..
Orang kelantan mek syima.. Umur baru 20 tahun tapi dah ada bisnes sendiri..
Semua orang dok tanya-tanya apa rahsia kecantikan Syima..
Nah sekali dia keluarkan terus produk sendiri bagi uols pakai..
"Kulit makin cerah dan putih sekata hanya dalam 2 minggu "

" TQ akak suggest produk ni, muka x kusam lagi, bintik2 halus hilang sepenunhnya , jerawat kecut, tak naik2 lagi..licin gebu dah sekarang "
"Dah tambah cerah.."
"Parut pudar cepat sangat.."
"Jerawat kecut tanpa bekas.."
"Licin dah muka sekarang.."
Now adik kita nih dah semakin Confident tau...


"Jeragat pudar "
"Kulit makin putih"
"Seriuosly jatuh cinta dengan Syma Beauty Skincare.."


" Ramai tegur kulit dah lain, alhamdulillah, Terima Kasih Syma Beauty Skincare"


"Dah macam2 cuba, akhirnya jatuh cinta dgn syma beauty skincare"
" Sekarang putih sekata, bak kulit baby....dah x tukar lain dah"




Hanya Dalam 3 Hari
Wajah dah tak kusam lagi


" plg best sbb jerawat kecik2 semakin surut, kulit plak, pinkish2 gitew, nampak moist"
Memang bestla.... terbaekkk


" serius terkejut gila"
" jerawat memamg dah kurang"
" terima kasih Syma Beauty"


Last sekali kita tunjuk bukti SBS ni ada kelulusan KKM ye..
Syma Beauty Skincare telahpun mendapat kelulusan daripada KKM dan disahkan selamat malah 100% natural. Segala ramuan yang digunakan berasal daripada sumber semulajadi dan segala proses pembuatan Syma Beauty Skincare dipantau ketat dan di bawah kawalan dan standard ISO yang telah ditetapkan.

Bagi sesiapa yang masih ragu-ragu boleh semak sendiri di :- http://quest3.bpfk.gov.my/QUEST3_SEARCH/

Syma Beauty Facial Cleanser : NOT140905186K
Syma Day Cream : NOT149095187K
Syma Night Cream : NOT140905188K

So, apa lagi nak ragu-ragu kan. Jom beli sekarang dan jadi cantik.

ok dah puas hati dah????
berminat nk try 1 set???

harga kami termasuk pos : RM 65(SM) RM70(SS)
ready stock 

dijamin 100% original 
beli tanpa ragu -ragu


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...