SEARCH

Loading...

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

BLACKHEAD SERUM REMOVER



Blackhead / Whitehead tu sama ke ?


Sudah tentu tidak . Backhead terbentuk apabila sebum ( minyak ) pada muka terdedah pada udara . dengan menggunakan bhasa lagi senang liang roma / pori tersumbat dan sebum yang menghitam disebabkan teroksida . 

Manakala whitehead pula berlaku pada bawah wajah kita ni disebabkan sisa2 mekap ataupun kekotoran yang ada pada wajah kita ni tersumbat dan ia tidak terdedah pada udara kerana liang roma kita kecil .

Okay , dah tahu kan kenapa whitehead dan blackhead berlaku . sekarang saya nak share satu tips cara hendak menghilangkan whitehead dan blackhead . cara ia sgt berkesan . dan sgt mudah untuk dilakukan dan yang paling penting ia jimat ! 



HARGA: RM 25SM RM30SS

BELIAN BORONG 10UNIT KEATAS



Cara Menggunakan : 

Cuci / Bersihkan wajah dahulu..
Ambil kapas & dibahagikan kepada 2..
Basahkan kapas dengan Blackhead Serum & letakkan di bahagian hidung.
Seleps 15minit uolls boleh picit / biarkan kapas sampai kering & tarik..
Picit bahagian yang bermasalah dengan Acne Needle / Besi cam yang di gunakan di spa...

MORE TESTIMONIAL : https://www.facebook.com/syuhada.shop

TESTIMONIAL









 HARGA: RM 25SM RM30SS

BELIAN BORONG 10UNIT KEATAS



HANTARKAN BUKTI PEMBAYARAN / RESIT DENGAN SALAH SATU CARA BERIKUT :

Whatsapp/SMS : 0136046057
Inbox (Facebook Pages) : Syuhada E-Shop


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...