SEARCH

Loading...

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

FEELVOGUE FOUNDATION






(NEW PACKING)


Harga Pasaran :

RM75SM RM80SS termasuk pos

Harga Promosi :

RM60sm/RM65ss free postage

Jom Try Foundation FeelVogue Pilihan Makeup Artis Professional ! | Siapa ada masalah dengan kulit muka? Muka tak sekata, muka berjerawat, banyak bintik hitam, parut jerawat, muka berminyak ?? Ini adalah penyelesaianya. Gunalah foundation FellVogue ni pasti masalah-masalah anda tentang kulit muka selesai ! Cubalah. Hehe

Fungsi FeelVogue Foundation :

  • Pelindung Terbaik di sini membawa maksud, FV Supercover Foundaon ini peranannya adalah sebagai pelindung bagi pelbagai jenis masalah kulit wajah.
  • FV Supercover Foundation juga didatangkan khas dengan tambahan kandungan Vitamin E & SPF 30 yang secara langsung bertindak melembapkan serta melindungi kulit wajah dari sinaran UV.



Ada 2 Color 
01 : Beige Skin Colour (utk yang kulit cerah)
02 : Natural Skin Colour (utk kulit sawo matang @hitam manis)

Yang ini tekstur lebih kurang BLV Pink Glow. But, ada 2 color. So, yang cerah ambil yang Beige, yang sawo matang ambil yang Natural ya. Semua orang sesuai pakai. Really, memang sesuai. FeelVogue Supercover Foundation pun ada effect glow. Muka shine-shine nampak berseri lah.

FeelVouge! sesuai untuk

kulit berminyak
kulit kering 
kusam serta kulit sensitif
Sesuai untuk semua jenis kulit 




KELEBIHAN 
Feel Vogue Supercover Foundation
10gm (Tahan sehingga 3-5 bulan) 
Vitamin E
Spf 30
Glowing
Anti rekahan
Long Lasting up to 16hour
Texture ringan
Professional coverage
Halal & mendapat kelulusan KKM
 Keluaran Bumiputera

KKM : NOT130905995k




Pengunaan :
10gm (Tahan sehingga 3-5 bulan) 
Pengguna sedikit pun, dah memberi kesan yang superb di wajah.

Cara Pemakaian FeelVogue :

  • Calitkan sedikit FV pada batang hidung, pipi, dagu dan dahi.
  • Sapuan boleh menggunakan jari atau span basah.
  • Untuk kesan dan hasil yg terbaik, gunakan span yang boleh menyerap air, basahkan span dan ratakan FV di wajah.
  • Pemakaian FV ini boleh digunakan tanpa bedak, malah sangat ringkas dan mudah untuk diaplikasikan.
  • Hanya 3 minit untuk miliki kulit wajah yang sempurna.


Review kawan-kawan / customer :

Tekstur yang ringan. Bau yang wangi. Full Coverage tutup semua scar dengan segala spot yang tak berkenaan. Easy to apply. And meratakan kulit. Kalau pakai, sikit-sikit masalah kulit akan selesai. Sebab FeelVogue ada vitamin E which is good for skin. Untuk oily skin, pakai FeelVouge your skin akan undercontrol. Tapi tak tahan selama 16jam. Maybe 8 hours sahaja or less. And it'll turn to glow. Nak kesan glow jangan apply bedak. Make up tak pecah. Bila peluh effect glow akan semakin menyerlah. Nampak berseri-seri. Pakai nipis dah mencukupi.



Harga Pasaran :

RM75SM RM80SS termasuk pos

Harga Promosi :

RM60sm/RM65ss free postage



TESTIMONIAL












Harga Pasaran :

RM75SM RM80SS termasuk pos

Harga Promosi :

RM60sm/RM65ss free postage



HANTARKAN BUKTI PEMBAYARAN / RESIT DENGAN SALAH SATU CARA BERIKUT :

HUBUNGI KAMI ?

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...