SEARCH

Loading...

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

EGF SERUM BY NINASKINCARE



ni la dia serum magik or EGF serum sebab apa magik. Sebab serum ni memang bila pakai korang ketagih nak pakai lagi. Serum EGF nih tak sama dengan serum serum vitamin e kat luar sana. Sebab tu mahai sikit. tapi 30 biji berbaloi lah kan. 

kulit makin moistttt.. Macam coklat moist. best gila wehh. Sape yang nak kawen tu silalah melaburkan RM anda segera. Nanti mudah mak andam nak sental muka korang.. heeee 

Tak percaya lagi sila lihat kulit pengasas Ninaskin care ni. Dia yang keluarkan serum egf ni..Tak peliklah kulit dy macam patung..huhuhu..jeles !!

Harga Termasuk Postage : 
Sebotol : RM95 (SM) ; RM100 (SS)
* Sebotol ada 30 Biji unt kegunaan selama SEBULAN :)


Berminat??
Sila sms/whatsapp 0136046057





Cantik kan ! Seriuss jeles. Sebenarnya banyak lagi produk produk lain keluaran NINA SKINCARE  nih yang sangat2 berkesan.. 




Harga Termasuk Postage : 
Sebotol : RM95 (SM) ; RM100 (SS)
* Sebotol ada 30 Biji unt kegunaan selama SEBULAN :)


Berminat??
Sila sms/whatsapp 0136046057 dan boleh pm di page fb


EGF Serum adalah generasi akan datang anti-penuaan serum yang meningkatkan penampilan dan kesihatan kulit anda dengan menggalakkan kulit untuk membaiki sel-sel sendiri. Bahan utama adalah Faktor Pertumbuhan epidermis (EGF), satu bahan yang berlaku secara semula jadi dalam kulit manusia dan yang mempunyai keupayaan untuk mempercepatkan kadar pusing ganti sel dalam kulit.


Activators Selular adalah protein yang penting untuk penyenggaraan dan pembaikan sel-sel kulit. Dengan usia tahap ini activators selular dalam kulit kita berkurangan. Kulit kita memperbaharui diri kurang kerap, dan mula kelihatan kurang berseri dan lebih berkedut. Biasa, penggunaan sekali atau dua kali sehari. EGF Serum membalikkan proses ini dan memberikan peningkatan dramatik dapat dilihat dalam beberapa minggu.



KELEBIHAN:
Sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk muka dan leher. Juga boleh digunakan pada badan jika dikehendaki. Hanya memohon satu penurunan kepada setiap kawasan yang dikehendaki anda ingin merawat.



  •  Membalikkan tanda-tanda penuaan.
  • Mengurangkan pigmentasi tidak sekata.
  • Menambah seri dan kilauan.
  • Melembapkan mendalam.
  • Menghapuskan tempat-tempat kering.
  • Memperbaik.
  • Diluluskan oleh Dermatologi.
  • Satu-satunya tumbuhan yang diperolehi EGF dalam penjagaan kulit.
Harga Termasuk Postage : 
Sebotol : RM95 (SM) ; RM100 (SS)
* Sebotol ada 30 Biji unt kegunaan selama SEBULAN :)


Berminat??
Sila sms/whatsapp 0136046057 dan boleh pm di page fb



EGF SERUM - EPIDERMIS GROWTH FACTOR


Terbaik untuk merawat kulit.. Bukan shj boleh buat parut hilang, tetapi boleh melicin, melembap dan mencerahkan kulit.



Harga Termasuk Postage : 
Sebotol : RM95 (SM) ; RM100 (SS)
* Sebotol ada 30 Biji unt kegunaan selama SEBULAN :)



Berminat??
Sila sms/whatsapp 0136046057 dan boleh pm di page fb



Salah seorang my customer menggunakan EGF SERUM. Terbaik!

Nak kulit licin tanpa cela? Jom semua pakat guna EGF SERUM nie..... 


''I love EGF SERUM''

Yeayyy! Lagi-lagi testimoni EGF SERUM.. Nak parut cepat hilang ke.. Nk kulit licin lembut ke.. Boleh guna EGF SERUM nie..


EGF SERUM nie mmg oily, tapi cepat meresap dan MIRACLE. The best serum! 
Nak beli kena beli 2botol terus uols.. 
Heheh nnt berebut dgn encik suami....


Harga Termasuk Postage : 
Sebotol : RM95 (SM) ; RM100 (SS)
* Sebotol ada 30 Biji unt kegunaan selama SEBULAN :)


Berminat??
Sila sms/whatsapp 0136046057 dan boleh pm di page fb

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...