SEARCH

Loading...

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

KOKURYU BEDAK ARAB SUMMER CAKE 50G DAN 25G













WARNA-WARNA BEDAK ARAB




Bedak Arab Super Summer Cake Kokuryu merupakan powder digabungkan dgn krim kecantikan secara saintifik membentuk powder, foundation, moisturizer dalam satu. Bedak ni 3 in 1. Ia adalah teknologi dari Jepun dan dipasarkan di Filipina. Pengguna setianya adalah wanita Arab (itu yang dapat nama manja Bedak Arab)

Bedak Arab Kokuryu Super Summer Cake didatangkan dengan Kokuryu Beauty Sponge.
HALAL product!

11 sebab kenapa anda perlu miliki bedak arab kokuryu hari ini juga.

1. Bedak ini 3 dalam 1: mouisturizer, foundation & alas bedak… sangat jimat!
(sesuai untuk sesiapa yang apply mouisturizer & foundation dekat muka sebelum apply compact powder, tak perlu nak beli banyak-banyak lagi dah)

2. Mengikut aliran darah pemakai. Tak kira kulit gelap, cerah, putih dan sebagainya, Sesiapa sahaja sesuai pakai (sesuai untuk semua jenis kulit muka)

3. Kemas dan sekata membuatkan anda indah
(rasa macam tak ada something yang melekat dekat muka bagi yang tidak pernah apply compact powder dekat muka)


4. Tidak akan menghitamkan atau menggelapkan kulit anda
(untuk yang berkulit cerah, tak perlu risau sebab compact powder ni tak bagi apa-apa kesan seperti kulit akan nampak lebih gelap atau something)

5. Mengecutkan jerawat
(sesuai untuk jenis kulit muka yang mempunyai jerawat, kalau sebelum ni korang risau nak guna compact powder yang mana sebab kulit muka berjerawat & takut bertambah teruk, sekarang tak perlu risau lagi sebab bedak arab boleh mengecutkan jerawat korang)

6. Apabila berpeluh anda akan nampak lebih cantik
(certain compact powder akan membuatkan kulit muka korang berminyak bila berpeluh tapi tidak untuk bedak arab malah nampak lagi berseri)


7. Tahan selama lebih 8 jam
(sampai malam boleh bertahan, tak perlu nak apply berkali-kali dalam masa satu hari)

8. Tidak melekat pada tudung, kain, tisu dan sebagainya kerana ia terus meresap ke kulit
(certain compact powder melekat dekat tudung laa, kain laa, tak pasal-pasal tudung yang dah bergosok cantik kena bedak tapi tidak untuk bedak arab, bedak arab akan terus meresap ke muka)

9. Suci dan Halal, boleh dibawa solat
(haaaa ini penting, kalau keluar ke mana-mana senang, kalau nak solat mesti nak kena bersihkan bedak dengan betul tapi untuk bedak arab tak perlu lagi, boleh ambil wuduk macam biasa dan kalau bedak tu masih lagi terkesan dekat muka.. jangan risau sebab bedak arab boleh dibawa solat)

10. Sesuai untuk semua aktiviti, santai2, nak pakai cepat tapi hasil mantap
(kalau aktiviti bersukan ke ape ke kan, nak pulak kalau tergesa-gesa nak pergi ke kelas sebab lambat punya pasal)

11. Satu bedak compact boleh tahan sampai 3 bulan
( ikut penggunaan masing-masing)
HARGA PROMOSI

50G-RM50SM/ RM55SS
25G-RM35SM/ 40SS
FREE SHIESEDO MASK+EYE MASK


BELIAN BORONG 10UNIT
RM35/UNIT POSTAGE RM10SM RM12SS


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...