SEARCH

Loading...

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

2BE GORGEOUS FIBER -CABARAN DETOX 14HARI







2BE GORGEOUS FIBER
TERHANGAT DIPASARAN MASA KINI

RUGI UOLLS TAK BELI NI TAU….

BOLEH GANTIKAN NESCAFE /KOPI /TEA UOLLSS TU HEHEH

2BE GORGEOUS FIBER ialah produk minuman kesihatan, detoxifikasi , pelangsingan, tenaga dan kecantikan yang paling mengikut citarasa pengguna.

SIAPA YANG PERLU DETOX???

Makan ubat kurus, tak kurus-kurus !
Makan ubat putih, tak putih-putih !

KENAPA YE ?
Apa kata DETOX dulu dengan 2BE GORGEOUS FIBER.
Fiber ni special , sebab ia lazat ala-ala smoothie.

Anda boleh pelbagaikan RESIPI tanpa menjejaskan keupayaan khasiatnya pun.

PALING MENARIK, KESAN SANGAT MENAKJUBKAN .

2BE GORGEOUS FIBER ialah produk minuman kesihatan, detoxifikasi , pelangsingan, tenaga dan kecantikan yang paling mengikut citarasa pengguna & juga merupakan minuman gabungan buah-buah terbaik, super fruit, sayuran,fiber, madu, mutiara, kekacang dan bahan organik lainnya . 

Anda diluar sana sangat2 di galakkan mengambil 2BE GORGEOUS FIBER terlebih dahulu sebelum mengambil mana2 supplement untuk tujuan detoxifikasi (buang toxin)

Produk ini ialah BANTUAN DETOKS yang hebat. Bagi yang dah cuba pelbagai supplement, TETAPI TAK BERKESAN mungkin kerana ada TOKSIN dalam badan. Buang toksin tersebut kemudian anda lihat kesan pengambilan supplement selepas itu. Lagi cepat serap. Sebab tu, ia juga boleh menjadi booster untuk supplement kecantikan kepada anda. BOOSTER hebat kepada semua supplemen. 

Sama ada anda nak gunakan 2be Gorgeous Fiber sahaja atau nak campur dengan supplement lain, TIADA MASALAH.

2BE GORGEOUS FIBER di hasilkan kerana ingin membantu wanita dan peminat kecantikan / kesihatan mendapat kesan terbaik dan maximum sesuatu supplement dan membantu semua mendapat khasiat organic lengkap . Belum ada produk seperti 2BE GORGEOUS FIBER di Malaysia memandangkan gabungan bahannya sangat LENGKAP malah harganya sangat berpatutan / mampu 'maintain'/ tidak menyusahkan orang untuk membelinya. 

Perisa strawberry milk tetapi bukan susu ia 100% dairy free. 
TIADA TENUSU.
Sebab tu if you all nak letak sedikit susu manis sikit or susu segar, khasiat still tak terjejas.
Mungkin kerana ada badam telah menambah rasa sedap produk ni sampai ada yang mula menggantikan ia dengan nescafe / caffeine..U ALL MUST TRY IT


Fungsi utama 2BE Gorgeous FIBER ialah DETOX 
- buang toxin hilangkan tanda2 ketiak hitam
- menguruskan badan MEMBAKAR LEMAK ( kerana ada lecithin)
- mencantikkan kulit menjadikan complexion kulit merah jambu
- mengelakkan kanser usus menyerap asid urik dalam badan kenyang sepanjang hari 
- mengelakkan sembelit 
- melancarkan peredaran darah 
- sesuai lelaki dan wanita serta kanak2 seawal 12 tahun yang mengalami obesiti ! 
Sebab tanpa kita sedar, lemak , jerawat dan masalah kat badan kita berpunca dari toxin.


CARA PENGAMBILAN YANG UNIK


2BE GORGEOUS FIBER untuk DETOXIFIKASI / SEMBELIT

1. Masukkan 1 sudu makan + 1 cawan teh air suam .


Minum 2 HARI 1 KALI SAHAJA

2BE GORGEOUS FIBER untuk BANTUAN PELANGSINGAN

1. Masukkan 1 sudu setengah + 1 cawah teh air suam hampir ke 

panas

Minum setiap pagi before breakfast atau setiap kali sebelum 

pengambilan makanan berat

2BE GORGEOUS FIBER untuk KECANTIKAN / CUCI DARAH / SEMBELIT

1. Masukkan 1 sudu makan + 1 cawan teh air suam 

Minum sebelum tidur, SETIAP HARI

Selain itu DIINGATKAN KEPADA SEMUA, BAHAWA 2BE GORGEOUS

 FIBER BUKAN UBAT,TETAPI BANTUAN MAKANAN TAMBAHAN 

ORGANIC yang dipercayai mampu membantu anda


RAJIN TAK???JAWAB SURVEY KAT BAWAH NI

Sila jawab YA atau TIDAK pada soalan dibawah dan bertindak jujurlah dengan jawapan anda.


1.    Adakah anda sering berasa keletihan atau kurang bertenaga tanpa sebab tertentu?
2.   Adakah anda sering sakit kepala?
3.   Adakah anda seorang yang mengalami kesukaran untuk tidur?
4.   Adakah anda mengalami masalah jerawat?
5.   Adakah anda mendapati sukar untuk menurunkan atau mengawal berat badan?
6.   Adakah mata anda kelihatan gelap dan bengkak?
7.   Adakah anda mengalami masalah sendi atau sakit otot?
8.   Adakah anda mengalami masalah alahan?
9.   Adakah anda mengalami masalah pencernaan/kembung perut atau sembelit
10.                Adakah anda sering berasa sisa penghadaman tidak dapat disingkirkan dengan sepenuhnya?
11. Adakah anda mempunyai masalah selulit?
12.                Adakah anda sering mengalami tekanan hidup dan kemurungan (stress)?
13.                Adakah anda sering minum kopi, minuman beralkohol atau minuman berkarbonat?
14.                Adakah anda merokok?
15.                Adakah anda sering mengambil antibiotik?
16.                Adakah anda pengemar makanan segera (fast food)
17.                Adakah anda pengemar/pengguna makanan bergoreng? (deep fried)
Jikalau anda jawab YA pada mana-mana soalan di atas, ini bermakna anda sekarang telah mempunyai tanda-tanda kehadiran toksin. Oleh itu, kini adalah masa yang sesuai untuk anda melakukan nyahtoksin dengan 2BE GORGEOUS FIBER..BELI LA 1 XRUGI PUN..HARGA MAMPU MILIK DAN MAINTAIN TETIAP BULAN HEHEH

SMS 0136046057 SEKARANG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...