SEARCH

Loading...

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

STOKIS BEUTSKIN ESSENCE -STOKIS??PM ME










TAWARAN PALING HEBAT SEKARANG!!!

BELIAN 5 KOTAK DENGAN HANYA RM1000
KEAHLIAN SEUMUR HIDUP +postage rm8sm rm10ss

(KONGSI BERSAMA RAKAN2,AHLI KELUARGA)

JOM SERTAI TEAM KAMI....SAPA NK JADI STOKIS SILA CALL

RAHSIA KULIT UTK CANTIK,CERAH .GEBU,SEMPURNA 


Product Name: Beutskin Essence
Product Code: 10023
Weight : 500mg x 60 capsules
Ministry of Health Registration No.: MAL08031430TR




PRODUK YG SEMAKIN MENINGKAT NAIK DI PASARAN SKRG !!!
KKM APPROVAL 

UTK 1 MONTH KALO MKAN 2 BIJI 1 HARI...
NAK JIMAT BOLEH MAKAN 1 BIJI 1 HARI UTK 2 BULAN...
 

rahsia adira cantik n kulit mulus dengan mengamalkan supplement sahaja... cepat semua boleh la mencuba Beautskin Essence.. :) 

5 FAKTOR UTAMA - KEKAL MENAWAN ARTI KATA SEBENAR.
1. Kecerahan Kulit - kulit kemerah-merahan
3. Memperbaiki Gen 
- menghalang sakit keturunan
4. Metabolik - Metabolisma stabil
5. Anti-Pengoksidaan - awet muda
6. Menganjalkan kulit luaran dan dalaman dan mencantikkan payudara

KESAN-KESAN SELEPAS PENGGUNAAN BEAUTSKIN ESSENCE

3 hari :
- Menstabilkan fungsi hati dan buah pinggang, kadar peneutralan toksin dalam badan meningkat dengan nyata sekali, kekangan kapilari darah meningkat, hemoglobin meningkat dengan nyata, ketidakseimbangan ’qi’ dan darah dapat diperbaiki dan memulihkan daya.

10 hari :
- Keadaan fizikal bertambah baik, sebahagian toksin dalam hati, buah pinggang dan darah dapat disingkirkan, keupayaan anti-pengoksidaan dalam badan meningkat, kapilari darah menjadi lebih lembut, memulihkan dan meningkatkan kekenyalan dinding darah pada masa yang sama menyelaras fungsi ovari.

30 hari :
- Toksin pada organ dalaman badan dapat disingkirkan lalu dipenuhi dengan bekalan nutrien yang diperlukan, keupayaan baik-diri kulit dipulihkan dan ditingkatkan, fungsi peredaran mikro pada kulit diselaraskan secara efektif.

60 hari :
- Meningkatkan liang-diri kulit, keupayaan daya penahanan kulit meningkat, fungsi endokrin bertambah baik dan teratur, perubahan daripada kulit yang berwarna kuning gelap kepada kulit cerah berseri-seri.

90 hari:
- Lebihan lipofusin dan radikal bebas dalam badan disingkirkan, sel-sel menjadi aktif dan keanjalan kulit dipulihkan lalu mengembalikan wajah yang cantik dan kelihatan muda.

Penggunaan jangka masa panjang :
- Metabolisme badan berada dalam keadaan peredaran yang baik, kulit menjadi lembut, licin, sihat, cerah, cantik dan sempurna


INFO HEBAT YG PERLU ANDA TAHU LAGI MENGENAI bEUTSKIN eSSENCE

Beutskin Essence bkn shj utk utk dptkan kulit putih kemerahan seluruh bdn..tetapi byk khasiat lain yg perlu anda tahu seperti....
** ia bagus utk dalaman wanita seluruh bdn

**ibu2 yang berada di dalam pantang juga boleh amalkan Beutskin Essence +Sne kapsul
** ia juga blh mengetatkan Miss V kita...mlh mencantikkan nya seperti anak dara bg yg dah kawin n yg ada anak...
** ia blh tegang n montokkan breast....
** ia blh firmingkan muka ...n tiada lg dagu berlapis n pipi jatuh..malah pipi akn naik gebu spt dicucuk botox
** ia juga menambahkan rangsangan seksual bg suami isteri
**ia juga menaikkan peranakkan/rahim wanita yg jatuh...
** ia juga minghilang/memudarkan kesan jerawat/jeragat..mlh wajah akn berseri2 dan cantik.....
dan byk lgi....dgn kt..mkn ni +sne kapsul dah mengcukupi bg segalanya..x perlu lg product2 lain.......

ukt kesan yg lg bagus amalkannya sekurang-kurangnya 3 bulan berturut bersama SNE kapsul.
 


Ramai yang Tanya sy berapa lama kesan bley Nampak,if stop makan kulit kembali ke asal ke,xde side effect ke,boleh caya ke ni…

Ok semua soalan2 diatas sy akan jawab camni je.

Untuk kesan terbaik gunakan selama 3bulan berturut dengan konsisten. mana2 produk pon kene guna konsisten paling minimum 3 bulan. Produk2 ni bukan magic pkai sekejap kulit terus jadi cantik kene la amik masa skit depends on skin problem kita, kalau tona kulit 4 nak ke tone 1 kene la amik masa skit so perlula bersabar. Xsemua kesan yg dialami sama setiap org sebba byk gak dpt msg “tgk testimonial gempak2 tp bila sy guna xjadi pon” see

If org lain boleh nampak kesan itu bermakna bukan produk yg xbagus Cuma kesan nye berbeza setiap org.sama la mcm makeup (cth blusher) yg ada ada kat pasaran xkira la shoping complex ke guardian ke Watsonmcm sy sendiri blusher bukan sebarang blusher sy boleh guna silap haribulan tumbuh 2 3 ketul jerawat. Sama gak dengan pencuci muka xsemua org boleh guna pencuci muka yg sama .so kat sini bukan salah produk dan bukan juga salah pemakai Cuma kene la sabar . senang cita apa2 supplement ke skn care ke untuk dapatkan kesan max guna konsisten selama 3 bulan. ada cust yg guna produk diam2 je dan  makan masa 6 bulan nk dptkan skin yg cantik Alhamdulillah berjaya.

Kalau yg xpercaya keberkesanan produk boleh try trial dulu kalau rasa2 serasi maknanya berkesan le produk tu..


NEW TESTIMONIAL 





*gambar kiri without makeup, bawah sinaran cahaya matahari terik.
*gambar kanan without makeup, tanpa terkena cahaya, tanpa penggunaan flash, gambar di ambil dalam bilik. so gelap sket :))

#masalah skin : kering, berjeragat, berjerawat

Testimonial sekotak BE
Testimonial 3KOTAK BE
TESTIMONIAL





HARGA

## STOKIS DIPERLUKAN UNTUK SETIAP NEGERI DI MALAYSIA, SINGAPURA, BRUNEI DAN INDONESIA.

##Produk tengah HOT dan menerima sambutan yang sgt2 menggalakkan, senang sangat menjualnya... Selain keuntungan retail anda juga akan menerima keuntungan & Bonus yang berganda2 daripada syarikat.

BEUTSKIN ESSENCE REAL PACK 60BIJI
RM240 FREE POS SM/ADD RM10 POSTAGE SS

BEUTSKIN ESSENCE TRIAL 30BIJI
RM135 SM/RM140 SS

TRIAL 20 BIJI,30BIJI DAN 40BIJI

SESIAPA YANG BERMINAT UNTUK MENJADI RESELLER / DEALER DI KAWASAN ANDA ...SILA INBOX / CALL SEGERA 0136046057 TERIMA KASIH...

BERMINAT???
LIKE MY FAN PAGE DULU HEHE
SMS 0136046057 UNTUK PERTANYAAN STOK
ISI FORM DI SINI SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN
http://www.cantiksihatdanceria.blogspot.com/




ni bonus SNE sy pnya leader utk bulan 8 ...masyukk kan.RM20K ++.. alhamdulillah utk dia... I pnya lom dpat lagi posmen lom hntar...hihihi..ni wat jadi pmbakar semangat nak usaha lagi ... korang smua x nak merasa ke bnus mcm dia ?? jom sama2 hngatkan lagi SNE ni sambil2 merasa sdri keberkesanannya ... kalo xda modal boleh jadi ahli xda mslh... :)

bg yg ada modal rugi kalo x join stokiss.,...insyaAllah...boleh buat pndapatan sampingan.... 
Pm me for detail

0136046057
For stokis modl awal rm3060


MOBILE STOKIS DIPERLUKAN....
MODAL AWAL RM3060
YANG BERMINAT SILA CALL 0136046057/SMS

PENDAPATAN BULANAN SY UNTUK BULAN KEDUA
TOTAL2 KAN SEMUA TERMASUK KAKI KAKI YG SY BUILD DALAM 6K++/MONTH

NI ANTARA STATEMENT NTUK BULAN KEDUA SELEPAS JOIN SNE 1ST STATEMENT SY DAN 2ND KAKI 1ST SY YG LAIN2 MALAS NK UPLOAD








KHAS UNTUK YG BERMINAT MENJADI MOBILE STOKIS PRODUK SNE

Mobile Stokist - Apa yang akan dpt untuk menjadi stokist...??

1. Bonus tambahan 3% sebagai mobile stokist

2. Anda boleh buat pendaftaran ahli, juga membuat susunan hirarki sendri (klu ikut strategy yang betul, bonus 6 jenis tu semua anda dapat secara MAXIMUM)
(** Perhatian, sales yang besar tp klu takda strategy susunan yang betul belum tentu anda akan dapat bonus yang LEBAT....!!!) so, sila rujuk leader masing2....

3. Pastikan anda membuat pendaftaran keahlian untuk setiap pelanggan yang membuat belian dengan anda.. kerana setiap mereka berpotensi untuk melebarkan network anda dan generate sales revenue anda...

4. Yang penting, CUSTOMER SERVICE kena bagus tau... :))


3 comments:

Iqa Abdul Razak said...

na tye klau dah jd ahli mcm mna na dptkn stok brang? n ape kelebihan jd ahli?

Anonymous said...

Menyusu bole ke amek ni... Xde side effect ke pd bby nnti? Ada kata bole amek ada kata xbole. Confuse...

Anonymous said...

Kalu period bleh mkn ke?
Mcm mane cara mkn untk3 skali utk sne+be+tea?

mar_azrafal@yahoo.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...