SEARCH

Loading...

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

DIY FACIAL COMPRESSED MASK


NEW STOCK SINGLE PACKAGING

- bkn hanya sesuai guna di rumah, nak bwk outstation ngan travel pun xde mslh, cuma sebesar coin n very light weight


- bleh buat sendiri mcm2 flavour mask kesukaan anda.. hanya rendamkan dlm toner atau air utk bukakan ia (sbb compressed).. bile kena je cecair in a few second akan mengembang(membuka)

- yg pasti kualiti mask sheet setanding dgn yg kite beli siap dgn essences, cuma bezanya yg ni kite sendiri buat essencenyer..

contoh:


* rendam ngan air mawar, yogurt, susu atau toner favourite anda


* nak lg best n natural, blend sendiri timun ke, tomato ke, oren ke, then guna jus tu sbg essence... jimat n dijamin selamat


* rendam ngan air, then letak la madu ke, putih telur ke (the most i like), clay ke...

MINIMUM 10PCS

10PCS=RM8
20PCS=RM15
30PCS=RM18

POSTAGE ADD RM6 SEMENANJUNG

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...