SEARCH

Loading...

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

JAMU RATU DARA~~HOT SELLING



JRD BERWAJAH BARU SEBOTOL RM30


INGIN MENJADI PENGEDAR SILA SMS 


0136046057










DIJUAL MINIMUM DLM SET SBULAN 3BTOL
RM50 INCLUDE POSTAGE KE SEMENANJUNG
RM63 INCLUDE POSTAGE KE SABAH SERAWAK
Antara khasiat Jamu Ratu Dara :





i.     Berkelulusan KKM - (MAL 09032148T)
ii.    Memiliki sijil Halal
iii.   Dikilangkan di kilang berstatus GMP
iv.   Kemasan-akhir produk yang eksklusif 

...• Sgt berkesan utk merapatkan serta memantapkan lagi vagina. Kompem ketat dan padat dan panas je kat dalam tu.. Grip akan jadik luar biasa!!..Mcm anak dara balik tau!

• Sgt berkesan memulihkan masalah keputihan, kegatalan dan bau2 yang kurang enak di vagina..

• Mengawal lendir dan lelehan vagina..

• Menambahkan tenaga dan melancarkan perjalanan darah.

• Merawat keletihan dan tidak bermaya. (Letih2 badan tu elok la makan..)

• Melawaskan pembuangan air besar dan kecil.

• Boleh mencegah barah payudara dan rahim.

• Memulih otot dalaman faraj. (Sgt sesuai untuk wanita lepas bersalin)

• Awet muda. Boleh menghaluskan dan mencantikkan kulit (Muke jadi merah2
berseri)


Ramuan :

Manjakani, Kacip Fatimah, Akar Serapat, Habatus-Sauda & Rempah Ratus Terpilih.

Cara Makan :

• 2 biji pagi selepas sarapan
• 2 biji malam selepas makan malam
• Di ikuti dgn selawat ke atas Nabi.
• Minum dgn air suam atau air masak. Jangan minum dgn air berkarbonat!

= Anak dara pun boleh makan Jamu Ratu Dara ni untuk penjagaan awal..Tak rugi apa pun malah boleh menjaga kewanitaan kite ni dari anak dara lagi..=

**Anak dara makan 2 biji sehari pun sudah memadai..

**Tidak sesuai untuk ibu-ibu mengandung, menyusu bayi, wanita yg dalam period dan pesakit darah tinggi.

*** Banyakkan minum air masak okey..
Harga Jualan :
Harga :

RM 15 (S/M)
RM 18 (S/S)


(40 kapsul)

Tunggu apa lagi? Jom try!!
Penghantaran :

Semenanjung Malaysia = RM 6
Sabah / Sarawak = RM 9

Penghantaran menggunakan POSLAJU.


testimonial:


TESTIMONI

1.testimoni lagi 'ok...tp lissa jamu tu btol2 mujarab kan, akak mkn tu dkt nk hbs dh botol yg pertama tu kesan die dh nampak lah..."
2.Nak cite sikit ne....Lissa jamu tu mmg mujarab, sgt berkesan, bgn pagi2 badan dh tak lesu ringan je rasa badan ni,letih2 sengal2 pun dh kurang le dik...perubahan yg ketara jugak untuk diri akak ni, yg tu tak payah share le biar akak je yang tahu ye....so yg kt luar tu tepuk dada tanya selera saye dh cuba, anda bila lagi....
3.testimoni lagi.. ""lepas akk beranak 2, nafsu seks akk cam dh berkurangan. actually nafsu tu ttp ada tapi mngkn disbbkn faktor kerja, pastu ngan belajar lagi,
mana nak jaga anak lagi...so sbb tu kot kureng skit...tapi bila mkn jamu
ni...alhamdulillah la...it has improved."

credit to lisa

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...