SEARCH

Loading...

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

(RECOMMENDED) GOLD SLIMMING PATCH-BUANG SEGALA LEMAK2 DAN TOXIN SEKALIGUS


 
 



pada sesiapa yg mengamalkan supplemt untuk perlangsingan boleh turut memakai detox gld slimming patch 2 weeks before or 1 weeks before mengambil apa2 supplemet 

~ PERBEZAAN SLIMMING PATCH & DETOX PATCH ~

Fungsi SLIMMING PATCH ialah DETOX + SLIM. Terdapat campuran herba pada detox pad yang berfungsi untuk membuang lemak selain daripada menyahtoksin. Fungsi FOOT DETOX PATCH pula adalah untuk menyingkirkan toksin yang terkandung dalam badan yang kita kumpul dari sejak kita lahir lagi. Pembuangan toksin dapat menghindar kita dari penyakit2 yang berbahaya... InsyaAllah...

SLIMMING PATCH ni dibuktikan keberkesanannya oleh ujian yg dijalankan dihospital Tianjin :

1. Bahan ujian yang digunakan = Sliming Patch dan lagi satu Product A
2. 30 orang digunakan utk ujian ini.
3. Tempoh ujikaji = 50hari utk 5 rawatan ( 1 rawatan = 10hari)
4. Skala keberkesanan

a) Cured = ukur lilit perut berkurangan lebih 4 cm selepas 5 rawatan = 50 hari
b) Improved = ukur lilit perut berkurangan dari 2.9cm ke 39cm selepas 5 rawatan = 50 hari
c) Effect = ukur lilit perut berkurangan sedikit selepas 5 rawatan = 50 hari
d) No Effect = Tiada perubahan selepas 5 rawatan = 50 hari


ANALISIS KEPUTUSAN

1. Dari jumlah 30 orang yg diuji menggunakan NATURAL SLIMMING PATCH :

Cured = 3 orang
Improved = 16 orang
Effect = 8 orang
No Effect = 3 orang

Kesimpulannya hanya 3 orang dari 30 org yg tidak mengalami apa2 perubahan selepas pemakaian. 3 orang mewakili 10%. Oleh sebab itu Kadar keberkesanan produk ini adalah 90%.

2. Dari jumlah 30 orang yg guna Produk A, kesemua tidak mengalami apa2 perubahan.

Cara memakai:

1) Buka pelekat.
2) Lekatkan bahagian yang bertulis di pelekat.
3) Pastikan bahagian yang berherba mengadap telapak kaki anda.
4) Minimum: 4 jam, Maksimum: 8 jam







 Cara pembayaran ialah Maybank atau Bank Islam

Cara untuk hubungi kami :SMS / Call :  013 6046057

E-mail : ericasawajiri12@yahoo.com



TESTIMONIAL
brg pos da smpai, ifa ade order PGS skali
member yg order DF tu sibuk lak tanya tu mende?
ifa kata nih utk slimming... dia balas laa nape tak gtaw??? ngeh ngeh
alhamdulillah lega sket pas pakai DF neh..
ifa mmg ade digestion problem... sbb tu berat ssh sgt nak turun
makan ubat Dr pun turun sket... naik banyak
ifa mmg jarang makan nasik pun tak turun gak... 
tu psal fobia ngn timbang

bile bace testi pasal PGS tuh.. ifa g timbang... dah turun 2 kg gak
ayah ifa yg sblm neh malas nak pakai tepek kaki.... skang bile malam dia tanya ade lagi tak??? ari tu ayah sakit tumit.. mmg ayah ade gout n ari tu takleh jalan sbb sakit sgt... tu yg ifa try tepek tuh. 
alhamdulillah kurang sket laaa ifa tgk ayah jalan terhencut

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...