SEARCH

Loading...

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

RED BELLA WHITENING & SLIMMING BODY WASH

  •  Terasa lesu dan masih mengantuk tika bangun pagi ?
  • Mahu tampil langsing berkulit cerah berseri semudah ABC ?
  •  Dapatkan gel mandian dari rangkaian RED BELLA BODY & SPA hari ini..
  •  Cara mudah untuk anda KURUS dan PUTIH GEBU hanya dengan MANDI !!


pernah x dgr mandian shower boleh kurus kan badan?? tak pernah okey...

tu la kelaianan prodk baru akak bawak masuk ni.... RED BELLA BODY WASH
..terlajak laris uollss .. up je habis up je habis.. mandi je kurus mandi je kurus xmandi xkurus hehehe

jom kita tgk red bella body wash yg latest botol bulat yo tp sama je isian nya 450ml



KELEBIHAN RED BELLA BODY WASH

  • - Buih mandian yang sungguh menyegarkan badan!
  • - Membantu mencerah juga melangsingkan badan dalam 1 masa
  • - Membantu merawat masalah kulit (gatal, kudis, panau, jerawat)
  • - Memecahkan lemak degil / selulit
  • - Membuang angin dan melancarkan peredaran darah (bagus untuk wanita dalam pantang)
  • - Badan terasa ringan dan mampu meredakan tekanan / stress
  • - Menganjal dan mengekalkan kelembapan semulajadi kulit
  • - Membantu menghilangkan parut
  • - Mengatasi masalah tona kulit tidak sekata
  • - Menghilangkan hitam di belakang leher, ketiak dan celah paha
  • - Mengurangkan kesan regangan / strechmark serta tumit kaki pecah2






CARA PENGGUNAAN RED BELLA BODY WASH :



  • - Gunakan semasa anda mandi sepertimana gel mandian lain.
  • - Biarkan buih2 ia di badan selama 3-5 minit kemudian bilas bersih.
  • - Untuk hasil terbaik guna 2-3x sehari.
  • - Rasai dan lihat perubahan pada kulit dan ukur lilit badan anda seawal 1 minggu!
  • **Tips : Mandi dulu sebelum makan untuk kaedah pelangsingan berkesan..



SOALAN LAZIM

1. Berapa harga Red Bella Body Wash? 
● RM 68 (SM). RM 78 (SS) FREE POS ye :)


2. Berapa berat sebotol?
● 450 ML

3. Sesuai untuk semua golongan?
● Lelaki, Perempuan, Kanak-kanak, Orang tua semua pun boleh guna. 
Kanak-kanak seawal umur 6 tahun dah boleh guna tau :)

4. Berapa hari nampak kesan? 
● Kesan seawal 5 hari. Guna sehari 2x atau lebih. 
Kena konsisten ye. Baru dapat kesan yang superb

5. Sebotol boleh tahan berapa bulan?
● Sebotol tahan 2-3 bulan.

6. Apa fungsi body wash?

● Mencerahkan kulit badan
● Tona kulit tak sekata.
● Masalah gatal, kudis, panau, jerawat & parut di kulit badan.
● Pecah lemak selulit
● Buang angin dan lancarkan peredaran darah (wanita dalam pantang, sila take note!).
● Reda tekanan, anjal dan kekalkan kelembapan semulajadi kulit
● Hilangkan hitam di belakang leher, ketiak dan celah peha
● Kurangkan stretch mark selepas bersalin, atasi tumit kaki pecah
● Meruncingkan muka yang tembam
● Menghilangkan dagu berlapis.

7. Memang berkesan ke produk ni? 
● Memang berkesan sayang. Memang menjadi. Dah beratus testimoni kita dapat. Semuanya positif. 

8. Cara guna bagaimana?
● Guna sabun mandi sepertimana gel mandian lain.
● Biarkan buiih-buih di badan selama 3-5 minit kemudian bilas bersih.
● Untuk hasil terbaik guna 2-3x sehari.
● Rasai dan lihat perubahan pada kulit dan ukur lilit badan anda seawal 1 minggu!

9. Guna sabun ni ada kesan apa-apa tak? Contoh : cerry berry ke?
● Ok sayang. Setiap individu kesan dia tak sama ye. Ada yang buang angin. Ada yang sendawa. Ada yang membuang air kecil dan melawaskan pembuangan. Ada yang keluar peluh. Tengok pada kegemukkan awak. Sama ada awak gemuk angin atau gemuk isi.

10. Sis, org mengandung boleh guna tak?
● Boleh sayang, tapi janganlah sabun di perut ye. Hanya guna di kawasan celah pelipat sajalah okay? 

TESTIMONIAL BERJAYA !!

RED BELLA BODY WASH GEBU KURUS
RED BELLA BODY WASH KULIT SIHAT GEBU BADAN LANGSING






DAN SERIUS BANYAK SANGAT LAGI TESTIMONI TERBARU TAU !!! 

KITA BAGI TESTIMONI BERGAMBAR PULAK NAK?! 



 


HARGA ASAL 

RM68SM RM73SS

HARGA PROMOSI

1BOTOL RM 50 POS RM7SM RM11SS
2BOTOL RM 90 POS RM 10SM RM15SS


BORONG :
10BOTOL : RM 380 TIDAK TERMASUK KOS PENGHANTARAN

CARA ORDER
 
 
WHATSAPP: RED BELLA WASH" SENT KE 013-6046057

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...