SEARCH

Loading...

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

PAKEJ BASIC / LENGKAP SNE PRODUCT


ASSALAMMUALAIKUM

Pada pengunjung blog ini xkira la yg baru atau yg lama…sory sgt sebb malam ni nak buka entry baru mengenai SNE BEUTSKIN DAN EXCEL TEA
3 HOT ITEM NI mmg sgtttttt sgttttt dicari dah mcam satu FENOMENA baru plak….

Boleh x nk amik beustkin je??
Napa kene amik sne dan excel tea?
Xamik xboleh ker??

Jawapan baca kat bawah ni
Boleh tu mmg boleh tp kalau kesan yg korang dapat xseperti testimonial 2 yg ada lam blog ni korang jgn la melenting marah2 ….pengambilan sebarang supplement xkira la be ke sne ke whatever la korang kene la konsisten….jgn la makan bru 1 -2 minggu dah msg marah2 sebb xdpt kesan yg diingni…
Ok camni kesan dia sebenarnya bergantung juga pada setiap individu xsemua org dpt kesan seawall 3-4 minggu TETAPI kalau dengan LANKAH yg betul xmustahil  anda pon akan dpt kesan seawall ini..TAPI DIINGATKAN SEKLI LGI KESAN BERGANTUNG PADA INDIVIDU jdi DISARANKAN ANDA PLEASE SGT2 CONSISTENT SELAMA 3 BULAN

Okey????now sy nk cite lak apasal kene amik SNE +EXCEL TEA

Kat sini sy terpanggil untuk share perkara ni disebabkan terlampau ramai yg masih xtahu beza kenapa mengapa perlu amik SNE CAPSULE terlebih dahulu sebelum amik BEUSTKIN

Jangan la korang anggap sy ni sebagai SELLER suka suka nk perabih duit korang beli semua product yg sy jual ni tnpa tujuan …sebb tiap kali cust call nk minta pendapat mensti sy tny dulu problem skin diorg kritikal ke xkritikal ke problem yg mcm mana dan blab la bla kadang2 cust pon malas nk dgr mcm nk letak phone cepat2 sebb xlarat nk dgr aku membebel hehehe ..sama la macam beutskin ni X de masalah kalau korang nk amik BEUTSKIN ESSENCE terus tanpa amik SNE CAPSULE TERLEBIH DAHULU…tp seeloknya korang DETOX LA badan korang dulu ..ye la dah mcm2 kita makan kene la cuci skit ..buka kereta je perlu dicuci system dalam badan kita pon perlu gak cuci kasik BERSIH POLISH supaya senang nanti MAKAN BEUTSKIN ESSENCE PENYERAPAN AKAN JADI LEBIH BAGUS..

Tujuan Suruh korang amik SNE CAPSULE +EXCEL TEA NI ni bukan nk sengaja nk perabih duit korang…dah alang2 org kata nk CERAH GEBU KILAT HALUS MULUS semua la biar la betul2 bersungguh2 jgn separuh jalan DAN PALING PENTING DENGAN CARA YG BETUL …Kalau rasa rasa xde bajet boleh mulakan dulu dengan SET ASAS (BEUTSKIN ESSENCE+SNE CAPSULE)…

KENAPA korang perlu menggunakan 3 jenis (SET LENGKAP) produk dalam satu masa???

SNE
1. Menghapuskan radikal bebas
2. Mengaktifkan Saluran darah
3. Mengaktifkan Sel - Sel di Dalam Badan
4. Mengimbangi Hormon Dalam Badan
4. Mengubah Gen Badan Manusia Lebih Elok
5. Menguatkan Buah Pinggang Dan Hati
6. Membekalkan Makanan Sihat
7. Mengukuhkan Sistem Immuniti

BEUTSKIN ESSENCE
1. Memutihkan
2. Kecerahan Kulit
3. Memperbaiki Gen
4. Metabolik
5. Anti-Pengoksidaan

EXCEL TEA
1.Singkir Toksin dalaman dan cegah toksin luaran
2.Mengurangkan lipid darah
3.Lindungi hati Dan pundi hempedu
4.Baiki TEKSTUR KULIT
5.Singkir Lemak
6.Menentang PENUAAN


p/s: lagi banyak makan beutskin lagi cepat proses pencerahan kulit. mesti makan dengan SNE.. JANGAN makan beutskin sahaja!!.. banyakkan minum air putih juga atau tea excel

ni TIPS TIPS LAIN yg korang WAJIB ikut ..kalau nk ikut la lau xnk sy xnak paksa heheh


·                     Untuk mendapatkan kesan cepat serta penyerapan BEUTSKIN ESSENCE oleh badan secara maksimum, pastikan sistem pencernaan dan perkumuhan anda dalam keadaan baik. Jika anda sentiasa sembelit, letih, tidak bertenaga, pening kepala, jerawat naik tak kira masa, ini memberi isyarat badan anda mengandungi banyak toksin, perjalanan darah terganggu dan sistem dalaman badan dalam keadaan tidak memuaskan. Sila ambil KAPSUL SNE terlebih dahulu atau boleh diambil serentak.

·                     Air masak/mineral perlu diminum dalam kuantiti lebih banyak iaitu antara 2.5-3.5 liter sehari. Jika anda jenis orang yang kurang minum air (hanya 3-4 gelas sehari), pengambilan supplement yang bagus seperti KAPSUL SNE dan BEUTSKIN ESSENCE hanyalah membuang duit..:) Air penting untuk penguraian dan penyerapan zat2 penting yang diperlukan serta berperanan mengangkut/menyebar semua khasiat itu pada seluruh tubuh, membantu mempercepatkan pembuangan toksin penyebab radikal bebas di dalam badan selain memelihara kelembapan dan keanjalan kulit.

·                     Sila ambil supplement pada masa yang betul, iaitu sebelum sarapan (perut kosong) dan sebelum tidur kerana pada waktu ini, sistem pencernaan bersedia menyerap dengan kadar maksima tanpa gangguan dari makanan2 lain yang belum dihadam atau masih banyak di dalam perut.. Amalkan juga gaya hidup aktif, sentiasa bersenam dan mengambil pemakanan seimbang selain menggunakan penjagaan luaran/skincare yang bersesuaian..




*HARGA YG TERTERA ADALAH HARGA AHLI ..PEMBELIAN DENGAN MENGGUNAKAN HARGA AHLI TERUS +FREE MEMBERSHIP
HARGA RETAIL

1BOX BEUTSKIN RM200+POS RM6SM RM10SS +FREE MEMBERSHIP
1BOX SNE CAPSULE RM180+POS RM6SM RM10SS+FREE MEMBERSHIP
1BOX EXCEL TEA RM75+POS RM10SM SS
+FREE GIFT
HARGA PAKEJ ASAS

1 BOX BEUTSKIN+1 BOX SNE CAPSULE =RM380+POS RM10 +FREE MEMBERSHIP+3% BONUS+FREE 1 SACHET EXCEL TEA+FREE GIFT

HARGA PAKEJ LENGKAP

1BOX BEUTSKIN+ 1 BOX SNE CAPSULE+1 EXCEL TEA= RM455+POS RM10 +FREE MEMBERSHIP+3%BONUS+2 SACHET EXCEL TEA EXTRA+FREE GIT

HARGA PAKEJ 3 BULAN
3BOX BEUTSKIN+ 3BOX SNE CAPSULE = RM1140+POS RM10+FREE MEMBERSHIP+3%BONUS+3 SACHET EXCEL TEA+FREE GIFT

FREE GIFT=Pasti akan membuat anda tersenyum bila dapat

PAKEJ DEALER

WAJIB BELIAN BEUTSKIN 1 BOX BEHARGA RM210+FREE MEMBERSHIP+FREE KELAYAKAN SEBAGAI DEALER

PAKEJ STOKIS
MINIMUM BELIAN RM3000(15BOX BEUTSKIN)
MOBILE STOKIST FEE RM40
STARTER KID RM20
JUMLAH RM3060
*PENDAPATAN BONUS MENCECAH 5 ANGKA

READY STOCK
BERMINAT??SILA TEXT 0136046057

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...