SEARCH

Loading...

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

DZ GARCINIA HERBAL PLUS MURAH-kurus tanpa diet ketat

 DZ GARCINIA HERBAL PLUS MURAH




- Selera makan tidak terkawal buat berat badan terus meroket naik?
- Letih lesu tidak bermaya kerana makanan tidak dicerna dengan baik?
- Nak bersenam pun malas perut makin membuncit?
- Amalkan DZ GARCINIA HERBAL PLUS, rasai perubahan seawal 1 minggu pertama!
- Cara langsing bertenaga dengan mudah tanpa pening kepala!




KEISTIMEWAAN DZ GARCINIA HERBAL PLUS 500MG :

  • - Kesan seawal 1 minggu pertama pengambilan
  • - Mengawal selera makan berlebihan
  • - Menyekat pembentukan lemak dan pertambahan berat badan
  • - Membaiki sistem pengahadaman
  • - Membakar lemak dengan pantas secara semulajadi
  • - Meningkatkan metabolisme badan untuk membantu bakar lemak
  • - Membuang toksin dalam badan
  • - Tiada masalah kulit menggelebeh
  • - Tanpa perlu bersenam berlebihan
  • - Membantu mengekalkan berat badan ideal (untuk yang dah kurus)
  • - Selamat diamalkan, Diluluskan KKM (NO MAL15040029T)


.
KANDUNGAN BAHAN :
- Teh hijau, Asam Gelugur (Garcinia), Guarana, Aloevera, Fructus Citrus (limau Nipis)

CARA PENGAMBILAN DISARANKAN:


Pantang xde.. cuma kita galakkan minum air 3-4 liter sehari.. pastikan tidur cukup supaya hormon bdn stabil, bila hormon x stabil tu yg cpt naik kg.. Gula kurangkan sbb air gula ni mostly akan undang obesity.. mkn nasi 2 kali sehari..kalau bole segengam shj supaya karbohidrat yg kita perlukan seharian di minumum kan..

Selain ITU : kurangkan makanan berminyak. Bersenaman 20minit sehari.. dkt office pun bole buat.. bukan je lemak laju je kena bakar, bdn pun makin sihat.. ketuk ketampi.. bnykkan jalan pun dh kira senam dh tu..dpt joging lg baek.. double action u akan dpt..

****Utk kesan yg cpt kita saran 2 biji pg dan 2 biji mlm sblm makan.. amalkan selama seminggu.. selepas seminggu hanya ambil 1 biji pg dan 1biji mlm shj.. 



TESTIMONI 















100%ORIGINAL

HARGA PASARAN

RM149 (SM) / RM159 (SS)
FREE POS

HARGA PROMOSI

RM120 (SM) / RM130(SS)
FREE POS
LIMITED OFFER!!!!!!!!!!!

CARA ORDER


WHATSAPP: DZGARCINIA  " SENT KE 013-6046057



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...