SEARCH

Loading...

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

GLUTACAPS- Rawatan terbaik untuk kulit anda kesan sehebat botox!!

http://4.bp.blogspot.com/-FGLpWV0syxg/VV2GIgPC-RI/AAAAAAAAOfY/FIWvYA1lYc4/s1600/glutacaps%2B%25289%2529.jpg
 
'Ingatkan muka je putih, Satu badan Putih'
Tak sangka ada produk yg betul2 berkesan, Baru seminggu guna kesan dah nmpk pada muka, tapi ape yang Mengejutkan seluruh badan nampak putih syies degan 'Glutacaps' sgt bekesan! 

Nak putih tapi takut nak ambik suntikkan PENCERAH??
Anda boleh mencuba GLUTACAPS kerana kesannya umpama anda ambik suntikkan...

GLUTA memang digunakan utk pencerahan kulit kalau di negara Thailand boleh dikatakan semua rakyatnya mengamalkan pengambilan secara pemakan dan suntikkan itu sudah menjadi kebiasaan bagi mereka sebab itu kulit mereka lebih putih gebu dan cantik...

GLUTA MEMANG DAH TERBUKTI SELAMAT DAN BERKESAN UTK PENCERAHAN ..
Kadar yg disyorkan utk pencerahan..


1000-2000mg utk proses pemutihan 


Sebotol ada 30 biji . Makan 2biji sehari (selama 1mggu). lepas 1mggu mkn 1biji je sehari..15 mnt selepas sarapan . Sekotak tahan 30 hari .

GLUTA-CAPS® Tiada kesan smpingan sebab kami ada sijil racun drpd USM. 



Glutacaps® ni yg pertama paling banyak ingridient dlm malaysia. 500mg 1kapsul. sbb tu kesan cpt. dlm masa 12jam bdn kita perlukan lebih 500mg gluta utk pemutihan badan. jadi ngam2 utk sehari.. kalau nk kesan cpt lagi mkn 2 biji.. 
 

 Dgn penggunaan bahan aktif gluta original dr tumbuhan ni akan membantu bukan shj mengurangkan jerawat. dia juga dpt bantu pudarkn jerawat. n slowly bdn juga akan memutih secara automatik. awak mesti dh lali dgn produk2 putih yg lain kan? sebab kebanyakkan produk hanya letak bahan putih tu skit je, serbuk yg lain tu tepung jagung je nk nmpk berat dan bnyk. dan sebab tu kita bawak gluta gred A ni.. sebelum kita launch mmg kita uji dlm lab berkali2. dh dpt formula yg betul tally dgn analog graf formula barulah kita masukkan dlm kapsul. sebab tu kita yakin sgt kesan Glutacaps® seawal 3 hari. sebab kita import material yg kualiti shj. sebab tu kita tambah dgn material mcm "hyluronic acid" (supaya lebih flawless) dan "Vitamin C original" utk bantu kurangkan jerawat, jeragat dan parut.. bahan aktif ni utk bantu lg proses pemutihan kulit. 

 Apa beza putih, cerah dan berseri? putih shj muka akan nampak pucat. tp bila awk putih, cerah dan berseri? baru la putih tu betul betul naik kan? putih kemreh merahan..mcm org baru kahwin.. muka putih berseri.. haa mcm tu la. heh. 

http://4.bp.blogspot.com/-vNuCK8pVgwA/VV2GIbwqewI/AAAAAAAAOfU/Y7M81NERKeQ/s1600/glutacaps%2B%25288%2529.jpg
 
 Apa yg u akan dpt dgn Glutacaps® 

  •   1 hari untuk rasa kulit semakin lembap 
  •   3 hari untuk lihat jerawat kecut 
  •   7 hari kulit semakin glow dan putih berseri 
  •   14 hari tangan leher bdn dan kaki lebih cerah 
  •   28 hari lahir kulit beby terpancar seluruh bdn.. muka, tgn dan bdn akan lebih putih kemerah-merahan. 



#GLUTACAPS500MGPLUS ....

 Bertindak sekarang! sebelum harga naik. skrg dh tau kenapa gluta, HA dan Vit C ori bagus kan? tggu apa lagi mana ada produk yg mcm Glutacaps® dkt malaysia ni..gabung 3 sekali gus!

PENCERAHAN SATU BADAN 
GLUTACAPS 500MG PLUS....
KENALI BAHAN BAHAN GLUTACAPS 500MG PLUS..: 

  • GLUTATHION 
  • HA 
  • VIT C




KELEBIHAN GLUTACAPS
  • Kulit bertambah putih dan glowing 
  • Pigmentasi hilang
  • Meratakan tona warna kulit
  • Mengecutkan jerawat
  • Memudarkan parut jerawat
  • Menegangkan kulit
  • ANTIOXIDAN 
  • Merawat katarak dan glukoma
  • Membekalkan kadar kandungan air ini menyebabkan kulit tegang
  • Menghilangkan garis garis halus diwajah
  • Mengekalkan kelembapan kulit
  • Mengalakkan SISTESIS kolegen dalam badan
  • Pencerahan kulit utk satu badan

CARA PENGAMBILAN
  • 1KAPSUL 30MINIT SEBELUM MAKAN 
  • DAN KALAU NAK KESAN YG LAGI CEPAT 
  • AMBIL 2KAPSUL 1 PAGI DAN 1 PETANG 30MINIT SEBELUM MAKAN
  • DAN PASTIKAN MINUM AIR KOSONG SEKURANG KURANG NYA 3 LITER 

TESTIMONIAL

 
 
HARGA PASARAN

RM145SM RM150SS

HARGA PROMOSI

RM130SM RM135SS
FREE POSTAGE

CARA ORDER
 
 
WHATSAPP: GLUTACAPS" SENT KE 013-6046057

 

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...