SEARCH

Loading...

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

INGIN BERNIAGA TAPI 0 MODAL??

POBLING SONIC PORE CLEANSER-mengecilkan liang roma & kulit licin berkilat


produk ni dah lama cik kiah jual kat fb xmenyempat nk masuk lam blogshop ni sebb asal sampi je habis sampai je habis... ni bru sampai stok td cik kiah up la cepat2 sebelum habis lagi

POBLING SONIC PORE CLEANSER ni mmg tgh laris sekrang.kalau x tahu la ..cik kiah gtau..heheh dah tau xpa..

Produk 5 bintang di Korea!

Dengan mengunakan berus fibre yang bersaiz 0.05mm ini (sgt sgt haluihh) , ia akan dapat mencuci ruangan yang tidak dapat dimasuki di permukaan kulit wajah anda yang bersize sekitar 0.7mm.maknanya kalau cuci pakai tgn kita biasa hanya mencuci permukaan je xde nye nk korek2 masuk pori2 tu... jd kotoran kotoran yg termendap tu yg mengakibatkan terjadinya blackhead dan whitehead..cewwwahh
jom kita tgk apa yg best sgt dengan POBLING ni sampi menjadi rebutan anak2 gadis mak mak gadis ni..rebut2 no nk dptkan POBLING 

FAKTA POBLING YG WAJIB ANDA TAU. BACE SINI JGN SKIP OK




 Menyelesaikan & Masalah Dalaman Kulit & lebih 96%

Meningkatkan & kebersihan kulit & sebaik 400%

 Menghilangkan & Bedak Solekan & sepantas 650%

 Kadar & Penyerapan Kulit & Meningkat Kepada 70%

 Meningkatkan & Kelembapan Kulit & Sebanyak 20%

& 52,000 Berus Ultra-Fine Fiber Lembut Mencuci dan Menghilangkan Kotoran di permukaan kulit


FUNGSI LAIN POBLING

 Menghapuskan sisa-sisa, minyak, blackheads bawah kulit melalui Getaran Ultra Sonic  

Meningkatkan keanjalan kulit dan Menghilangkan garis halus Ultra Sonic yang bergegar 20,000 seminit dalam berus, seperti massage yang gentle untuk muka kita

membantu untuk melicinkan kulit

menghapuskan garis halus dan kedutan, menyebabkan kulit jadi lebih muda. 

 Membaiki kualiti kulit Melalui pembersihan dalaman dan urutan yang lembut, ia menggalakan metabolic sel muka, 

mengurangkan kesan minyak, jeragat, kekurangan sinaran, blackhead dll.  

Merangsangkan penyerapan yang lebih baik terhadap Product penjagaan kulit

 Setelah membersihkan liang roma, serum dapat memasuki ke lapisan dalaman kulit dan menutrisikan kulit dari dalam ke luar.  

Make remover yang hebat Membersih make up dengan lebih cepat, lebih senang dan pantas, 

di samping melindungi kerosakan kulit daripada kandungan bahan kimia make up.








CARA GUNA


1. Basahkan kulit dan pobling anda dengan air suam yang mencukupi dan letakkankan sabun pencuci muka pada bulu pembersih. Hidupkan pobling dan urut dengan kepala berus lembut. 

2. Bilas kulit dengan air suam 

3. Selepas menggunakan pobling, sila bilas buih sabun secukupnya di bawah air, keringkan dan simpan di tempat pemegang. 

4. Apabila hendak digunakan lagi, lagi sekali basahkan berus lembut di bawah air yg mengalir. 

5. Kami mengesyorkan untuk menggunakan dua kali atau tiga kali seminggu. 

Pasang semula bateri: 

1. Longgarkan tali pinggang emas dalam pobling untuk memisahkan. 

2. Gantikan dengan satu bateri AAA 

3. Pasang semula bateri dan menetapkan badan-badan yang berasingan oleh skru ketat.







 Haaa cantik x pobling2 ni.... 




PERBEZAAN POBLING DENGAN KAEDAH LAIN





BERMINAT UNTUK ORDER??

harga kami:

1 unit : RM45
+poslaju rm6sm rm9ss



tunggu brg sampai depan pintu 
beli tanpa ragu -ragu
0136046057 

1 comment:

Rukia said...

berminat nak beli... original?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...